Forum Zdrowie DDA
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Rozmówki Psychologiczne 24 marca

18.03.14, 00:22
    ROZMÓWKI PSYCHOLOGICZNE:

„Co by się stało, gdybym pojawiła się przed wami zła, brzydka, gniewna ,zazdrosna, zagubiona? Co stałoby się z waszą miłością? A przecież taka również byłam. Czy to oznacza, że kochaliście nie mnie, lecz jedynie to co widzieliście? Porządne, godne zaufania, wrażliwe, pełne zrozumienia, wygodne dziecko, które w gruncie rzeczy było zupełnie kim innym? Co się stało z moim dzieciństwem? Czy nie okradziono mnie z niego? Nie ma już powrotu. Nigdy już tego nie nadrobię. Zawsze byłam tylko małą dorosłą. A moje zdolności – czyż nie wykorzystano ich niegodnie?
    Alice Miller „Dramat udanego dziecka”

ODKRYJ SWOJE WEWNĘTRZNE DZIECKO W ZGUBIONYM DZIECIŃSTWIE
    Czy wiesz kim ono jest, co czuje, czego potrzebuje? W jakiej roli byłaś/byłeś w Twoim rodzinnym domu? Jakie to dziecko ma marzenia? Posłuchaj go, poznaj i zaopiekuj się nim.
    SPOTKANIE DEDYKUJEMY DOROSŁYM DZIECIOM ALKOHOLIKÓW I DOROSŁYM DZIECIOM Z RODZIN DYSFUNKCYJNYCH.
    Porozmawiamy o tym jak dotrzeć do swojego prawdziwego ja, zacząć adekwatnie czuć, potrzebować, działać… uczynić krok w kierunku utraconej wolności i integralności.

termin: 24 marca 2014, poniedziałek 18.00 – 20.00
    miejsce: Ośrodek Psychoterapii i Rozwoju Osobistego ŹRÓDŁO INSPIRACJI, Al. Armii Ludowej 6/42, Warszawa
    prowadzenie: Dominika Wernio - psycholog kliniczny, psychoterapeuta psychodynamiczny
    koszt: 20 zł

zapisy: telefon 530-85-55-65, email: info@zrodloinspiracji.pl lub poprzez formularz zgłoszeniowy w zakładce Aktualności na naszej stronie: www.zrodloinspiracji.pl

Zapraszamy!
    Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka