inter.pretation 03.10.16, 14:14 Witajcie, w końcu doszły moje karty Jestem po wylosowanej karcie dnia dla samej siebie. Ale w ramach ćwiczeń, jak wrócę z pracy po 23, z chęcią wyciągnę dla każdego zainteresowanego kartę dnia. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inter.pretation Re: Pierwsze karty 04.10.16, 02:58 Rydwan VII. Będzie to pomyślny dzień dla Ciebie. Może rozwiążesz jakiś problem.??? Jejciu, czuje ze bedzie to długi czas do trafnych interpretacji. Ile zajęło Wam czasu? Odpowiedz Link
owieczka1972 Re: Pierwsze karty 04.10.16, 14:03 łał, rydwan mnie ostatnio prześladuje i ni uja nie wiem o co chodzi, uziemiona jestem w domu ze złamana nogą, nigdzie się nie wybieram, a tu ciągle rydwan... zweryfikuję wieczorem Odpowiedz Link
owieczka1972 Re: Pierwsze karty 04.10.16, 20:37 Owieczka i jej ,, nowa mniej denerwująca sygnaturka" melduje że się odezwała koleżanka z pracy co u mnie słychać (bo już mnie to wnerwiało ze nawet nikt nie zapyta czy żyję ) niby nic szczególnego bo w sumie po tym rydwanie to się spodziewałam jakiegoś wstrząsającego przełomowego i tego.... no ale w sumie coś jest, pozdrawiam Odpowiedz Link
rrozsypana80 Re: Pierwsze karty 03.10.16, 23:12 To ja tez poprosze na jutro jedna karte Odpowiedz Link
inter.pretation Re: Pierwsze karty 04.10.16, 03:03 VII mieczy. Ten dzień nie będzie należał do tych miłych. Pojawi się jakiś problem. Bądź ktoś wyceluje kłamstwem w Twoją stronę, albo Ty sama tego użyjesz. Odpowiedz Link
rrozsypana80 Re: Pierwsze karty 04.10.16, 07:36 No to ciekawe. 7 mieczy to klamstwo, oszustwo jak nic... moze to ten wczorajszy taksiarz jeszcze sie zalapal. Dzieki za karte zweryfikuje wieczorem Odpowiedz Link
rrozsypana80 Re: Pierwsze karty 04.10.16, 23:13 Weryfikuje. Oj straszny dzien pod znakiem porazki. Nic mi nie wychodzilo, zamiatalam bledy pod dywan. Na dodatek pokusilam sie wczoraj o odpowiedź na pytania durnego. I odpisal, ze jest teraz dobrze i w sumie radzi sobie rewelacyjnie w podtekscie beze mnie. No moze moze i tak jest. Odpowiedz Link
adoptowany Re: Pierwsze karty 04.10.16, 08:50 dzien dobry, Interko i ja poprosze o karte dla siebie, pozdr. Adopto..8) Odpowiedz Link
inter.pretation Re: Pierwsze karty 04.10.16, 11:08 Dzien dobry. Karta na dzis to Paz Bulaw. Dobre wiesci. Widoki na lepsze. 😉 Odpowiedz Link
adoptowany Re: Pierwsze karty 04.10.16, 17:24 Thx, sprawdzilo sie,bo pol dnia spedzilem w towarzystwie uroczej nastolatki i jej 9-cio tygodniowym szczeniakiem labradorem,bylo wesolo...8) Odpowiedz Link
inter.pretation Re: Pierwsze karty 05.10.16, 00:51 Czytam Wasze weryfikację i plapa mi się cieszy, bo myślałam, że mi nie wyjdzie. Oczywiście nie cieszę się z karty dla rrozsypanej -.- moje dwie karyy dnia też się sprawdziły. Zrobiłam wczoraj z ciekawości rozkład partnerski. Niby optymistyczny. Nie wiem czy dobrze zinterpretowałam, ale co u mnie to się zgadzało. Czy jak podeślę karty to rzucicie swoim doświadczonym okiem? Odpowiedz Link
inter.pretation Re: Pierwsze karty 05.10.16, 01:21 Zapomnialam jaka byla jedna karta!!! Dacie radę bez niej, wiem że była pozytywna.więc: co dana osoba wnosi do związku: JA- Królowa Denarów, ON - 9 buław; co ma w głowie: JA - paź kielichów, on - As kielichów; co ma w sercu: JA- wisielec, ON - as mieczy; co pokazuje na zewnątrz: JA - pustelnik ON - i tu właśnie nie pamiętam; wspólna karta - 4 buław. Moja interpretacja: on wciąż żywi do mnie uraz, wciąż pamięta te złe chwile, ale czuje że musi ruszyć, bo ma do mnie uczucia, być może te same co na początku. Ale nie będzie kierował się tylko uczuciami, bo ma nadszarpnięte zaufanie do mnie, podejdzie do nas z rozwagą, z realnym spojrzeniem. Ja natomiast czekam cierpliwie, wytrwale na jego krok. Czekam przede wszystkim na chociazby jedno spotkanie. I tak przez to spotkanie wisze miedzy niebem a ziemia, nie wiem.co robic. Bo rozum jedno a serce drugie. Co pokazuje na zewnatrz, wyciagnelam wnioski, wiem co zle robilam, a czego nie robilam. Czuje sie takze samotna jak pustelnik na to wskazuje. Wspólna karta to 4 bulaw, dojdzie do spotkania, ale to od nas zalezy jak potoczy sie dalej relacja, choc wskazuje na to ze bedzie dobrze.??? Odpowiedz Link
rrozsypana80 Re: Pierwsze karty 05.10.16, 01:25 Kielichy w glowie a miecze w sercu??? To niepojete. Podobnie to widze jak Ty. Rano opisze bardziej szczegółowo Odpowiedz Link
inter.pretation Re: Pierwsze karty 05.10.16, 01:33 Dokładnie tak. Byc moze pomyslilam kolejnosc, ale nie wydaje mi sie. Zaluje, ze nie poprosilam o pomoc wczoraj. Odpowiedz Link
rrozsypana80 Re: Pierwsze karty 05.10.16, 09:22 Co Ty wnosisz do zwiazku teraz no taki zastoj i pewnosc swoich poczynan. Jestes niewzruszona. On rowniez. Ta 9 bulaw to takie zostawienie spraw samym sobie ewentualnie stanie w miejscu i czekanie na cios. U niego do przytloczenia sytuacja juz tylko krok. Co w glowie? Az roi sie od uczuc. Tylko, ze w sercu to jednak chlod. Ty sie zawiesilas on sie odcina. 4 bulaw hmm moze pokazuje na koniecznosc dzialania. To tez dom. Nie gwarantuje jednak, ze bedzie wszystko ok. Odpowiedz Link
inter.pretation Re: Pierwsze karty 05.10.16, 13:00 Dzięki. Powiem, że postawiłam sobie ten rozkład tak z ciekawości czy się pokryje, bo w ubiegłą niedzielę moja tarocistka wykonała dla mnie także rozkład partnerski: Jestem poblokowana, nie wiem co mam robić, bo umysł jedno a serce drugie. Raz czuje sie blizej zwyciestwa a raz wrecz przeciwnie. On czuje sie samotny , odczuwa ze nasze drogi sie rozchodza , czasami czuje ze powinien byc sam. Mam do niego uczucia, które sa stabilne, cenie go i szanuje. Oboje dreczymy sie myslami, sa to mysli tak okropne ,ze sprawiaja bol psychiczny ,wywoluja lzy. On widzi mnie jako silna ,uparta kobiete , widzi ze jestmii ciezko. On zas pokazuje sie mi jako czlowiek jakby wiecznie niezadowolony,rozczarownay, ktory nie potrafi docenic tego co dla niego robie. W jego oczekiwaniach pojawila sie karta asa mieczy,ktora mowi o tym ze oczekuje kontaktu raz na zawsze wyjasnienia wszystkiego. ja wciaz widze szanse na bycie obok siebie . On natomiast nie dokonca postrzega te relacje jako szczera na przyszlosc . Karty wskazuja na kontakt z naszej strony i na rozmowe. Karta sprawiedliwosci mowi,ze chce byc szczerym wzgledem mnie. NIe szaleje z tymi rozkładami, ale nie wiem co ja mam robić, czy odciąć się czy czekać. Bo czuje i tez raczej to widze, ze do konca nie jest to zamkniete.Eh, ciezko mi bo nawet nie mam sie komu wygadac... Życzę miłego dnia. Odpowiedz Link
inter.pretation Re: Pierwsze karty 05.10.16, 13:06 Jak to jest ogólnie z pierwszysmi rozkładami. czy one zawsze pokazują prawdę? Zastanawiam się na ile mój pierwszy rozkład odzwierciedla prawdę. Odpowiedz Link
rrozsypana80 Re: Pierwsze karty 05.10.16, 23:48 Mysle ze odzwierciedla kochana Interko. Wiem jak Ci ciezko. Nie umiem Ci nic sensownego poradzic. Karty te z serca takie mieczowe, ze widac, ze atmosfera ciezka. Moze warto troche powalczyc i wyjasnic sobie? Odpowiedz Link
rrozsypana80 Re: Pierwsze karty 05.10.16, 00:56 Wylosujesz mi karte na jutro? Please Wymyslilam sobie, ze jak bedzie z Twojej łapki to odczaruje ta dzisiejsza straszna atmosferę. Odpowiedz Link