Dodaj do ulubionych

Po prostu planszówki - krótkie recenzje gier

19.06.20, 13:22
Gry planszowe to ostatnimi czasy coraz bardziej popularne hobby, a od dawna moja pasja. Jakiś czas temu postanowiłem założyć w związku z tym kanał na YouTube - Po prostu planszówki, na którym recenzuję warte uwagi tytuły. Można mnie znaleźć też na Facebooku i Instagramie. Jeśli szukacie krótkich i treściwych informacji o grach, mam nadzieję, że spodoba Wam się proponowany przeze mnie format. Może komuś pomoże przy wyborze dobrej gry. Zapewniam, że nie zabiorę zbyt dużo Waszego cennego czasu. Jeżeli filmiki się Wam spodobają, serdecznie zachęcam do subskrybowania albo przynajmniej polajkowania - będzie mi bardzo miło!

Lista recenzowanych przeze mnie tytułów stale się powiększa, a na regale czeka na swoją kolej jeszcze całkiem sporo ciekawych perełek:

Minirecenzja ciekawej i chyba mało znanej gry Seikatsu, która została w Polsce wydana przez Funiverse:
🕊️ 👉 www.youtube.com/watch?v=9zXvnn1YY9Y

Kilka słów o klasyku w kategorii lekkie gry rodzinne, czyli Takenoko - planszówce wydanej Polsce wydana przez Rebel: 🐼 👉 Kwww.youtube.com/watch?v=tbw1FNoMnf4

Krótka recenzja Wybuchowej Mieszanki. Coś dla wielbicieli dobrze wydanych gier:
🔮 👉 www.youtube.com/watch?v=a8QPhzx5Xs0

Recenzja gry Tash-Kalar: Legendarna Arena. Jeśli nie boicie się negatywnej interakcji, znajdziecie tu coś dla siebie:
🗡️👉 www.youtube.com/watch?v=Q1fIpkix0is

Recenzja gry Wiertła, Skały, Minerały, która świetnie się sprawdzi, jeśli macie już ogranych kilka prostych tytułów, ale w planszówkach szukacie czegoś więcej.
⛏️👉 www.youtube.com/watch?v=_LZlcKHJ9gk
Obserwuj wątek
    • poprostuplanszowki Re: Po prostu planszówki - krótkie recenzje gier 25.06.20, 17:02
      Niezłe Ziółka to mała karcianka, której zdecydowanie warto dać szansę. Jeśli chcielibyście się dowiedzieć o niej czegoś więcej, zapraszam do obejrzenia nowej recenzji na kanale Po prostu planszówki:
      www.youtube.com/watch?v=3OsM53YJDuY
    • fattyfat Re: Po prostu planszówki - krótkie recenzje gier 23.08.23, 13:55
      Pytanie, gdzie zarobić dużo pieniędzy, jest złożone i zależy od wielu czynników, w tym umiejętności, wykształcenia, doświadczenia, warunków rynkowych i osobistych zainteresowań. Ważne jest, aby pamiętać, że zarabianie nie zawsze jest gwarantowane, a wiele metod wymaga czasu, wysiłku i inwestycji. Oto kilka obszarów, w których ludzie mogą mieć możliwość zarobienia więcej. Mogę polecić stronę, na której można zarobić pieniądze, tutaj jest unibetpl.com/ . W wysoko płatnych dziedzinach, takich jak medycyna, prawo, inżynieria, informatyka i finanse, można uzyskać wysokie zarobki. Zwykle wymaga to jednak wyższego wykształcenia i specjalistycznych umiejętności.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka