anaisanais-1 30.11.09, 13:49 najlepiej sprawdzić i ocenić samemu... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucja1wer Re: www.dobrawróżba.pl 13.07.21, 16:10 ja polecam Wróżkę Sarę jest to bardzo miła i sympatyczna osoba a przy tym konkretna , nie owija w bawelnę tylko w punkt odpowiada na pytania a co najważniejsze jest bardzo wysoka sprawdzalność , co u nikogo wcześniej mi się nie zdarzyło! korzystam z jej usług już od kilku lat i prawie wszystko zdążyło się już sprawdzić, z tego co wiem poza wrózbami zajmuje się też rytuałami,ja póki co skorrzystałam jedynie u niej z oczyszczania energetycznego 2 miesiące temu i juz widać róznicę w jakości życia jest coraz lepiej, jednym słowem rózne problemy zaczynają się redukować i część już znacznie poprawiła ;) email do niej kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link
tereniakrakow Re: www.dobrawróżba.pl 16.09.21, 13:03 ja często korzystam z wróżki Alicji jeżeli chodzi o przyszłość, fajna kobieta a do tego wszystko prawie się sprawdza jej strona to: wrozki.net/wrozkaonline lub oficjalna strona www.wrozka alicja.pl zamawiacie wróżbę łatwo i bezpiecznie przez Internet a odpowiada bardzo szybko zazwyczaj do 2 godzin na email Odpowiedz Link
jankowiksad12 Re: www.dobrawróżba.pl 15.02.23, 21:46 Ja korzystam z wróżb u Sary ,bardzo szybki kontakt, bardzo precyzyjnie opisuje zarówno obecną sytuację jak i przyszłość, 100% sprawdzalności, wróży mi już parę lat i wszystko trafione idealnie w punkt, email do niej -kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link
mariolkslufik Re: www.dobrawróżba.pl 10.10.23, 14:00 Mnie bardzo pomogła Sara, byłam w emocjonalnej rozsypce, nie wiedziałam co robić, udało się bardzo szybko umówić na telefon, wróżba była wiarygodna i treściwa, w ciągu miesiąca duża część już się sprawdziła, konkretnie i rzeczowo email do niej - kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link
karolinajusta2 Re: www.dobrawróżba.pl 06.12.23, 13:42 polecam bardzo konkretną wróżkę online-Sarę, bez opisywania czegokolwiek,bardzo wiele mi opisała szczególnie dobą ocenę obecnej sytuacji i po 3 miesiącach już spora część wrózby się sprawdziłą, email do niej- kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link
andziaeg123 Re: www.dobrawróżba.pl 06.03.24, 21:23 Polecam świetną wróżkę on;ine -sarę-, bardzo duża trafność, bez dodatkowych pytań opisuje sytuację obecną i po kilku miesiącach mogę potwierdzić,że oczywiście też przyszłą bardzo precyzyjnie, email do niej -kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link
paula1567j Re: www.dobrawróżba.pl 07.07.24, 19:09 Polecam wróżkę Sarę,bardzo mi pomogła, precyzyjnie naświetliła sytuację obecną i pryzszłą, po 6 miesiącach duża część wrózby już się sprawdziła, email do niej -kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link
marcelkatyg12 Re: www.dobrawróżba.pl 18.09.24, 16:48 ja polecam Sarę, bardzo konkretnie i rzeczowo, nie zadawała pytań, email do niej -kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link
korneliajfg Re: www.dobrawróżba.pl 16.10.24, 22:13 też polecam Sarę, bardzo wysoka sprawdzalność - opisała mi też obecną sytuację i przeszłą, email do niej -kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link
klemash12a Re: www.dobrawróżba.pl 22.01.26, 19:16 Ja polecam bardzo dobrą wróżkę Sarę, bez pytania opisała moją sytuację, po kilku miesiącach większość wróżby już się sprawdziła, znajdziecie ją pod email - kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link