Dodaj do ulubionych

Giuseppe II rzeź baranów

16.04.05, 23:39
Nie macie pojęcia jakie ryki wrzaski i gwizdy do późnych godzin nocnych
musimy wysłuchiwać, gdy odbywa się tam KARRRRRRAoke !!!!!
Obserwuj wątek
    • kawiusz Re: Giuseppe II rzeź baranów 16.04.05, 23:54
      No to na co czekacie? Zacznijcie dzialac :] Zbierzcie podpisy z calego budynku idzcie do wlasciciela i sprobojcie osiagnac jakis kompromis, jesli sie nei uda to przekazcie to do jakiejs gazety, czy innej Sprawy dla Rieportera :]
    • t_u_l_a Re: Giuseppe II rzeź baranów 17.04.05, 00:12
      coś trzeba będzie zadziałać, bo robi się coraz cieplej i będziemy się starali
      zasypiać przy coraz szerzej otwartych oknach ;)
      • leniwy_wiesniak Re: Giuseppe II rzeź baranów 17.04.05, 09:40
        Pozornie wydaje się, że sprawa jest prosta. Przecież obowiązuje cisza nocna
        (22:00-6:00).
        Ale w praktyce nie jest tak różowo. Przecież w całej Polsce jest mnóstwo
        dyskotek, barów, itp. I oni sobie to jakoś załatwiają, że nikt się przyczepić
        do nich nie może.

Mogę Ci tylko współczuć. Ja jestem bardzo "wrażliwy" jeśli chodzi o dokonania
        śpiewaków amatorów.
        • t_u_l_a Re: Giuseppe II rzeź baranów 17.04.05, 17:34
          dzięki, że mnie rozumiesz.... do samego karaoke nic nie mam, czasami na różnych
          imprezach dostarcza wiele śmiechu, ale o 2-giej czy ciej nad ranem....gdy
          wybudza cię ryk bo inaczej tego nie można nazwać (dodam jeszcze,że imrezy te są
          organizowane również we środy,gdzie następnego dnia ludzie od rana do pracy...)
          • tripper Re: Giuseppe II rzeź baranów 18.04.05, 08:54
            to dziwne

na krochmalnej jest knajpa z karaoke, ale o 22 nagle robi sie cicho i tyle tego

moze sprobujcie pogadac z wlascicielami?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka