donbas
08.12.16, 22:53
Kapłanka sprawia mi trudność w interpretacji spraw materialnych. Kapłanka bowiem to jak piszą nni uduchowienie, tajemnica, odwleczenie spraw, bierna postawa. Mówi, że wszystko ma swoj czas. No to jak tu zinterpretować Kapłankę, ktora wypada na pierwszej pozycji w pytaniu zaczynającym się na "czy" - czyli bardzo konkretnym a dotyczacym finansów? Np. w korelacji z 6 Monet i Asem monet i to w aspekcie zakreślonego określonego czasu? Np. Czy do końca grudnia kolega dostanie tę dobrze płatną pracę?
Zupełnie nie mam doświadczenia z Kapłanką, mogę powiedzieć, że wypadła mi może raz i to w pytaniu o uczucia.
Zupełnie nie wiem jak ją zinterpretować w zestawieniu z monetami, kiedy wypadła na pierwszej pozycji. Gdyby wypadla na ostatniej to byłoby mi jednak dużo latwiej.
Czy na pierwszej tu pozycji odpowiada twierdząco na pytanie, ale daje też wskazowkę, że jednak trzeba uzbroić się w cierpliwość? Z tym, że pytanie dotyczyło konkretnych ram czasowych, a mamy przecież już grudzień. I nic nie wiem w związku z tym.