donbas 18.01.17, 10:37 Czy ktoś mi wyciągnie karty na to czy powinnam opuścić ten kraj czy może pozostać i co się stanie jak wyemigruję a co jak zostanę. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adoptowany Re: Emigracja 18.01.17, 11:08 prosze, 4Miecze = czas wycofania, regeneracji sil, wygnanie lub..emigracja !! Krol Bulaw = wskazuje na dobry moment do decyzji...zawodowych, jasne jak slonce to ten czas ! As Kielichow = sukces tego zwiazku, przymierza..z nowym dla Donbas miejscem na ziemi..8) ,..juz nawet nie pytam co sie stanie jesli nie wyjedziesz,bo to wiesz sama nawet bez wyciagania kart. albo, niech ktos inny rozpracuje ten wariant, kiedy zostalabys w kraju,mysle ze bylaby to ciekawa konfrontacja kart polozonych przez dwie rozne osoby. Odpowiedz Link
rrozsypana80 Re: Emigracja 18.01.17, 13:49 Adopto ale zadales pytanie czy Donbas powinna wyemigrowac? Czy jaki bylo pytanie? Bo ta 4 mieczy na pierwszej pozycji mowi stop wiec tutaj jest istotne jak pytanie bylo zadane chyba Odpowiedz Link
adoptowany Re: Emigracja 18.01.17, 16:33 rrozsypana80 napisała: > Adopto ale zadales pytanie czy Donbas powinna wyemigrowac? ,..dokladnie takie pytanie padlo. Czy jaki bylo pytani > e? Bo ta 4 mieczy na pierwszej pozycji mowi stop ,..4 Miecze mowia stop temu co jest obecnie w jej zyciu, a proponuja wycofanie sie, zlapanie oddechu a tym samym nowych sil, widze tu rowniez emigracje badz duchowa badz doslowna.. i As na koncu to laczy w calosc i potwierdza slusznosc wyboru takiej drogi. Odpowiedz Link
owieczka1972 Re: Emigracja 18.01.17, 21:24 No dobra, wyciągnęłam karty co się stanie jeśli donbas pozostanie w kraju i mamy: Królowa Mieczy Diabeł Wieża więc .... no raczej wiej dziewczyno z tego kraju, no bo z tych Twoich wcześniejszych rozkładów no i teraz to mi wynika że ci brakuje motywacji do życia, brakuje wyzwania, wiec może ten wyjazd to szansa żeby odmienić życie, dostać pozytywnego kopa do przodu? No bo jak zostawisz tak jak jest to nic się w twoim życiu nie zmieni, a na pewno nie na korzyść, aczkolwiek to tylko karty, ale synchronizacja z rozkładem adpoptowanego daje do myślenia Odpowiedz Link
donbas Re: Emigracja 18.01.17, 22:06 Nosz rozważam różne opcje. Na razie nie podejmuję żadnych radykalnych decyzji. W sumie to jestem zawieszona i chyba tak trzeba. W poprzednim rozkładzie to miałam i tak tkwię. Taki los po prostu. Może to i lepiej, że " życie" daje mi czas na przemyślenia. Ale zapytałam bo taka opcja też wchodzi w grę z tym że nie chciałabym potem podejmować szybkich decyzji na hurrra. Dlatego teraz myślę, rozważam i zastanawiam się nad ew.konsekwencjami. Odpowiedz Link
adoptowany Re: Emigracja 19.01.17, 13:10 donbas napisała: /..../ Ale zapytałam bo taka opcja też wchodzi w grę z tym że nie ch > ciałabym potem podejmować szybkich decyzji na hurrra. Dlatego teraz myślę, rozw > ażam i zastanawiam się nad ew.konsekwencjami. to roztropne podejscie do sprawy, bo konsekwencje takiej czy innej decyzji zawsze sa, kazdy emigrant placi jakas cene, jedni wieksza inni mniejsza,bo nie ma nic za darmo,przerobilem to na wlasnej skorze..zadalem ponownie to samo pytanie,czy powinns wyjechac i wyszedl Mag czyli stan scierania sie pomyslow, zonglerka mysli z tym zwiazanych,ale jesli wyjedziesz zyskasz na tym, tak mi sie w sumie wydaje. Odpowiedz Link