Dodaj do ulubionych

WSPANIAŁA WRÓŻKA !!!

01.06.12, 14:20
Polecam gorąco wróżkę Amalteę, szybka konkretna odpowiedź. Postrafi doradzić i porozmawiać, jest profesjonalistką. Koszt wróżby nie jest duży. Na początku się wahałam, ale dostałam pełną wróżbę i gratisy do wróżby. Polecam na prawdę. Trzy razy zamawiałam wróżbe i trzy razy jestem zadowolona. Podaje jej e-mail: wrozka_amaltea@o2.pl
Obserwuj wątek
    • kamikaze2 Re: WSPANIAŁA WRÓŻKA !!! 02.06.12, 14:36
      niektórzy szukają odpowiedzi u wróżki...dobra wróżka podpowie co warto i jak zrobić,da wskazówki,doradzi,powie cos nawet o tej osobie,o tobie...[url]http://www.wrozkazinaida.aq.pl/[/url] np ta,ale są i inne ..ja byłam zadowolona z tego kontaktu,nie rozczarowałąm się
      • iwona88888 Re: WSPANIAŁA WRÓŻKA !!! 02.06.12, 22:45
        www.wrozkavitalissa.za.pl/# zdecydowanie, poznałam wiele wróżek ale ta wydaje mi sie najlepsza.
    • andromeda1a Re: WSPANIAŁA WRÓŻKA !!! 22.05.14, 10:56
      ostatnio wróżyła mi sara i muszę przyznać ,że wiele się sprawdziło,dodała mi także otuchy, zaproponowała rytuał,jestem ogólnie zadowolona i nieraz skorzystam jeszcze z jej usług. jakby którys/aś z was chciała skorzystać z jej usług to podaję wam do niej kontakt emailowy: kobietamag@interia.pl.
    • mnb4zoo Re: WSPANIAŁA WRÓŻKA !!! 15.08.14, 18:29

polecam wrózkę z Krakowa 504 777 850 - świetna jest :)
    • majusia1234 Re: WSPANIAŁA WRÓŻKA !!! 11.11.14, 15:13
      mogę polecić Ci wróżkę sarę, wróży z różnych talii kart i według mnie ma sporą sprawdzalność, adres email do niej to : kobietamag@interia.pl
    • majkiwhite Re: WSPANIAŁA WRÓŻKA !!! 03.11.22, 21:32
      To jest niezłe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka