to_fly 29.10.06, 23:10 Tak się zastanawiam jakie są wasze ulubione sentencje poprawiające nastrój? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
7zahir Re: sentencje 30.10.06, 11:44 Tu znajdziesz coś dla siebie: www.mojeforum.net/miloscisystem/motto-na-dzis-vt93.html Odpowiedz Link
alicja.k1972 Re: sentencje 02.11.06, 02:50 NIe przejmuję się rzeczami, na które nie mam wpływu Odpowiedz Link
lilith_6 Re: sentencje 02.11.06, 11:18 Kiedyś, gdy jeszcze nie miałam pojęcia o reinkarnacji, jedynym ukojeniem była dla mnie myśl o śmierci. Cieszyłam się, że z każdym następnym dniem jest mi do niej bliżej. To bardzo poprawiało mi nastrój. Od kiedy mój światopogląd się poszerzył, myśl o śmierci, niestety, nie jest już tak atrakcyjna (choć w dalszym ciągu pociąga mnie nieznane). Pomaga za to uświadomienie sobie że wszystko przemija... Odpowiedz Link
norkana Re: sentencje 16.01.07, 18:25 "Pan jest moim pasterzem, nie brak mi niczego." Nic dodać nic ująć. Przyjemnie jest myśleć i czuć, że nie jestem sama i Ktoś ma nade mną pieczę. Odpowiedz Link
eevvaa Re: sentencje 16.01.07, 19:04 "Mam wpływ na swoją głupotę, na cudzą niestety nie." Uśmiech wędruje daleko... ewa Odpowiedz Link
mskaiq Re: sentencje 17.01.07, 11:36 Mysle ze nie istnieje glupota, jest tylko brak zrozumienia. Serdeczne pozdrowienia. Odpowiedz Link
eevvaa Re: sentencje 17.01.07, 12:36 mskaiq napisał: > Mysle ze nie istnieje glupota, jest tylko brak zrozumienia. > Serdeczne pozdrowienia. -U siebie też ? Gdy np. palę papierosy to nie rozumiem czegoś, a nie jest to moja głupota.<na szczęście nie palę> Znowu źle się wyraziłam ? Też tak można. Powiedziałabym jednak, że jest to gra słów. Jak zwał tak zwał Sentencja nie jest moja, ale bardzo mi w życiu pomogła i pomaga.) Serdecznie pozdrawiam. Uśmiech wędruje daleko... ewa Odpowiedz Link
mskaiq Re: sentencje 18.01.07, 10:03 Mysle ze ten kto nie rozumie moze zrozumiec, glupota jest powszechnie odbierana jako cos niezmiennego. Ta roznica jest niezwykle istotna dla ludzi z rozmaitymi zaburzeniami psychicznymi. Nalepka ze ktos jest glupi oznacza akceptacje tego stanu. Ten kto nie rozumie moze zrozumiec, moze to zmienic. Serdeczne pozdrowienia. Odpowiedz Link
mon781 Re: sentencje 20.01.07, 10:37 "Jeżeli Bóg ze mną to któż przeciwko mnie" "Wszystko mogę w Chrystusie Panu, który mnie umacnia" Odpowiedz Link
lanre2 sentencje 24.01.07, 15:15 "zawsze mozna zaczac wszystko od nowa" "jutro tez jest dzien" "jestem piekna" Odpowiedz Link
myzahir Re: sentencje 25.01.07, 13:59 o, to dobre: "jestem piękna". od dzisiaj będzie moje ulubione) darek Odpowiedz Link