Dodaj do ulubionych

BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE!

• slonce77 Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 04.09.20, 07:41
      ja polecam Wróżkę Alicje jest to bardzo miła i sympatyczna osoba!
      korzystam z oczyszczania energetycznego który przyniósł boski efekt, pech który przesladował mnie kilka lat ustąpił, jestems zczesliwa od pół roku gdzies, nidawno spodobał mi się pewien facet wolny ale po przejsciach, zamówiłam u wróżki rytuał miłosny na niego i co po około 2 tygodniach facet mnie zauważył i wczoraj była super randka wiec polecam ja, mi bardzo pomogła,
      jej strona to allsh.net/wrozka-alicja lub www.wrozka alicja.pl
    • marika_w Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 08.09.20, 14:49
      Dla mnie najlepszą wróżką online jest Ajlena lub Noemi z www.ezoliniawrozby.com/ bardzo celne przepowiednie. Obie zaskarbiły sobie moje zaufanie ogromnym talentem i wysoką skutecznością. Długo szukałam dobrej wróżki, teraz z pewnością jej nie zmienie.
    • oliviadako Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 17.09.20, 08:23
      Znalazłam się w nie ciekawej sytuacji życiowej bałem się i nie mailem pojecia jak z tego wybrnąć. Moja sytuacja wydawała mi się bez wyjscia. Zdecydowalam się na rozmowe telefoniczna która bardzo mocno pomogla mi zrozumiec okoliczności w jakich się znalazłem, co ma być moim priorytetem i w jakim najlepszym czasie zacząć realizacje. Dostosowałem się do wskazówek. Gorąco polecam.513-172-842.
      • natalkaax3 Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 17.09.20, 21:23
        Jak się nie mylę mówi Pani o Annie Świerczewskiej. Również bardzo polecam tę Tarocistkę jest niesamowita.
    • marika_w Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 22.09.20, 10:27
      Jak wróżby online to tylko www.ezoliniawrozby.com/ wiele portali i wróżek sprawdziłam, ale ten portal wydaje mi się najlepszy. Wrózby nie są drogie, a wróżbici rzeczowi i co najważniejsze nie naciągają. Każdemu po rozmowie można wystawić opinię co mi również bardzo odpowiada.
    • juska1412 Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 07.10.20, 21:27
      Polecam bardzo Pania Agnieszke z Rybnika nr 577790623, serdeczna osoba o dobrym sercu, cierpliwa. pomogla mi w 100% . polecam, polecam, polecam...
    • vvikiwikus Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 10.10.20, 09:49
      Korzystalam z wielu wrózek online i to był zdecydowany nie wypał. Byłam w wielkim potrzasku zyciowym i bez swiatełka w ciemnym tunelu. Zdeterminowana zadzwonilam do tarocistki Anny Swierczewskiej jak sie okazalo ku mojemu ogromenmu zaskoczeniu na dzien dobry dostalam przyslowiowy opie... Powiedziala ze nie jest wrozka online ale udziela konsultacji przez telefon po uprzednim umowieniu sie i uiszczeniu honorarium znajdujacym sie na jej stronie internetowej. Bylam tak zdruzgotana ze pomyslam sobie raz go sie smierc. Uiszciłąm opłate podalam daty osob zainteresowanych i ku mojemu pozytywnemu zaskoczeniu rozmowa z nia przez telefon przekroczyla wszelkie oczekiwania. Po pierwsze że czułam się jakbym byla w jej gabinecie po drugie słyszałam tasowanie kart i ich przekładanie po trzecie to ja mogłam decydować którą karte wybieram. Słyszałam jej głos, czułam jej pasje do tarota, bliskość, a także wewnetrznie bylam przekonana że rozmawiam z tarocistka Anna Świerczewska a nie jakąś przypadkową asystentką z online. Dla mnie wiarygodna osoba a jej odczyt kart zamurował mnie trafnością. Dla chetnych przyjmuje w centrum warszawy podaje telefon 513172842
    • tadeusz1960 Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 11.10.20, 20:04
      Jedyna PRAWDZIWA wróżka godna polecenia to p. Agnieszka tel 500 273 383
      Trafiłem do niej przez polecenie kilka lat temu i wracam do dziś. Wszystko przez te wszystkie lata się sprawdziło, pomogła mi niejednokrotnie bo nie tylko rozkłada karty ale jest też psychologiem , naturopata i coachem par. Specjalizuje się też w prawie przyciągania dzięki jej wiedzy nauczyłem przyciągać do życia szczęście. Pokazała błędy jakie nieświadomie popełniałem.
      Jej wróżby to nie tylko odczyt znaczenia kart ale wartościowa duchowa rozmowa , po której człowiek dostaje skrzydeł i chce się żyć. Pani Agnieszka mówi o przyczynach, pomaga w wielu kwestiach ( mnie postawiła diagnozę którą potwierdziłem w badaniach), wskazuje drogę i możliwości, podaje konkretne rozwiązania a nie zostawia człowieka z niczym jak inne...Jest niedroga. Dusza człowiek.
      • baska.milka Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 12.10.20, 13:28
        Ja mam ulubioną moją Panią Marta Pinczewska , jasnowidz , może moje historie nie były dramatyczne ale postawiła mnie na nogi ! Dziękuję z serca , każdy chyba chciałby mieć taki dar .otworzyla mnie na różne rzeczy , jej wglądy odkryły tajemnice które ukrywała moją rodzina . Marta Pinczewska robi odczyty z dłoni oraz ze zdjęcia . Pytania dotyczyły spraw majątkowych , sesja była 3 miesiące temu ! To mój doradca biznesowy . Niekiedy można usłyszeć coś mocnego ale warto w sobie zmienić to czego się nie widzi bo okazało się to największa blokada przez parę lat . więc polecam znalazłam kontakt przez Messenger Marta Anna Pinczewska. Wysyłam tej Pani dużo zdrowia żeby mogła
    • dyniah Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 13.10.20, 16:33
      chyba obecnie najlepszą i przewidywalną wróżka jest Alicja, kilka razy korzystałam z wróżb, ale jak wykonała mi oczyszczanie energetyczne to po prostu cud, moje życie si.ę zmieniło co jest nie możliwe, pech który prześladował mnie od lat puscił, teraz jestem szczęśliwa a zycie się ułożyło mimo wielu komplikacji, wróżka jak dla mnie numer 1.
      jej strona to wrozki.net/wrozkaonline lub www.wrozka alicja.pl
    • renata4734 Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 22.10.20, 12:02
      ja polecam ze swojej strony wrozke rute ktorej nr dostalam od kolezanki pomogla mi w ciezszych chwilach dala nadzieje ktora myslalam ze jest niemozliwa i udalo sie to wszystko co mi powiedziala to prawda ja do niej dzwonilam wrozba na telefon w niskiej cenie jak na to co sie dzieje 692050747
    • dadabobo Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 24.11.20, 19:53
      Napisz do Zuzanny,ona pomaga. Czyta z kronik Akashy oraz uzdrawia,ma dar jasnowidzenia. To nie reklama bo ja jestem jej MEGA wdzieczna...
      ldbx.energija@gmail.com
    • szymanskka Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 25.11.20, 09:30
      ja wole skorzystać z wróżki Alicji jeżeli chodzi o przyszłość, fajna babeczka do tego wszystko prawie się sprawdza jej strona to: wrozki.net/wrozkaonline
      zamawiacie wróżbę łatwo i bezpiecznie przez internet a odpowiada bar.dzo szybko zazwyczaj do 2 godzin na email
    • szymanskka Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 17.12.20, 09:37
      chyba obecnie najlepszą i przewidywalną wróżka jest Alicja, kilka razy korzystałam z wróżb, ale jak wykonała mi oczyszczanie energetyczne to po prostu cud, moje życie się zmieniło co jest nie możliwe, pech który prześladował mnie od lat puscił, teraz jestem szczęśliwa a zycie się ułożyło mimo wielu komplikacji, wróżka jak dla mnie numer 1.
      jej strona to wrozki.net/wrozkaonline lub www.wrozka alicja.pl
    • baja91a Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 01.04.21, 08:56
      ja wole skorzystać z wróżki Alicji jeżeli chodzi o przyszłość, fajna babeczka do tego wszystko prawie się sprawdza jej strona to: wrozki.net/wrozkaonline
      zamawiacie wróżbę łatwo i bezpiecznie przez internet a odpowiada bardzo szybko zazwyczaj do 2 godzin na email
    • wiktoriaa0417 Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 26.04.21, 17:59
      Raz skorzystalam z uslugi takiej wrozki jak autor wspomnial nigdy wiecej. Wole rzetelna konsultacje przez telefon od mojej faworytki Anny Swierczewskiej. Przyjmuje telefonicznie jej nr dla zainteresowanych 513172842
      • kolwater8821 Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 06.07.21, 13:00
        Ja podpisuję się pod tą opinią. Dla mnie jest Najlepszą z wróżek, z których porad korzystałem jest Anna Świerczewska. Dużo mi się sprawdza i dlatego do Niej dzwonię. Lubię również z Nią rozmawiać, bo rozmowa z Nią zawsze mnie uskrzydla i dodaje wiele otuchy w życiu. Jak nie mogę być osobiści w Jej Gabinecie, to zawsze mogę zadzwonić. W tych rozmowach telefonicznych ma czasami lekkie opóźnienia kilkuminutowe, ale jest to mało istotne w odniesieniu do trafności Jej przepowiedni , dlatego dzwonię.Tel. 513 17 28 42 www.astarot.pl
      • sylwiaa_89 Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 06.03.22, 14:13
        Taak, zdecydowanie :) Również bardzo polecam, byłam osobiście ale też kiedyś Anna Świerczewska rozkładała mi karty tarota telefonicznie i wszystko też było w punkt! Zawsze znajdzie czas i naprawdę miło się z nią rozmawia :)
    • tylkomiloscc Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 09.06.21, 20:54
      Darmowe wróżby i przepowiednie wróżki na stronie: salonwrozb.pl/wrozka-otylia
      wystarczy wysłać smsa , szybka odpowiedź nawet treściwa czy lepiej zadzwonić na żywo?
