rudziel 05.05.05, 10:58 Mam pytanie ktore moze wyda Ci sie dziwne, ale potem sie wytlumacze. Czy zawodowo masz cos wspolnego z biologia lub genetyka ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
staua Re: Staua - pytanie 05.05.05, 18:55 Tak. Czemu pytasz? (generalnie nie ukrywam na forum swojej tozsamosci, wiec mozemy rozmawiac tutaj) Odpowiedz Link Zgłoś
rudziel Re: Staua - pytanie 08.05.05, 15:03 Spytalem poniewaz uswiadomilem sobie ze byc moze sie znamy z tzw. reala :) a teraz moje podejrzenia zamienily sie w pewnosc. Jestem bowiem przyjacielem Twojego kolegi (bodajze ze szkoly) Pawla T. oraz znanej Ci rowniez jego malzonki Kasi M. Ostatni raz widzielismy sie na ich slubie (rany, to juz tyle lat temu), na ktorym bylas razem ze swoim narzeczonym, a moze juz wtedy mezem... Odpowiedz Link Zgłoś
staua Re: Staua - pytanie 08.05.05, 17:58 Czekalam na Twoja odpowiedz, musze sie przyznac, ze przejrzalam w wyszukiwarce Twoje wpisy na forum, i skojarzylam :-) (troche po nicku takze). Co Cie naprowadzilo na mysl, ze to ja? Ciesze sie, ze sie spotkalismy tutaj, pamietam Cie oczywiscie, rzeczywiscie to juz bardzo dawno bylo, ja na slubie Kasi i Pawla bylam tak zdenerwowana, ze chyba Cie nie zauwazylam (to byla pierwsza prezentacja Mihaia, jeszcze-nie-meza, wsrod polskich znajomych, z ktorych wiekszosc przestala sie do mnie odzywac w ogole). Pamietam Cie raczej z 1998, zanim wyjechalam. Niesamowite. Jestes pierwsza osoba, ktora mnie rozpoznala (tzn, jeszcze byla moja kolezanka z roku, ale z nia stracilam kontakt na b. krotko). Odpowiedz Link Zgłoś
rudziel Re: Staua - pytanie 08.05.05, 21:25 Troche strzelilem w ciemno w oparciu o skape fakty z tego forum - znany mi byl tylko jeden przypadek Polki zaslubionej Rumunowi i to bylas akurat Ty :) choc pewnie takich przypadkow jest wiecej. Tez sie ciesze sie tez ze sie spotkalismy tutaj - fajny zbieg okolicznosci. Jak rozumiem Ty znowu mieszkasz w Polsce, a ja wyjechalem 9 miesiecy temu i mieszkam w Brukseli z moja dziewczyna Brazylijka - obojgu nam sie trafily miedzynarodowe zwiazki :) A na slubie Kasi i Pawla mi odmachnelas z daleka, wiec chyba jednak mnie rozpoznalas (mozesz tego nie pamietac). Oczywiscie tez Cie pamietam raczej z 1998 roku kiedy to sie spotkalismy na imprezie a potem w knajpie na Starowce. Odpowiedz Link Zgłoś
staua Re: Staua - pytanie 08.05.05, 22:38 Tak, bardzo dobrze pamietam to wyjscie do knajpy z Konradem, byl to jeden z dziwniejszych wieczorow w moim zyciu. Mozliwe, ze odmachnelam, wtedy poruszalam sie naprawde w strasznym chaosie. Mieszkam teraz w USA, przeprowadzilam sie tu prosto ze Szwajcarii, nie sadze, zebym w Polsce jeszcze zamieszkala. Chyba jednak napisze do ciebie na priv gazetowy, zgoda? Odpowiedz Link Zgłoś
rudziel Re: Staua - pytanie 09.05.05, 14:49 Jasne - napisz. Super ! Nie uzywam priva gazetowego - napisz do mnie na mrudziecki@zigzag.pl Odpowiedz Link Zgłoś
staua Re: Staua - pytanie 09.05.05, 14:55 OK, w takim razie napisze tez nie z gazetowego, wieczorem po pracy. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś