skrzatka77 07.02.07, 19:05 Lublin -szukam dobrej wrózki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
firletka2 Re: szukam wrózki 15.02.07, 18:24 wysylam mail z namiarem na dobra tarocistke Odpowiedz Link
milusia780908 Re: szukam wrózki 10.07.07, 18:18 Firletko czy mogłabym prosić namiary do lubelskiej wróżki? Dziękuję milusia Odpowiedz Link
medyk-z-lublina Re: szukam wrózki 20.03.07, 23:31 też bym poprosił d_o_k_t_o_r_e_k@interia.pl Odpowiedz Link
koniczynkapl Re: szukam wrózki 10.07.07, 18:41 Ja znam wróżkę która wróży też przez internet tzn.na skaypie.Poradziłam mi co mam zrobić i sytuacja się poprawia.Wierzę że uda jej sie doprowadzić cala sprawę do pozytywnego końca.Powiedziała mi prawdę i jak mam dalej postępować. Jej adres meilowy www.wrozkamaria.w.pl tam znajdziesz też tel.na który możesz zadzwonić Pozdrawiam Odpowiedz Link
aniela2525 Re: szukam wrózki 23.08.16, 13:04 Proponuję wrózkę z Krakowa 504 777 850 rewelacyjna www.saloniskierka.pl Odpowiedz Link
amadeusz7700 Re: szukam wrózki 28.08.16, 15:53 nie wierzyłem we wrozki, ale byłem przybity i nie miałem z kim pogadac, ktos poradzil mi by spróbować z wróżby, i tak to się zaczęło, ona wrozy przez net, zwracałem się do niej kilka razy, balem się wyprowadzic z miasta na wies, całkowicie zmienic swoje zycie, byłem po rozwodzie i zatracilem sens czegokolwiek, ale podniosłem się, gdy nie Donata, nie wiem, co bym zrobil, może źle, ale jestem zadowolony ze zmian, wróciłem do swojej pasji, agroturystyki, która porzuciłem dla ukochanej, a teraz poznałem kobiete, Donata powiedziala, ze to ta wlasciwa :), polecam te wróżkę, dziekuje jej w ten sposób za wsparcie, wrozka_donata@op.pl Odpowiedz Link
martynkaminka Re: szukam wrózki 22.11.16, 20:18 mogę polecić Ci wróżkę sarę, skusiłam się na skorzystanie z jej usług i nie mogę powiedzieć złego słowa, nie owijała w bawełnę i bardzo wiele się już sprawdziło, gorąco ją polecam, email do niej to kobietamag@interia.pltelefon do niej 784 676 783 polecam;) Odpowiedz Link
marietka12 Re: szukam wrózki 14.12.16, 18:12 podobnie jak inni widzę poprosiłam o pomoc wróżkę sarę i jej rady były w moim przypadku bardzo trafne,nie owijała w bawełnę ,wysoka bardzo sprawdzalność, gorąco polecam, email do niej ;kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link
mariamarias Re: szukam wrózki 24.12.16, 10:49 mogę polecić wam rewelacyjna wrozke sare- już po 4 mieiacach prawie wszystko mi się sprawdzilo,email do niej kobietamag@interia.pl , szczerze polecam;) Odpowiedz Link
k.sek1971 Re: szukam wrózki 09.01.17, 19:21 Napisałam do tego Wróża Kamila. Zadałam 8 pytan, pierwsze pytanie , zszokował mnie bo nic mu nie pisałam że tam jest ich dwóch ze ten taki a ten inny sam mi to powiedział i dokonał wyboru za mnie, wybrała tego faceta do którego coś czuje i coś w związku może być, a ten który mnie wciąż dręczy odrzucił i powiedział że się nim dusze, że on mnie męczy ale niema tu uczucia i taka jest prawda. Potem było kolejne pytanie o zdrowie nic tylko to a on że no tak ktoś w rodzinie choruje i wymaga konsultacji ze specjalistą, coś z żołądkiem. Byłam zaskoczona bo moja mam ma wrzody ale ich nie leczy. Wróż Kamil napisał, że trzeba iść do lekarza, no i padło pytanie o prace a on że dostane dwie propozycje ale wtedy jeszcze nie mogłam tego potwierdzić, za jakiś czas dostałam jedną propozycję i pomyślałam no moze juz drugiej nie będzie i na drugi dzień zadzwoniła do mnie kobitka z zaproszeniem na rozmowę któą przeszłam i zaproponowano mi pracę, ale już pracowałam więc znów napisałam do Kamila i zapytałam co robić, poleciła mi tą drugą ofertę i tak też zrobilam, mam wyższą pensję i ogólnie lepiej bo dostanę umowę na 6 lat a nie na 3. Polecam Kamila, sama znalazłam go na jakimś forum już dość dawno i szczerze polecam, mogę się podpisac pod kazdymi komentarzami o nim, super wróz. Gdyby ktoś potrzebował pomocy to moze śmiało do niego za mną napisać kamil.tarot@wp.pl Odpowiedz Link
dsddgdggdgg Re: szukam wrózki 21.01.17, 09:40 korzystałam ostatnio z wróżki sary,jej przepowiednie okazały się bardzo trafne, wiele mi pomogła, gorąco polecam -email do niej kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link
safarikuki1 Re: szukam wrózki 08.11.21, 21:01 Witam wszystkich którzy szukają wróżki ja kilka lat szukałam w całej Polsce były lepsze i gorsze jednak żadna z nich nie wstrzeliła się tak idealnie w sedno jak wróżka Sara i to każdorazowo umiejąca uchwycić istotę i wstrzelic się w punkt, rewelacja jest naprawdę super email do niej - kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link
klaryska12ab Re: szukam wrózki 24.11.21, 20:25 Mogę Polecić Wam dobra wrózkę -Sarę ,która wrózy nie tylko z tarota ale też z innych talii, w moim przypakdu bardzo duża sprawdzalność i są możliwe szybkie terminy,a poza ty to co chyba bardzo istotne- wróżba bardzo zbieżna z rzeczywistością, tel do niej -784 676 783, gorąco polecam ;) Odpowiedz Link
salehali1 Re: szukam wrózki 25.11.21, 21:36 Gorąco polecam wróżkę Sarę, wszystko co mówi jest bardzo precyzyjnie zgodne z rzeczywistością, rozmowa z nią to jak balsam dla duszy, problemy, problemy , które wydawały się być niezrozumiałe, stały się bardzo zrozumiałe, rozmowa z nią to jak balsam dla duszy, email do niej - kobietamag@interia.pl, gorąco polecam ;) Odpowiedz Link
klementynasochacki Re: szukam wrózki 19.12.21, 14:47 Polecam Panią Sarę, od kilku lat korzystam z jej porad i bardzo celna trafność jej wróżb, nie owija w bawełnę i trafia w istotę od razu, wróżby z bardzo wysoką sprawdzalnością nawet co do detali , których inne wróżki nie widziały, osoba warta uwagi, gorąco polecam ,email do niej -kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link
mariettazik Re: szukam wrózki 23.12.21, 21:02 Korzystając dotychczas z kilku wróżek, najwyżej oceniam wróżkę Sarę szczególnie z względu na precyzję i wysoką sprawdzalność wróżby oraz możliwe szybkie terminy oraz to już mniej istotne ale też miłe tj bardzo dobrą komunikację, email do niej- kobietamag@interia.pl gorąco polecam ;) Odpowiedz Link
matyldkairina12 Re: szukam wrózki 20.05.22, 20:19 polecam sprawdzoną wróżkę Sarę, rzeczowa i konkretna, korzystałam już 8 razy z jej wróżb i każdorazowo bardzo wysoka sprawdzalność i duża precyzja, email do niej -kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link
belkaelka20000 Re: szukam wrózki 25.05.22, 14:18 mogę polecic wam sprawdzona przeze mnie już mnie wróżkę sarę, wszystko mi się sprawdza się,a takze potrafi pomóc w ciężkich chwilach, zostawia, wam adres email do niej :kobietamag@interia.pl ;) Odpowiedz Link
matyldkawitkaj12 Re: szukam wrózki 28.05.22, 19:25 Mam wróżkę, z której korzystam co kwartał z koleżanką i bardzo wysoka trafność, zdecydowana większość się sprawdza poza tym miła,komunikatywna,email do niej - kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link
marokijaweg12 Re: szukam wrózki 09.06.22, 23:44 polecam bardzo dobrą,rzetelną wróżkę online-Sarę, kontakt bardzo miły,szybki przede wszystkim rzeczowa ,bardzo wysoka sprawdzalność, szybkie terminy, skorzystam jeszcze zapewne nieraz,gorąco polecam ,email do niej- kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link
krolitkaja12 Re: szukam wrózki 12.06.22, 15:36 Polecam świetną wróżkę online- Sarę, opowiedziała o mnie bardzo dużo co było zgodne z prawdą, w przypadku konkretnych pytań również bardzo wysoka sprawdzalność, poza tym miły i szybki kontakt, email do niej - kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link
kalotylka12 Re: szukam wrózki 31.08.22, 21:52 podobnie jak inni od kilku lat korzystam z usług wróżki Sary - nie owija w bawełnę , jej wróżby są precyzyjne, nieraz przestrzegła mnie przed wieloma zdarzeniami,dzięki czemu udało mi się uniknąć nieprzyjemności,jej wróżby są szybkie,konkretne a przede wszystkim trafne i szczegółowe, decyzje oczywiście podejmuję samodzielnie natomiast w wielu problemach życiowych mi pomogła, email do niej -kobietamag@interia.pl , polecam ;) Odpowiedz Link