    • agnieszkanowwwb Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 23.09.21, 18:14
      polecam sesje telefoniczne z Panią Sarą . Rozmowa z nią wpłynęła na mnie bardzo kojąco. Wszystko się sprawdza i wszystko co widzi w kartach jest prawdą a nie zadaje pytan. Sesje z nią to najbardziej wartościowe rozmowy jakie miałem w życiu. Nie tylko kładzie karty ale radzi, widzi źródło problemów no i podaje rozwiązania. Bardzo pomocna i ciepła. Dużo zmieniła w moim życiu bo pokazała jakie błędy popełniałam. Tel do niej 784 676 783
    • martynkakloska124 Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 13.03.22, 14:50
      Mogę Wam polecić sprawdzoną wróżkę online, korzystam z niej od ponad 5 lat i praktycznie wszystko się sprawdziło z bardzo dużą precyzją i dokładnością, od dłuższego czasu nie powodziło mi się też w życiu,nie wiedziałam czym to może być spowodowane i kwartał temu skorzystałam z oczyszczenia energetycznego u niej i znacznie mi się od wtedy już poprawiło, email do niej - kobietamag@interia.pl, gorąco polecam:)
    • martalange Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 20.03.22, 11:38
      Polecam wróżbitę macieja (wrozbita_maciejp@o2.pl) trafność 100 procent. Wróżby się sprawdzają. Śmiało mogę powiedzieć, że jest to jeden z najlepszych wróżbitów w Polsce
    • martynkajulka11 Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 20.03.22, 15:38
      Niesamowita warta polecenia jest wróżka online Sara, korzystałam już kilka razy z jej porad z polecenia koleżanki,która korzysta z jej wróżb już od dawna i bardzo trafna wróżba opisująca stan obecny bez jakichkolwiek pytań, szybko rzeczowo,merytorycznie, bardzo jestem zadowolona,email do niej-kobietamag@interia.pl;)
    • martusiaskorka12 Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 09.04.22, 21:00
      Mogę polecić Wam świetną tarocistkę- Sarę, szybkie terminy, bardzo szczegółowo i merytorycznie odpisuje na pytania i trafia w punkt, nic nie mówiłam i czytała z mnie jak z książki, email do niej - kobietamag@interia.pl polecam ;)
    • margaritaj567 Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 14.04.22, 21:44
      Ja polecam tarocistkę z warszawy Annę Świerczewska .Przejmuję w centrum warszawy ale też stawia karty przez telefon. Bardzo wiarygodna i podczas sesji ma się wrażenie jakby się było u niej w gabinecie. Mieszkam od niej daleko więc korzystam z porad przez telefon i jestem zadowolona. Ma duża sprawdzalność www.astarot.pl
    • klaustynkavij1 Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 12.05.22, 20:39
      polecam świetną tarocistkę online Sarę, ostatnio mi wróżyła, nie zadając żadnych pytań, bardzo wiele powiedziała na mój temat ,jestem pod wrażeniem jej zdolności, kontakt szybki i łatwy, można się szybko umówić online,email do niej - kobietamag@interia.pl
    • tosiamidia Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 12.05.22, 22:20
      Jeżeli online to szczerze polecam wrozkazinaida@wp.pl bo korzystałam wielokrotnie, również telefon. Porównując do innej wróżki sprawdzalność przyszłość i teraźniejszość satysfakcjonująca, ogólnie dobra diagnoza i podejście. Wróżka zinaida to Skromna osoba acz sprawdzona wróżka.
    • cytrynowa1975 Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 13.05.22, 08:23
      Ja tam od lat polecam z kolei wróżka Zinaida ,duża pomoc i wsparcie, od lat usuwa kłody spod nóg oraz blokady dzięki którym przez to życie idę..więc życzę każdemu by odnalazł taka własną wróżkę bo nie jest tak, że każdy z każdym się zgra.
    • syrenka098 Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 13.05.22, 09:09
      U twróżki Zinsidy zaczęłam wróżyć z 10 lat temu, diagnozy były trafne i co do miłości wszystko się sprawdziło, ponownie zaczęłam wróżyć u niej niedawno i póki co polecam, według mnie osobiście wróżka Zinaida to sprawdzona U tej wróżki zaczęłam wróżyć z 10 lat temu, diagnozy były trafne i co do miłości wszystko się sprawdziło, ponownie zaczęłam wróżyć u niej niedawno i póki co polecam, według mnie osobiście wróżka Zinaida to sprawdzona i dobra wrozka jsk w temacie, spokojnie maila można pisać;)i dobra wrozka jak w temacie, spokojnie maila można pisać;) ja z całą odpowiedzialnością polecam zaangażowanie i ciepło tej Pani, co ważne sprawdza się dużo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka