kocio-kocio 19.10.09, 19:55 Co Wy na to? Wracamy do starych zwyczajów? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tukee Re: pierwszy piątek miesiąca? 19.10.09, 20:21 No chyba czas wreszcie po stu latach znowu razem poFURKOTać :) Odpowiedz Link
kocio-kocio Re: hę? :) 20.10.09, 08:21 Ano mieliśmy kiedyś zwyczaj spotkań comiesięcznych. W każdy pierwszy piątek. Tyle, że nie w Furkocie, a w Bibie, droga Tukee :o) Na kanapach. Nawet nie wiem, czy te kanapy tam jeszcze są! Ile czasu się nie spotykaliśmy? Ze 2 lata chyba. Odpowiedz Link
kocio-kocio Re: hę? :) 23.10.09, 11:59 Jak się towarzystwo zbierze, to pewnie, że można. Biba jest na Jana Pawła, po śródmiejskiej stronie. W ogródku ma wielką fioletową butelkę. Odpowiedz Link
sloag2 Re: pierwszy piątek miesiąca? 25.10.09, 18:23 wieki całe. kanapy są. chyba nawet z 2 razy je sprawdzaliśmy. ja w ogóle nie korzystałam z konta i zapomniałam hasła sloaga stąd ta 2 przy nowym. ja już mentalnie za daleko od kanap. znajmości nie podgrzewałam. i teraz odgrzewać jakoś nie umiałabym. ale na forum się pojawię od czasu do czasu. 2 lata a mentalnie jakby 10 :) zmiany zmiany zmiany. pozdrowienia. Odpowiedz Link
ikosa Re: pierwszy piątek miesiąca? 26.10.09, 20:18 O, matko, ze sto lat nie byłam w Bibie, Furkocie zresztą też.Witajcie kochani,nie widziałam Was bardzo długo i chętnie się spotkam,jeśli można oczywiście:) Odpowiedz Link
warszawianka_jedna BIBA - namiary 27.10.09, 10:58 nie wiem na ile aktualny jest ten tel. do Biby 22 831 40 12. Rezerwowaliśmy na hasło MURANÓW. mnie nie będzie ale reanimujcie tradycję ;-) Odpowiedz Link