tabularasa22
13.01.20, 16:52
Drogie dziewczyny druga prośbą ode mnie, bo moja ścieżka zawodowa się pali i nie wiem co mam robić, a raczej mam kilka pomysłów, tylko nie wiem w co włożyć wysiłek żeby efekt był w postaci stabilnej pracy i pieniędzy.
Obecnie prowadzę własną DG która idzie coraz gorzej, miałam bardzo trudny finansowo rok.
Mam 3 opcje :
1. zainwestować czas i wysiłek w rozwinięcie własnej działalności, szersza promocję i dalszą pracę na własną rękę.
2. Szukanie stałego zatrudnienia u kogoś w moim zawodzie. Tu już zaczęłam rozsylac cv, ale na razie skutek żaden. Nawet na rozmowy nie chodzę.
3. Zmiana profilu zawodowego i wtedy szukanie pracy na etat. Tu mam pewien pomysł, ale wymaga dużo nauki i samodyscypliny ode mnie. Nie stać mnie na szkole teraz, musiałabym się uczyć nowego oprogramowania sama, zabrałoby to trochę czasu i trochę też pieniędzy, ale widzę to w moim zasięgu. Czy to ma sens?
Podpowiedzcie proszę co w kartach. Może rozkład decyzja na te 3 opcje. Albo coś wam jeszcze wpadnie do głowy. Miotam się, moje karty są rozemocjonowane, jakoś trudno mi z nimi gadać we własnej sprawie.