halinadzida 13.04.10, 11:54 Czy ktoś z Was miał zapalenie nerek i pecherza moczowego i wyleczył się Cipronexem...? Czy na cos trzeba uważać, w czasie stosowania tego leku? /? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malajolka2 Re: Cipronex lek 14.04.10, 11:22 Raz miałam przepisany ten lek... Wyleczyłam się szybciutko :) Pamiętac na pewno trzeba o oslonie przeciwgrzybicznej w postaci probiotyków... Więcej chyba nic, choć dobrze jest leżeć w domu i sie wygrzewać... Odpowiedz Link
malajolka2 Re: Cipronex lek 14.04.10, 11:23 Ps. Ale miałam tylko na zapalenie pęcherza.. ale w ulotce piszą, że na stany zapalne nerek tez jest skuteczny.. Powodzenia.. Odpowiedz Link
halinadzida Re: Cipronex lek 19.04.10, 10:33 Dzięki.... Ale już chyba po kłopocie... Jeszcze jeden dzień brania, ale w zasadzie po trzech dniach już czułam się dobrze.. :) Odpowiedz Link
lama55 Re: Cipronex lek 20.11.14, 00:08 Proszę o kontakt z osobami, które mają przewlekłe zapalenie nerek i pęcherza wywołane przez E. Coli - platano@interia.eu Odpowiedz Link