olejowy.bogacz 21.03.07, 18:11 Jaka przyszlosc bedzie mialo dziecie pani Tysiac? Jaki syndromik przewidujecie i jakie dysfukcje tak z wlasnego doswiadczenia? Ja to ciemno widze.:(( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
januszek96 Re: konkurs goracy temacik 21.03.07, 18:40 Będzie robiło w necie wklejki pt. Konkursik - goracy temacik . ;-)) Odpowiedz Link
jeszczejuznie_fobja Re: konkurs goracy temacik 21.03.07, 20:02 :( a dzieci anety krawczyk? Wspolczuje... Odpowiedz Link
uhu_an Re: konkurs goracy temacik 21.03.07, 20:35 to jeszcze nic. ja to mam obawy co do dzieci Wisniewskiego;). nie dosc, ze same imiona moga byc krzywdzace to jeszcze taki tatus(ktory notabene sam jest dda). O kurcze. ale fajnie, ze w pore sie zorientowalam i poszlam na terapie. ;) Odpowiedz Link
maly_ksiaze Re: konkurs goracy temacik 21.03.07, 21:54 A kto to pani tysiac?bo nie kumam... Odpowiedz Link
amazon500 Re: konkurs goracy temacik 21.03.07, 22:01 maly_ksiaze napisał: > A kto to pani tysiac?bo nie kumam... Oto odpowiedź: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,4000701.html?skad=rss Odpowiedz Link
nikita747 Re: konkurs goracy temacik 30.05.07, 14:59 ... miałem coś napisać, ale się boję. jak czasem ktos nie wie kto to jest DDA, i takie dziecko męczy sie z rodziną i z sobą samym nic nie wiedząc co to DDA/DDD, to... .. podobnie mało wiadomo i trudno dojsc czasem do wniosku, co to jest dziecko "ocaleniec", lub jak czuje sie jego rodzeństwo, które podobnego bagażu nabywa. ... myślę że będzie mieć coś z DDD -jestem liberałem, ale skrajność jest zła. Odpowiedz Link