kornelia2000 02.01.17, 21:13 Hej dziewczyny Czy ktoras zechcialaby mi postawic mi karty na przyszlosc mojej relacji z pewnym panem.Pan ma na imie Robert. Relacja sie rozwijala ale ostatnio Pan jakby sie wycofal. Chcialabym wiedziec co jest tego powodem... Dziekuje za pomoc. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rrozsypana80 Re: Karty na relacje 08.01.17, 12:49 Dlaczego Robert sie wycofal: sprawiedliwość + giermek bulaw + 9 bulaw. On zrobil rachunek sumienia powiedzmy. Ocenil wszystkie ruchy w tej relacji i najwyrazniej doszedl do wniosku, ze jemu to nie odpowiada. Duzo ognia ale on w tym wszystkim czuje sie jakby poparzony, zraniony. Chyba mu troszke dokuczylas co? A on pewnie wolalby mniej pyskata albo swiety spokoj. Pewnie mialas jakies pretensje albo wymagania, ktorym on sprostac nie chcial badz nie umial wiec zebral plusy i minusy i wyszło, ze minusow dla niego jest wiecej wiec dal sobie spokój. Odpowiedz Link
kornelia2000 Re: Karty na relacje 08.01.17, 13:38 Chyba masz racje bo ja tez tak pomyslalam jak zaczal sie wycofywac. Chyba za malo pokazywalam zainteresowanie.Pan lubil sie chwalic tym co przynajmniej jak tak wywniosokowalam,natomiast ja nie bardzo okaxywalam z tego wzgledu entuzjazm.wiec moze dlatego zrezygniwal. czyli w kartach juz nie widac zeby nasza relacja wrocila? Odpowiedz Link
rrozsypana80 Re: Karty na relacje 08.01.17, 14:16 Pytanie bylo dlaczego bo o to pytalas ale w sumie to cienko to widze na chwile obecna. Mozesz sprobowac ale nie nastawiaj sie na super efekt. Odpowiedz Link