janmar-64 13.07.12, 18:27 gdzie wymieniac walutę wjeżdżając do RO od strony Satu Mare i ogólnie w całej RO? Bankiczy kantory? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jaszczur Re: wymiana waluty IP: 78.97.62.* 13.07.12, 21:56 jest tu tyle bankomatów co w Polsce , więc najlepiej w nich wypłacać gotówkę . Kantory są rzadkością i tylko w centrach większych miast. Odpowiedz Link Zgłoś
transilvania Re: wymiana waluty 14.07.12, 17:24 Ale jesli masz juz zapas EURO i chcesz wymienic, to lepiej w kantorze. Jesli chcesz to zrobic w S. Mare, to na pewno sa w centum dwa kantory. Tu to sie nazywa Schimb Valutar (czyt. skimb walutar), albo exchange office. Jesli bedziesz w centrum, to zapytaj o Centrul Somesul (czyt. czentrul someszul, to taki dom handlowy). tam do 20 jest czynny kantor(parter, trzeba przejsc na przestrzal przez cały poziom i w korytarzyku po drugiej stronie sa dwa kantory). Odpowiedz Link Zgłoś
aaaaar Re: wymiana waluty 14.07.12, 23:30 ogolnie w calej Rumunii to kantorow na pczatku wydal mi sie nadmiar, np 20 na jedej ulicy, setki w jednym miescie ( I nie pisze o Bukareszcie :) - jak zauwazylam ze za wynajem placi sie w eur to zrozumialam ;) a 2 mies temu bylam z RUmanami na wycieczce w PL... i jednym z pytan dlaczego u Was w PL TRZEBA SZUKAC KANTOROW?? :))) (bo faktycznie trzeba bylo podczas gdy ja w RO zwykle sie zastanawiam wejsc do tego ktory mam po lewej, prawej czy przejsc na druga strone ulicy bo z tego punktu co stoje widze jeszcze 2), ale nieustannie najlepiej placic karta (tam gdzie sie da) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAsiek Re: wymiana waluty IP: *.centertel.pl 21.03.13, 23:02 Wymieniaj tanio i bezpiecznie wlaute. [url=Internetowy kantor Trejdoo.com]Kantor internetowy[/url] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniek Re: wymiana waluty IP: *.centertel.pl 21.03.13, 23:04 Przed wyjazdem sprawdź rachunek powierniczy online Odpowiedz Link Zgłoś
derff Re: wymiana waluty 31.08.12, 09:42 Tylko bankomat. W kantorze stracisz 10%. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zomok Re: wymiana waluty IP: *.centertel.pl 21.03.13, 23:00 Plecam sprawdzić tutaj Kantor internetowy Trejdoo.com Odpowiedz Link Zgłoś
maroo987 Re: wymiana waluty 15.01.15, 15:54 Ja korzystam z Trejdoo - szybko i bezpiecznie Odpowiedz Link Zgłoś