Dodaj do ulubionych

Pogaduchy 2.000 :)

15.07.16, 14:20
Nasz/Wasz Forumek ma juz 2.000 postow - hip hip hurraa!!! smile

Jest tu juz tyle tarotowych tematow, ze sama sie pogubilam, choc 1/3 postow jest mojego autorstwa - narzucilysmy spore tempo...ktore w najblizszym czasie moze troche zwolnic (urlopy, gospodarstwo domowe, niedyspozycje), ale liczmy na to, ze w najblizszych tygodniach i miesiacach beda dolaczac nowe osoby i nasz rozwoj pod szyldem karty XIV.Umiarkowanie bedzie nadal mial miejsce smile

Dla kazdego chetnego wyciagne Przeslanie kart Tarota (talia Circle of life) na dowolna dziedzine zycia, przedzial czasowy, sprawe, lub konkretne pytanie - zapraszam do odwolania smile
Obserwuj wątek
    • rrozsypana80 Re: Pogaduchy 2.000 :) 15.07.16, 14:47
      Ja juz o przeslanie nie pytam wink Brawo brawo pogaduchy
      • aprepope Re: Pogaduchy 2.000 :) 15.07.16, 14:50
        Twoj swiat nie powinien sie konczyc na "durnym Panu", jak go swego czasu nazwalas, pewno nie bez kozery. Jak bedziesz miala chec na 1 karte na jakas sprawe, to zapraszam kazdego, a brawo bije Pogaduchom i nam oczywiscie bardzo glosne smile
        • rrozsypana80 Re: Pogaduchy 2.000 :) 15.07.16, 22:51
          Nie pytam o przeslanie Aprusiu bo nie mam sily. Musze sie najpierw ogarnac smile
          • aprepope Re: Pogaduchy 2.000 :) 15.07.16, 23:08
            To nie pierwszy raz, kiedy masz przeboje z "durnym panem", wiec zaprawe pewna masz..choc teraz jest juz gruby kaliber.. Ogarniaj sie Rozsypko, ogarniaj, a jak znajdziesz chwile, to odpisz krotko na maila organizacyjnego, ktorego wyslalam Ci wczoraj, lub przedwczoraj. Trzymam kciuki!
            • rrozsypana80 Re: Pogaduchy 2.000 :) 16.07.16, 08:29
              Chyba mam zaleglosci na skrzynce Aprusiu. Zaraz zerkne i odpowiem
    • bladamery Re: Pogaduchy 2.000 :) 15.07.16, 15:31
      Gratuluję Nam, Wam i całemu światu ze te fajowskie miejsce smile
      • rrozsypana80 Re: Pogaduchy 2.000 :) 16.07.16, 08:32
        A ja sie tak strasznie ciesze ze jestesmy takim fajnym miejscem! Dziewczyny uskrzydlacie mnie. Hmmm powinnam powiedziec Dziewczyny i Chlopaki bo mamy w naszym gronie Adoptowanego. Strasznie radosne u nas newsy smile
    • free.hugs Re: Pogaduchy 2.000 :) 17.07.16, 17:33
      Wow, to dlatego nie mogę się wygrzebać z nadrabiania zaległości! Na kartę zawsze pazerna, więc poproszę jedną na moją imprezę w najbliższą sobotę ;*
    • aprepope Dla Free na sobotnia impreze 19.07.16, 12:44
      Free, zaoferowalam sie chyba z nie ta talia, ktora mogla by sie tu przydac - ta tarotowa talia ma Przeslania mocno zyciowe, czasem filozoficzne - nie wiem, czy w jakimkolwiek stopniu pomoge..ale sprobuje:

przy losowaniu wyleciala mi z talii 2 pucharow i As monet, wiec samo pytanie o impreze, to fajna rzecz..ale wylosowalam 5 mieczy - na tym obrazku jedna kobieca postac - dokladniej, to jakis owad z zadlem, ale to specyfika tej talii..a wiec uwazaj na jakies kasliwe uwagi, puszczaj jak cos mimo uszu, a i sama nie bron sie w taki sposob, ze komus slownie dopieczesz... Nie rob nic za wszelka cene - czasem lepiej odpuscic..i nie przyniesie Ci to zadnej ujmy, a wrecz przeciwnie smile
      • free.hugs Re: Dla Free na sobotnia impreze 19.07.16, 13:45
        Może się jakiś facet napatoczy a ja go zniechęcę moim niewyparzonym ozorem big_grin będę się hamować. Dziękuję Apre, standardowo oferuje kartę w podzięce jesli masz potrzebę!
        • aprepope Re: Dla Free na sobotnia impreze 19.07.16, 14:27
          Dziekuje Free - bede pamietac i w razie potrzeby chetnie sie do Ciebie zglosze smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka