Dodaj do ulubionych

o sobie samym.

13.02.17, 22:50
w ramach autoterapii zadalem pytanie ,.jakim mnie widzisz dzisiaj?
8Mieczy Wisielec Moc..no i tak bym to widzial, uwazaj na poszechne niebezpieczenstwa tzn. choroba, uraz fizyczny lub cos podobnego, to te miecze, dyndalski to poswiecenie i wycofanie z aktualnego biegu swiata wokol mnie,ale tez nie bez celu, ktorym jest poznanie wyzszych form istnienia, co w polaczeniu z moca, jaka mam miec w sobie rokuje dosyc dobrze, Czy bylybyscie tak laskawe i dorzucicie cos ze swojego spojrzenia na w/w trojeczke?
Obserwuj wątek
    • rrozsypana80 Re: o sobie samym. 13.02.17, 23:18
      8 mieczowa podkreslona Wisielcem.. tkwisz w impasie i to jeszcze do gory nogami. Pytanie tylko czy tkwisz tam bo nie mozesz go przekroczyc czy bo jest Ci wygodnie? Podejrzewam, ze te dwie rzeczy się przenikają. Musisz ze względu na stan zdrowia i jednocześnie się w tym zasiedziałeś. Pasuje Ci taki zwolniony tryb życia i wcale nie jest Ci na rękę aktywność. Rozleniwiłeś się chyba drogi Adopto smile Moc na koncu sugeruje, że tak regenerujesz siły i że wciąż dajesz radę. Co Cię nie zabije to Cię wzmocni jednym słowem. I bardzo dobrze.
      • adoptowany Re: o sobie samym. 13.02.17, 23:21
        eh, no i co ja moge dodac? jedynie chyba to,ze to prawda 100/100..THx.. a w tym tygodniu dowiem sie co ze mna dalej.
        • rrozsypana80 Re: o sobie samym. 13.02.17, 23:27
          Oj Adopto no musi byc dobrze dalej przeciez masz te MOC smile

A tu piosenka dla Ciebie

youtu.be/5BSY_bsfIvk
          • adoptowany Re: o sobie samym. 14.02.17, 00:27
            Dziekuje,..8) a tu dla moich wszystkich kochanych wrozek, jestescie cudowne!!

www.youtube.com/watch?v=0HpA7UZvWdc
            • adoptowany Re: o sobie samym. 14.02.17, 00:39
              i zebyscie szly przez zycie jak ten chlopak w clipie..zwroccie uwage jak on idzie..8)
              • rrozsypana80 Re: o sobie samym. 14.02.17, 10:44
                Fajnie by było.... ale ostatnio niestety moc nie jest ze mna jakos smile moze jeszcze bedzie
                • rrozsypana80 Re: o sobie samym. 14.02.17, 20:56
                  Moje karty o sobie samej to rycerz mieczy, krol denarow i 10 mieczy.... i gdzie tu sila? Troche brawury, krzyku i frustracja i nuda chyba
                  • lola1104 Re: o sobie samym. 15.02.17, 11:10
                    gdzies przeczytalam ze 10mieczy nie jest tak zla jak inne negatywne typu smierc

podobno po 10mieczy jednak cos nastepuje. ze ta zla energia sie konczy i przychodzi nowe

a po smierci jednak jest zaloba

rozumiecie ten maly niuans ktory opisuje?

to taka subtelna roznica ale nie wiem czy uzylam precyzyjnych slow

w kazdym razie przestalam sie bac 10mieczy po tym jak opisalam
                    • lola1104 Re: o sobie samym. 15.02.17, 11:12
                      mialo byc po tym jak o niej przeczytalam ..sorrki za chochlika
                      • rrozsypana80 Re: o sobie samym. 15.02.17, 11:43
                        No wlasnie Lola nie. Po smierci nastepuje zycie po zyciu. Odrodzenie. Po wiezy nastepuje cisza. Po 10 mieczy albo cofniemy sie do 9 mieczy i bedzie zle albo przejdziemy do dworu mieczowego i też bedzie zle bo to sam lód przeciez....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka