Dodaj do ulubionych

Rumunia - Cluj lipiec 2012

IP: *.dynamic.chello.pl 02.04.12, 21:18
Witam, poszukuje osoby/osob, ktore chcialyby sie wybrac do rumunii w tegoroczne wakacje. Chodzi mi glownie o to zeby nie bladzic samemu po ukrainie (mowie o trasie Przemysl-Czerniowiece - Suczawa oczywiscie jesli ktos ma jakies inne pomysly prosze o ich przedstawienie). Jesli znalazly by sie osoby, ktore wybieraja sie tam samochodem rowniez prosze o kontakt. Ogolnie chodzilo by o wspolna podroz ewentualnie powrot jesli wszystkim pasowalby termin (ja planuje zostac w Rumunii jakies 2 tygodnie). I mam jeszcze pytanie, czy pkp Przemysl nadal prowadzi transport do Czerniowic?
Prosze pisac na maila: wolfos663@gmail.com
gg: 8668887
lub sms: 600451522

Pozdrawiam Artur.
Obserwuj wątek
    • Gość: jaszczur Re: Rumunia - Cluj lipiec 2012 IP: *.toya.net.pl 03.04.12, 22:23
      4 -22 lipca 2012 . Termin mojej (naszej) wizyty objazdowo-pobytowej w Rumunii . Jedziemy z Łłodzi przez Słowację i Węgry.
      • Gość: Wolfos Re: Rumunia - Cluj lipiec 2012 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.12, 17:05
        Przez jakie miasta w Rumunii i Polsce będziesz przejezdzal? Ja jestem z Lublina ale oczywiscie moge podjechac na ustalone miejsce zeby sie zabrac po drodze :). Data by mi pasowala. Co do Rumunii najlepiej by bylo gdzies kolo Cluju ale oczywiscie rowniez sie dostosuje. Czy na droge powrotna tez moglbym sie zalapac? W razie dalszych pytan prosze pisac maila, bo tutaj zagladam raz na pare dni i nie zawsze odpowiem dosyc szybko :).

Pozdrawiam i zycze Wesolych Swiat.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka