04.12.17, 08:27

zamieściłam tu emocjonalny wpis ale dziś odkładam emocje na bok.
Aniu Miszczak proszę bardzo skontaktuj się z prawnikiem i wytocz mi sprawę o pomówienie czy zniesławienie
Nie powiedziałam nic co by nie było poparte dowodami.

Pamiętaj jednak, że w takim wypadku mogę również ja złożyć kontrwniosek, choćby na podstawie samych screenów z Pogaduch (gdzie ewidentnie widać, że to Ty co jakiś czas - od sierpnia 2016- dążysz do kontaktu nachodzac mnie tutaj i zwyczajnie obrażając. Gdzie z mojej strony prób kontaktu brak).
Sprawa Rozmaryn to już niestety KK.

Jest to oficjalne moje stanowisko odnośnie Twojego żądania przeprosin. Jeśli dalej chcesz coś jeszcze wyjaśniać to ustal pełnomocnika. Tylko taka droga wchodzi w grę gdyż ja nie chcę żadnych kontaktów z Toba.
Obserwuj wątek
    • camaretto Re: Wczoraj 10.12.17, 11:14
      Ojej, dziewczyny, nie kłóćcie się, niedawno byłyście lubiane, a teraz nie wiadomo gdzie się obrócić.

Co do "Justin",naprawdę myślałam, że jest Sylwią - algarią, przepraszam,jeżeli tak nie jest.
      Chciałam tylko pokazać, w przypadku Sylwii, że niepotrzebnie wmawia sobie, że ktoś ją "ściga" internetowo, ale jeśli ma to być wmawianie sobie, że ktoś był co do niej "znów " złośliwy, to zapraszam na priv, doradzę, jak zwykle, mam wrażenie uprzejmie, ale że moje poczucie taktu było przez ledę i babową mylone często z chęcią prześladowania mnie, więc zrezygnowałam z kontaktów z nimi. Mimo to panie mnie prowokowały. Mimo to wątki istnieją nadal, więc można by się wypowiedziami osób posłużyć, żeby odzwierciedlić sytuację, właśnie je zgrywam z serwera, bo wiele to moje i koleżanek za ABC wspólne sukcesy i zagadki.Algaria napisała, tylko, ze "wylewa mnie za całokształt", jako następne powędrowały na out rozmaryn, Ania M. vel "apre" i tam nie wyglądały przez moment jako pokłócone, jako że ktoś się posłużył imionami i aluzjami. Myślałam, że między nimi wszystko w porządku,m tymczasem,o paru miesiącach...
      Jejcia, rozsypana, dzięki że uświadomiłaś, że sytuacja jest napięta. Chciałam dobrze i okazanie tolerancji to dla mnie "normalna" próba załagodzenia, tymczasem znowu "nie wyszło" , czasami komuś "nie dogodzisz' ale życie już mnie uczy ostrożności smile. Jestem w życiu prywatnym osobą lubianą i szanowaną, nawet czasami "popularną", więc do głowy mi nie przyszło,że sytuacja podczas złych aspektów do tego stopnia się zadrażni.
      A wypowiedzi świadczą przeciwko nim, sekunda i wystarczy je przywołać, żeby WSZĘDZIE wyszło, sprawiedliwie, kto co i komu, również "klientów" proszących o wróżbę, leda i babowa "pogoniły", tak jak pokłóciła się na "Szkółce" QMieczy z jakąś kingą i paroma innymi osobami, kiedy już uporała się ze mną i Iwoną. Ivana wspominała na DT, jak wielki ma żal ma do QMieczy no i -niechcący do ma- ewy, jako że była to jej przyjaciółka, która ją wciągnęła na forum ezo, no i "zawiodła". Za to później "wyżyła" się na grupie zagadkowiczów, w szczególności na fairywitch.

smile Uśmiechnijcie się mimo wszystko, życie jest piękne, a teraz być może mamy możliwość uśmiechnięcia się do nowego premiera, jako że Szydło zdenerwowała wszystkich, już ustawa o wciąganiu po miesiącu zalegania z rachunkami na BIK dojadła wszystkim. Prezes postanowił więc "porządzić" trochę sam Nie wiecie, jak TO się skończy, może ktoś tarota stawiał?
      Jejcia, ale wyrzuciłyśmy "brudną zadymę"! Dzięki, rozzsypana ! Trzeba było te "toksyny" wyrzucić...
      • rrozsypana80 Re: Wczoraj 10.12.17, 12:27
        Cam Dzastin nie jest Algaria. To zupełnie inny styl pisania. Ciekawe skąd się wzięła ta zbiorowa paranoja na temat prześladowań i ukrywania się pod różnymi nickami. Sądząc po krokach samej Apre, która akurat na abc pobiegła się pozalic, że ja tu ja szkaluje i jeszcze zablokowałam to... No sorry ale źródło płynie z abc najwyraźniej.
        Ja tam sojuszników szukać nie muszę. Swoje wiem. I uważam, że zamiatanie problemu pod dywan kiedyś wybuchnie, tak jak wybuchło tu bo ja błędnie zinterpretowalam Twój pierwszy wpis.

Lepiej być samotnym wilkiem niż płaszczacym się psem, czyż nie?
        • rrozsypana80 Re: Wczoraj 10.12.17, 12:52
          Mam wrażenie Cam, że Twoje wpisy długie mieszające wiele wątków naraz są zbyt trudne do ogarnięcia bo trzeba się w nie wczuć. Między wierszami natomiast idzie z tego dość konkretny i smutny przekaz. Niby to żartem niby pół serio ale wbijasz tu i ówdzie drobne szpileczki. Nie każdy może znieść krytykę. Dlatego albo nie biorą Cie na serio albo po prostu banują bo stoisz ością w gardle.

Powiedz mi jak to jest, że te wszystkie afery i aferki niosą się echem i przenoszą się na inne fora?
          Czy dlatego, że ten "półświatek" jest taki mały? Czy dotknięte wróżki szukają wspólników do udowodnienia jedynie swoich racji?
          Dla mnie wciąż to niepojęte. No ale może dlatego, że ja nie mam klientów i wyciągam karty tylko amatorsko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka