t_u_l_a 16.04.05, 23:39 Nie macie pojęcia jakie ryki wrzaski i gwizdy do późnych godzin nocnych musimy wysłuchiwać, gdy odbywa się tam KARRRRRRAoke !!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kawiusz Re: Giuseppe II rzeź baranów 16.04.05, 23:54 No to na co czekacie? Zacznijcie dzialac :] Zbierzcie podpisy z calego budynku idzcie do wlasciciela i sprobojcie osiagnac jakis kompromis, jesli sie nei uda to przekazcie to do jakiejs gazety, czy innej Sprawy dla Rieportera :] Odpowiedz Link
t_u_l_a Re: Giuseppe II rzeź baranów 17.04.05, 00:12 coś trzeba będzie zadziałać, bo robi się coraz cieplej i będziemy się starali zasypiać przy coraz szerzej otwartych oknach ;) Odpowiedz Link
leniwy_wiesniak Re: Giuseppe II rzeź baranów 17.04.05, 09:40 Pozornie wydaje się, że sprawa jest prosta. Przecież obowiązuje cisza nocna (22:00-6:00). Ale w praktyce nie jest tak różowo. Przecież w całej Polsce jest mnóstwo dyskotek, barów, itp. I oni sobie to jakoś załatwiają, że nikt się przyczepić do nich nie może. Mogę Ci tylko współczuć. Ja jestem bardzo "wrażliwy" jeśli chodzi o dokonania śpiewaków amatorów. Odpowiedz Link
t_u_l_a Re: Giuseppe II rzeź baranów 17.04.05, 17:34 dzięki, że mnie rozumiesz.... do samego karaoke nic nie mam, czasami na różnych imprezach dostarcza wiele śmiechu, ale o 2-giej czy ciej nad ranem....gdy wybudza cię ryk bo inaczej tego nie można nazwać (dodam jeszcze,że imrezy te są organizowane również we środy,gdzie następnego dnia ludzie od rana do pracy...) Odpowiedz Link
tripper Re: Giuseppe II rzeź baranów 18.04.05, 08:54 to dziwne na krochmalnej jest knajpa z karaoke, ale o 22 nagle robi sie cicho i tyle tego moze sprobujcie pogadac z wlascicielami? Odpowiedz Link