Forum Zdrowie DDA
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

terapia - decyduje sie, pytanie

12.10.09, 11:06
    Postanowilam zaczac dzialac i zmieniac sie, zaczac nad soba pracowac. Mam 25 lat, to czas odpowiedni, potem mzoe byc zdecydowanie za pozno. Symptomy DDA niszcza mnie i wypalaja od srodka,do tego dochodza zaburzenia laknienia, nerwica. Zreszta, wiecie jak moze wygladac zycie DDA. Pragne wyzwolenia, albo po prostu wkroczenia na wlasciwa sciezke. Dlatego od razu pomyslalam o psychologu, najpierw indywidualne wizyty, gdyz jeszcze nie jestem gotowa na terapie grupowa. Powoli, krok po kroku. Tylko nie wogole nie orientuje sie, jaka jest cena wizyty w psychologa? Jestem z Trojmiasta, byc mzoe ktos z Was tez uczeszcza na sesje z pscyhologiem wlasnie w tych okolicach i moze mi cos poradzic, podpowiedziec.
    Obserwuj wątek
      • pussynka Re: terapia - decyduje sie, pytanie 22.10.09, 10:55
        Ja mam podobnie - niestety już prawie 30 na karku ale chciałabym się zacząć leczyć.
        Zamożna nie jestem - czy ktoś się może orientuje czy terapie takie są również
        organizowane bezpłatnie?

Dzięki z góry za pomoc.
      • ewilek2 Re: terapia - decyduje sie, pytanie 25.10.09, 13:16
        ja trafiłam na świetną terapeutkę, w poradni leczenia uzależnień. Może tam
        spróbuj. Terapia jest wtedy darmowa
        • dul-cynea Re: terapia - decyduje sie, pytanie 25.10.09, 14:17
          W większych miastach znajdują się poradnie leczenia uzależnień. Sprawdź, czy
          jest jakaś w Twoim. Za terapię DDA płaci wtedy NFZ.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka