anamaria_1 12.12.08, 21:30 Witam, mam prośbę, czy ktos mógłby mi przetłumaczyć te dwie rzeczy: 1. ce fain..haha mai ai un pic 2. iarta-ma pentru faza de azi-noapte. te pupacesc Z góry dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
avroml Re: Tłumaczenia: RO - PL 18.12.08, 17:49 jak fajnie... haha masz jeszcze troche wybacz za tę fazę z dzisiejszej nocy. całuśnikuję Odpowiedz Link Zgłoś
anamaria_1 Re: Tłumaczenia: RO - PL 22.12.08, 01:50 Jeśli można, to prosiłabym o jeszcze jedno: (bo słowo po słowie to tak nie za bardzo i większości odmienionych czasowników i tak nie ma;) uneori,noaptea, cand privesc cerul stiu unde sa ma uit ca s-o vad pe venus si mi-ar placea sa-mi spui unde sa-mi indrept privirea ca sa te vad pe tine i znów z góry dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
xmugenx Re: Tłumaczenia: RO - PL 22.12.08, 12:30 to mniej więcej coś takiego: "Czasami, nocą, kiedy patrzę na niebo, wiem gdzie spojrzeć aby zobaczyć Venus. Sprawiłoby mi przyjemność gdybyś powiedziała mi gdzie skierować wzrok aby zobaczyć ciebie" Odpowiedz Link Zgłoś