Dodaj do ulubionych

Ale Was wymiotło

30.04.18, 20:26
I to już przed długim weekendem. Wjechaliście wszyscy na Antypody czy gdzieś dalej?
Obserwuj wątek
    • adoptowany Re: Ale Was wymiotło 01.05.18, 23:56
      o nie, jestem,jestem..i podczytuje, Ciebie nie ma, Rozsypka milczy, Tabula od dłuższego czasu nieobecna..generalnie marazm brak ciekawych tematow, bo ilez można na okraglo rozkminiac jedna i te sama kwestie 'jak mnie widzi ten pan/ni..pozdrawiam. A.
    • camaretto Re: Ale Was wymiotło 07.05.18, 09:14
      Ja mam robotę, więc się nie udzielam na necie już jakiś czas, jestem tylko czasami na blogu. Kompie mi się zsiadł, bakteria nie chodzi, a to laptok, więc koszmary odkrywam że są możliwe. W dodatku mysza jest tu inna,rysować na nim nie da się nic. chyba że ktoś sobie życzy jaja od laptoków. big_grin
      A' propos marazmów- karty mi wróżą bezczelnie, że wszystko mi pójdzie jak z płatka w pracy, a tymczasem mam przewidywalne kłopoty z komputerami.
      Ale do rzeczy - odkryłam coś w rodzaju ezoterycznego bzdetu - "uczeń"znanej hipnotyzerki, pani Szulc, - trudno go nie rozpoznać, na filmach z dawnych lat jakoby operowany przez lekarzy machał nogami i rzekomo nie czuł bólu opowiada, już teraz bardziej współcześnie (pani Maria Szulc już nie żyje) - że umie zrobić kobiecie coś w rodzaju orgazmu, metodą hipnozy. Czu ktoś widział w ogóle coś w rodzaju orgazmu ?
      A w ogóle to nieetyczne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka