Dodaj do ulubionych

Karty na relacje

02.01.17, 21:13
Hej dziewczynysmile
Czy ktoras zechcialaby mi postawic mi karty na przyszlosc mojej relacji z pewnym panem.Pan ma na imie Robert. Relacja sie rozwijala ale ostatnio Pan jakby sie wycofalsad. Chcialabym wiedziec co jest tego powodem...
Dziekuje za pomoc.
Obserwuj wątek
    • rrozsypana80 Re: Karty na relacje 08.01.17, 12:49
      Dlaczego Robert sie wycofal: sprawiedliwość + giermek bulaw + 9 bulaw. On zrobil rachunek sumienia powiedzmy. Ocenil wszystkie ruchy w tej relacji i najwyrazniej doszedl do wniosku, ze jemu to nie odpowiada. Duzo ognia ale on w tym wszystkim czuje sie jakby poparzony, zraniony. Chyba mu troszke dokuczylas co? A on pewnie wolalby mniej pyskata albo swiety spokoj. Pewnie mialas jakies pretensje albo wymagania, ktorym on sprostac nie chcial badz nie umial wiec zebral plusy i minusy i wyszło, ze minusow dla niego jest wiecej wiec dal sobie spokój.
      • kornelia2000 Re: Karty na relacje 08.01.17, 13:38
        Chyba masz racje bo ja tez tak pomyslalam jak zaczal sie wycofywac. Chyba za malo pokazywalam zainteresowanie.Pan lubil sie chwalic tym co przynajmniej jak tak wywniosokowalam,natomiast ja nie bardzo okaxywalam z tego wzgledu entuzjazm.wiec moze dlatego zrezygniwal.sad czyli w kartach juz nie widac zeby nasza relacja wrocila?
        • rrozsypana80 Re: Karty na relacje 08.01.17, 14:16
          Pytanie bylo dlaczego bo o to pytalas ale w sumie to cienko to widze na chwile obecna. Mozesz sprobowac ale nie nastawiaj sie na super efekt.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka