log222 28.03.08, 20:30 (Ale ze mnie idiotka.) Szperam w necie i zbieram informacje potrzebne do dokonania dobrego zakupu takiej jednej rzeczy i właśnie się skapnęłam, że przecież ja tego nie kupię, bo to w nie-samoobsługowym trza będzie :(( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kajda28 Re: :( 28.03.08, 23:06 mów o co chodzi, kupię i Ci wyślę. A jak w tym nie-samoobsługowym będzie miły, przystojny pan...? Odpowiedz Link
log222 Re: :( 29.03.08, 14:55 kajda28 napisała: > mów o co chodzi, kupię i Ci wyślę. > A jak w tym nie-samoobsługowym będzie miły, przystojny pan...? No coś Ty... Mamę mogę wysyłać, ale żeby kogoś "obcego" to już przesada :]]]] Ale to się tak nie da, muszę osobiście :/ Aaaa, właściwie nie muszę :\ Może kiedyś..... :( Miły, przystojny, starszy pan - inaczej bym w ogóle nawet nie pomyślała o spróbowaniu Odpowiedz Link
kajda28 Re: :( 29.03.08, 15:33 > Miły, przystojny, starszy pan - inaczej bym w ogóle nawet nie pomyślała o sprób > owaniu ja lubię starszych panów ;) Odpowiedz Link
log222 Re: :( 29.03.08, 15:52 kajda28 napisała: > > Miły, przystojny, starszy pan - inaczej bym w ogóle nawet nie pomyślała o > sprób > > owaniu > > ja lubię starszych panów ;) W sensie, że najgorszy dla mnie to by był jakiś młody/rówieśnik! A ja takie wielkie nic, że wstyd i schować się jak najszybciej Odpowiedz Link
log222 ten wykrzyknik to na końcu być powinien 29.03.08, 15:57 Ojej, jak żałuję, że nie można edytować :D Odpowiedz Link
kajda28 Re: :( 29.03.08, 15:59 :) wiem log o co chodziło, tak tylko o moich preferencjach wtrąciłam, sorry za prywatę :) Odpowiedz Link
log222 Re: :( 29.03.08, 16:05 A nic się nie stało :) Tylko zorientowałam się, że to moje mogło być odczytane inaczej niż bym chciała :) :] Odpowiedz Link
konst.ancja Re: :( 06.06.08, 12:50 29.03.08 log222 napisała: > (Ale ze mnie idiotka.) Szperam w necie i zbieram informacje >potrzebne do dokonania dobrego zakupu takiej jednej rzeczy i >właśnie się skapnęłam, że przecież ja tego nie kupię, bo to w nie- >samoobsługowym trza będzie :(( Rewelka, naprawdę! Odpowiedz Link