Dodaj do ulubionych

KARTY KLASYCZNE -KRAKÓW

• jadzikawer Re: KARTY KLASYCZNE -KRAKÓW 21.11.24, 19:15
      Korzystałam z wróżki przez internet-Sary, jestem bardzo zadowolona,szybki termin i duża sprawdzalność,email do niej- kobietamag@interia.pl
    • marrtkasdfghhd Re: KARTY KLASYCZNE -KRAKÓW 08.03.25, 09:44
      Polecam Sarę , po 6 miesiącach ,większość już się sprawdziło, wysoka sprawdzalność i szybko udało się umówić na wróżbę, email do niej -kobietamag@interia.pl
    • mojaludzik12a Re: KARTY KLASYCZNE -KRAKÓW 27.04.25, 16:19
      Mi bardzo dużo pomogła Sara, bez zbędnych pytań,szybko udało umówić się na wróżbę , bardzo obszerny opis otwierający oczy i pokazujący obecną sytuację z także z innej perspektywy, której nie zauważałam, po 6 miesiącach w innych aspektach, większa część wróżby już się sprawdziła, email do niej -kobietamag@interia.pl
    • adam-australia Re: KARTY KLASYCZNE -KRAKÓW 14.07.25, 13:22
      Niektórzy wybierają zawód, inni rodzą się z powołaniem – i pani Agnieszka zdecydowanie należy do tej drugiej grupy.
      To osoba który nie tylko słucha, ale naprawdę słyszy. Człowiek, który potrafi być obecny z drugim człowiekiem w jego bólu, zagubieniu, zmaganiach. Kiedy życie rzuciło mi wyzwania, które wydawały się ponad moje siły – pani Agnieszka była obok. Z uważnością, spokojem i zrozumieniem, którego wtedy tak bardzo potrzebowałem.
      Jej dar to coś więcej niż zwykły rozkład kart. To umiejętność pływania w sercach innych ludzi – z czułością, pokorą i niesamowitym wyczuciem. Pani Agnieszka ma w sobie niezwykły dar towarzyszenia, który zostaje z człowiekiem na długo po zakończonej rozmowie.
      Jej wskazówki ratują życie, związki, relacje z innymi ale też biznesy.
      Ona widzi co i dlaczego się dzieje. Co zrobić, co zmienić, co poprawić.
      Widzi każdy szczegół i rzeczy, których nie ma prawa wiedzieć.
      Wszystko się sprawdza. Korzystam od lat z sesji telefonicznych i stwierdzam to z czystym sumieniem.
      Przyjmuje juz tylko telefonicznie ale to ma taką samą moc.
      Podaję nr 500 273 383
    • adam-australia Re: KARTY KLASYCZNE -KRAKÓW 12.09.25, 09:46
      Ja polecam panią tel. 500 273 383, charyzmatyczna, sprawdzalność 96%, nie znam drugiej tak niesamowitej osoby, rozmowa z nią to balsam dla duszy, prowadzi sesje telefoniczne, co działa tak samo jak wizyta osobista.

Jest też naturoterapeutką i doradcą duchowym. Wyleczyła mnie z boreliozy. Bardzo niedroga a skuteczna. Prawdziwa, z powołania. Bez komercyjnej otoczki i bzdur. Kobieta ma prawdziwy dar. Polecam w 100%
    • klemash12a Re: KARTY KLASYCZNE -KRAKÓW 22.01.26, 19:14
      Ja polecam bardzo dobrą wróżkę Sarę, bez pytania opisała moją sytuację, po kilku miesiącach większość wróżby już się sprawdziła, znajdziecie ją pod email - kobietamag@interia.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka