Dodaj do ulubionych

LUCIFER TRUST

27.01.09, 20:30
Henry Kissinger, jest obecnym przewodniczacym Lucius Trust, które jeszcze do
niedawna nazywalo sie LUCIFER TRUST! Pan Kissinger poza tym wszystkim zostal 2
listopada 2007 roku powolany na SZEFA DORADCÓW DO SPRAW MIEDZYNARODOWYCH
PAPIEZA BENEDYKTA XVI! Szef Towarzystwa Lucyferianskiego szefem doradców Benka
XVI-go!
www.lucistrust.org
New World Order to nie iluzja lecz FAKT w wysokim procencie juz
zrealizowany.Tutaj Kissinger jawnie wzywa Obamę do ustanowienia Nowego
Porządku Świata:

de.youtube.com/watch?v=DbRsBScuY7U&feature=related
Człowiek stojący za Obamą...
de.youtube.com/watch?v=BdcYwg7xmIY
A Lucius Trust wywodzi sie z tezofii, jego fundatorka byla Alice Bailey.
Organizacja ta ma siedzibe w NYC... ( Nie na darmo Rudolf Steiner odcial sie
od teozofow)
Lucius Trust pozytywnie postrzega Lucyfera jako dawce swiatla dla ludzkosci.
Rodzaj Prometeusza...
Co ciekawe planeta z jaka jest wiazany Lucyfer jest Venus (pozadanie, glamour,
etc) I teraz jak ktos oglada film Zeitgeist Addeneum to rozumie o co chodzi w
nazwie Venus Project. Wiaze sie to z luckiem i oczywiscie Venus Project to
schludna wersja NWO

Jak sie przyjrzec kto nalezy do Lucius Trust to wlos na glowie sie jezy. Jak
wplywowe postaci.... Nie dziwota ze maja oni siedzibe w centrum Manhattanu
Obserwuj wątek
    • agnitum Re: LUCIFER TRUST 28.01.09, 08:14
      Princess masz racje smile
      to ta sama grupa, będąca "u władzy", kiedyś czytałem pozycje Bailey - ciężki język hmmm.
      Jak już zresztą pisałem tu:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=25670&w=74375397&a=74513329
      przy okazji Walscha, który sam uczestniczy w sponsorowanych "wykładach" m.in przez ten instytut (inicjatywa: Spiritual Politics)

Obama jest marionetką, podobnie jak poprzednicy jak i... następcy
      Polecam też linki w tym temacie:
      www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_lucytrust.htm
      Generalnie Bibliotek Plejadyjska jest potężnym źródłem informacji
      www.conspiracyarchive.com/NewAge/Lucis_Trust.htm
      www.exposingsatanism.org/satanism_the_lucifer_trust.htm
      herescope.blogspot.com/2006/09/generic-global-peace-plan-part-2-world.html
      Pozdrawiam smile
      Agnitum
      • princesswhitewolf Re: LUCIFER TRUST 28.01.09, 11:27
        Agnitum ja bylam kiedys na wykladzie Walscha. Nie wydal mi sie to jakos
        specjalnie szkodliwy osobnik. Przedziwne ze Rockefeller chcialby rozmowy z
        bogiem sponsorowac bo tam nic takiego znow w jego ksiazkach nie ma. Walsch
        raczej napisal kolejne dosc naiwne czytadlo ezoteryczne. Ja nie jestem
        Biblistka wiec mnie Walschowa wizja nie odraza jakos specjalnie, jest banalnie
        wrecz oczywista. Duzo mniej szkodliwe dla mnie sa jego ksiazki niz wypociny
        ezoterycznych ciotek typu Marciniak, tudziez bardzo smierdzace NWO na odleglosc
        Zeitgeist Addeneum i caly Webus Project...
        • agnitum Re: LUCIFER TRUST 28.01.09, 11:48
          Princess, gość jest "sponsorowany".
          Widziałem plakaty z jego wykładami w USA ze znaczkiem All seeing eye
          w wątku:
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=25670&w=74375397&a=74513329
          trochę opisałem powiązania i koneksje
          Walsch i linia jego książek idzie z linią Bailey, jest to trudne do uchwycenia na początek, ale po lekturze wszystki dzieł Walscha (dostępnych w Polsce) mogę to potwierdzić. Oczywiście trzeba również poznać dzieła Bailey, aby móc to znaleźć i porównać - również mi się to udało.

zacytuje siebie:
          Barbara Marx Hubbard pisze: "We can create new life forms and new worlds. We are Gods!"
          Alice Bailey: "We are all Gods, all the children of the One Father"
          Donald Walsch mówi to samo: "Trust God. Or if you wish, trust yourself, for Thou Art God."
          Źródła:
          Barbara Marx Hubbard, The Revelation: A Message of Hope for the New Millennium, Nataraj Publishing, Novato, CA, 1995, ISBN 1-882591-21-6, strona 312
          Neale Donald Walsch, Conversations with God: An Uncommon Dialogue, Book 3, Hampton Roads Publishing Company, Inc., 1998; ISBN 1-57174-103-8; strona 350
          Alice A. Bailey, The Reappearance of the Christ, Lucis Publishing Company, New York, 1948; ISBN 0-85330-114-X, strona 9

"There is only one message that can change the course of human history forever, end the torture, and bring you back to God. That message is The New Gospel: WE ARE ALL ONE." (Przyjaźn z Bogiem, strona 373 wydania angielskiego)
          "There is only One of Us. You and I are One." (Przyjaźn z Bogiem, strona 23 wydania angielskiego)
          Więcej tu: www.lighthousetrailsresearch.com/nealdonaldwalsch.htm
          Neal Donald Walsch informuje o 5 stopniowym planie do światowego pokoju
          Te plany zostały również główną tezą działalności Fundacji "Grupa 1000" założonej przez Donalda
          www.thegroupof1000.com
          Spójrz na symbol organizacji Walscha
          www.thegroupof1000.com/assets/images/RCF.jpg
          Podpowiem coś: To co widzisz z prawej strony to egipski Ra czyli Bóg Słońca
          W środku rzecz jasna główne bóstwo czyli Słońce smile
          No a co mamy z lewej? Ano wyodrębnione kolorystyczne słowo "Re" niby nic ważnego, ale z tego co pamiętam Ra w pewnym języku pochodzenia egipskiego brzmi jak "Re"
          Ra do dziś jest utożsamiany z rytuałami egipskimi, które dzisiaj moglibyśmy określić jako satanistyczne

Oczywiście jak sobie normalnie poczytasz powyższą stronę to wszystko brzmi pięknie, wprost chce się żyć widząc taką organizację! smile Ale należy czytać między wierszami. Za dużo tych Bóstw solarnych... Watykan, Waszyngton...

Zresztą to było the best smile :
          "Zdarzali się przywódcy na tyle przenikliwi i odważni, aby
          zaproponować przystąpienie do budowy nowego ustroju światowego. Takim przywódca był wasz George Bush, który z perspektywy lat ukaże
          się jako człowiek o wielkiej mądrości, wizji, śmiałości i wrażliwości, czego nie chcieli dostrzec w nim współcześni."
          Rozmowy z bogiem, cześć II, str. 84....
          Ten bóg z rozmów z bogiem niezły ignorant.

These are the Five Steps to Peace, and if you take them, you can shift everything on our planet.
          </cytat>
          Neal Donald Walsch
          Tu w tym wywiadzie conieco można się o tym dowiedzieć: edgelifeexpo.com/interviews/walsch.html

Oto ten plan:
          <cytat>
          P omoting reconciliation (changed in 2007 from planting churches)
          E quip leaders
          A ssist the poor
          C are for the sick
          E ducate the next generation
          </cytat>
          www.thepropheticyears.com/comments/Globel%20Peace%20plan.htm
          A kiedy będą krzyczeć pokój i jedność to... chyba się z czymś to kojarzy?

Warto przeczytać książkę:
          Ray Yungen "A time of departing" - tam również klimaty Walscha oraz Bailey są poruszane.

linki:
          www.bibliotecapleyades.net/exopolitica/esp_exopolitics_ZZZP.htm
          www.lighthousetrailsresearch.com/nealdonaldwalsch.htm
          www.lighthousetrailsresearch.com/blog/index.php?s=senge
          educate-yourself.org/nwo/nwotavistockbestkeptsecret.shtml
          www.thetunneller.co.uk/NWO/Tavistock_%20Institute.htm
          www.south24.net/nwo.htm
          www.barefootsworld.net/tavistok.html
          covertmatrix.50webs.com/tavistock.html
          United Religions Initiative
          www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/sociopol_globalelite04.htm
          www.inplainsite.org/html/united_religions_initiative.html
          en.wikipedia.org/wiki/United_Religions_Initiative
          www.uri.org/
          Pozdrawiam smile
          Agnitum
          • princesswhitewolf Re: LUCIFER TRUST 28.01.09, 13:25
            Ja czytalam tylko 1 czesc Walsha bo to w kolko to samo potem w 2 i 3 czesci. Na
            wykladzie w San Francisco dobre pare lat temu wygladal na spokojnego starszego
            Pana, byc moze wtedy jeszcze nie byl "rekrutowany"
            Poczytam blizej Twoje inne watki i napisze potem co o tym mysle.

Sprawdzilam w Necie w niezaleznych zrodlach czy Kissinger naprawde jest doradca
            papieza-
            Jest.www.google.co.uk/search?hl=en&q=Kissinger+Pope&btnG=Google+Search&meta=
            Calkiem wiarygodne zrodla
            W necie mozna tez zobaczyc powiazania Kissingera z Lucius Trust. Mam gesia skorke
            • agnitum Re: LUCIFER TRUST 28.01.09, 14:26
              Nie tylko Tobie się tak wydaje smile
              Mnie też kiedyś urzekła Jego osobowość.

<cytat>
              The New Age leaders directly associated with the URI - Muller, Walsch, and Marx Hubbard - draw inspiration from Theosophy, an occult movement started in 1875 by Helena Petrovna Blavatsky. Theosophy has since had significant influence on the New Age movement in the US and worldwide. Its teachings include praising Lucifer as the bringer of light to humanity, denouncing orthodox Christianity and Judaism as "separative" and "obsolete," and forecasting a coming age of enlightened, spiritual collectivism - after the cleansing of earth to remove the people who do not accept progress.
              </cytat>
              www.inplainsite.org/html/united_religions_initiative.html
              Agnitum
    • agnitum Re: LUCIFER TRUST 28.01.09, 20:32
      Princess tam obok Kissingera są inni bardzo znani np. właściciele firmy HP, szefowie Microsoftu, Rockefellerowie czy też o Brzezińskim nie wspomnę.
      A tu taki klops sad synalek tego człowieka ma być ambasadorem w Polsce?
      www.tvn24.pl/0,1583528,0,1,syn-zbigniewa-brzezinskiego-ambasadorem-usa-w-polsce,wiadomosc.html
      Agnitum
      • princesswhitewolf Re: LUCIFER TRUST 28.01.09, 20:36
        no sa- masz racje. Ja pisalam tylko o tym ze ma byc Kissinger doradca papieza i
        TO JUZ JEST KURIOZALNE.
        Bo choc teozofia moze jakos tlumaczyc swoja nazwe (zakladajac ze mowia prawde ze
        nie wyznawcami szatana jak to chca niektorzy tylko ma to inny sens) to jednak...
        nawet gdyby to byla zwykla ezoteryka wybor Patrona takiej instytucji na doradce
        papieza??? Czy wywiad Watykanski przed wyborem oslepl???

Brzezinski to caly temat.... zwlaszcza ze to doradca Obamy ( olaboga lomatko ale
        cyrk!!!)
        • agnitum Re: LUCIFER TRUST 28.01.09, 21:10
          Princess jeszcze Ci przejdzie to zaskoczenie smile
          Wiesz kiedy? Jak dokładnie coś w Tobie zaskoczy, że jest to wszystko ta sama sitwa smile

Dodam dla ciekawostki, że Brzeziński to ten sam typ, który starał się jak tylko mógł aby zakładnicy z pewnej ambasady amerykańskiej nie zostali ZA WCZEŚNIE uwolnieni za czasów Cartera, tylko aby był to pełen sukces rządów Reagana sad Wstyd i hańba
          Ten sam zresztą Reagan zapowiedział noc tysiąca gwiazd... i za niedługo wszyscy te sztuczki zobaczymy smile na niebie... project blue beam.

Agnitum
          • princesswhitewolf Re: LUCIFER TRUST 28.01.09, 21:33
            ojej ja tez czytam to i tamto i fakt ze to jedna sitwa to dla mnie ZADNA nowosc.

Sek w tym ze mogliby przynajmniej jakos tuszowac to a nie aby glowa Lucifer
            Trust byla doradca Papieza. No na milosc boska! Jak juz oglupiac ludzi to z
            glowa i tuszowac oczywiste sprawy! Jezus co za beznadzieja...

Ja nie wierze w project blue beam. Prawdziwa manipulacja jest taka ze nawet sie
            jej nie domyslamy a juz na pewno nie da sie wyczytac o pokazach cudow na niebie
            w necie...lol
            • agnitum Re: LUCIFER TRUST 28.01.09, 21:42
              Całkiem możliwe smile
              Myślę że niejedne cuda jeszcze zobaczymy hmmm będzie ciekawie smile
              "Obyś żył w ciekawych czasach"

Co do krycia się...
              No wiesz co! nie na darmo się chłopaki starali:

W roku 1991, ostatni żyjący wnuk (w trzecim pokoleniu) założyciela imperium
              naftowego Standard Oil, David Rockefeller, dziękował za wspieranie swej
              rodzinnej idei korporacyjnego „amerykanizmu” takimi słowami:

jesteśmy wdzięczni wydawcom Washington Post, New York Times, Time Magazine i
              innym wielkim publikacjom, których menadżerowie uczestniczyli w naszych
              spotkaniach i dotrzymali swych obietnic zachowania dyskrecji przez blisko 40
              lat. Byłoby dla nas niemożliwością zrealizowanie naszego planu budowy światowego
              rządu, jeśli bylibyśmy w tym czasie przedmiotem zainteresowania prasy. Dziś
              jednak świat jest już dużo bardziej wyrafinowany i przygotowany do organizacji
              rządu światowego. Idea ponadnarodowej suwerenności elit intelektualnych i
              światowych bankierów jest z całą pewnością korzystnie

Źródło:
              D. Rockefeller w wystąpieniu przed Radą Stosunków Międzynarodowych, Baden,
              Niemcy, czerwiec 1991

Albo wyciąg z książki Rockefellera:
              "
              od ponad wieku ideologiczni ekstremiści (...) atakowali rodzinę Rockefellerów za
              nadmierną ingerencję – w ich mniemaniu – w działalność politycznych i
              gospodarczych instytucji Stanów Zjednoczonych. Niektórzy nawet sądzą, że
              jesteśmy częścią tajnej intrygi wymierzonej wbrew najistotniejszym interesom USA
              i określają mą rodzinę i mnie jako ‘internacjonalistów’, którzy wraz z innymi na
              świecie spiskują w celu stworzenia bardziej zintegrowanej globalnej struktury
              gospodarczo-politycznej (...) Jeśli to ma być zarzut, przyznaję się do winy i
              jestem z tego dumny
              "

D. Rockefeller, Memoirs, Random House Publishers, 2002, s. 405

Żyjemy w czasach dogrywki, główna gra już się zakończyła, przed nikim i przed
              niczym nie muszą się kryć...

Pozdrawiam smile
              Agnitum
              • princesswhitewolf Re: LUCIFER TRUST 28.01.09, 21:47
                > Żyjemy w czasach dogrywki, główna gra już się zakończyła, przed nikim i przed
                > niczym nie muszą się kryć...

martwie sie ze moze sie to wlec dalej i beda sprawy niewyobrazalne dla nas i
                totalne manipulacje jakich nie podejrzewamy...
                wyglodza ludzkosc, a jak bedziemy piszczec z glodu to kazde klamstwo lykniemy...
                • agnitum Re: LUCIFER TRUST 29.01.09, 08:17
                  A czymże się martwisz?
                  Jesteś duszą ubraną chwilowo w to ciało. Najwyżej go stracisz smile (to ciało), ja stracę, albo i wszyscy stracimy.
                  Ja się tym nie przejmuję smile

Uważam, że jest coś wyższego ponad nami, co daje nam sens, i illuminati/inne grupy nwo nie są w stanie tego przeskoczyć. Każdy żyje z własnym sumieniem.
                  Jeśli komuś wydaje się, że od tego ucieknie to po prostu się myli.

Spójrz na siebie jako coś więcej niż tylko ciało i pomyśl że jesteś nieskończonością i wiecznością - to jest to uczucie, które pozwala być ponad wszystkim smile Bóg istnieje i ma się dobrze smile

Pozdrawiam smile
                  Agnitum
                  • princesswhitewolf Re: LUCIFER TRUST 29.01.09, 10:36
                    nie tylko o sobie mysle ale o losie ludzkosci. Nie podoba mi sie to
                  • princesswhitewolf Re: LUCIFER TRUST 29.01.09, 11:01
                    wiesz no na dobra sprawe to mozna myslec zawsze ze jestesmy dusza tralala i malo
                    nas bedzie obchodzic los pokolen po nas. Duchowosc nie jest dla mnie metoda na
                    ucieczke od nieprzyjemnej realnosci. Jestem tu i teraz na ziemi i interesuje
                    mnie los ludzi i jak najbardziej niepokoi.

Jednak nie sadze aby to byla jakas ostateczna rozgrywka. Judaizm mowi o
                    przyjsciu mesjasza ok 2300 costam i wtedy o ostatecznych zmaganiach.
                    Rudolf Steiner tez sugerowal okolo 300-400 lat
                • agnitum Re: LUCIFER TRUST 29.01.09, 09:53
                  Princess a co powiesz o obozach FEMA w USA? smile

Kongres amerykański właśnie ustanowił tydzień temu "narodowe centra bezpieczeństwa" rozsiane po całym kraju.
                  Co ciekawe... te centra już są znane jako "obozy koncentracyjne"
                  Ich mapa:
                  maps.google.com/maps/ms?hl=en&gl=us&ie=UTF8&oe=UTF8&msa=0&msid=118135173934136151745.00045bc25ee928a8872d0
                  Żeby nie być gołosłownym:
                  www.opencongress.org/bill/110-h1796/text
                  A tu z komentarzem:
                  freedomfighterradio.net/?p=3976
                  Agnitum
                  • agnitum Re: LUCIFER TRUST 29.01.09, 09:55
                    najlepszy link do ustawy:
                    www.govtrack.us/congress/billtext.xpd?bill=h111-645
                  • princesswhitewolf Re: LUCIFER TRUST 29.01.09, 10:38
                    czytalam o FEMA. Wg mnie tam szykuja nie lada "rozpieduche" i nie zdziwilaby
                    mnie wojna domowa

Ale w trumny nie uwierze bo tam w 90% to kremacja jest. To nie trumny dla cywili.
                    Trumny i pogrzeby z pompa to w przypadkach zasluzonych...
                    • princesswhitewolf Re: LUCIFER TRUST 29.01.09, 10:42
                      Dzis rano wstalam i jak zwykle wlaczylam CNN na jaki zerkam malujac sobie
                      poranna paszcze. Lecialo sprawozdanie z obrad aktualnie odbywajacej sie
                      konferencji ekonomicznej. I O ZGROZO napis- komentarz CNN na dole : NEW WORLD
                      ORDER. Teraz juz oficjalnie beda tego uzywac...
                      • agnitum Re: LUCIFER TRUST 29.01.09, 11:24
                        Oj śpieszą się śpieszą smile
                        wiadomosci.onet.pl/1906347,441,item.html
                        Trzeba jeszcze bardziej dobić społeczeństwa, nowe podatki idące na NWO.
                        Bo gdzież niby mają iść wymuszenia z "ratowania klimatu ziemi"?

Fajny wywiad z prof Zbigniewem Jaworowskim
                        pl.wikipedia.org/wiki/Zbigniew_Jaworowski
                        www.rp.pl/artykul/230987_Czlowiek_nie_ma_nic_do_klimatu_.html

Agnitum
                        • princesswhitewolf Re: LUCIFER TRUST 29.01.09, 12:29
                          znam stanowisko Jaworowskiego. Jakis czas temu ktos mi przyslal na emaila ten
                          wywiad z Jaworowskim www.cire.pl/pliki/2/2%20artywielkklam.pdf Wlasnie wtedy
                          zapoznalam sie z pogladami tego Pana i przyznam ze bardzo na mnie wplynal.
                          Niedawno tez byl w TV polskiej podczas konferencji klimatycznej jako oponent.

Dodatkowym argumentem na nie dla mnie jest tez
                          to:konradgodlewski.salon24.pl/92193.html
                          Pelno o tym informacji na rozmaitych stronach ale tutaj prezentuja to
                          zagadnienie zabawnie...smile))
    • princesswhitewolf Re: LUCIFER TRUST 29.01.09, 12:50
      "Owners of capital will stimulate working class to buy more and more of
      expensive goods, houses and technology, pushing them to take more and more
      expensive credits, until their debt becomes unbearable.The unpaid debt will lead
      to bankruptcy of banks, which will have to be nationalized, and State will have
      to take the road which will eventually lead to communism."
      Karl Marx,1867
      PS.
      " Posiadacze kapitału będą oddziaływać na klasę robotniczą, aby kupowała coraz
      więcej drogich dóbr, domów i technologii zmuszając ją do zaciagania coraz więcej
      drogich kredytów, aż w pewnym momencie długi staną się niemożliwe do
      spłacenia. Niespłacone długi będą prowadzić do bakructw banków, które trzeba
      będzie nacjonalizować i państwo wejdzie na drogę, która w końcu doprowadzi do
      komunizmu"
      Karol Marks, 186
      • agnitum Re: LUCIFER TRUST 29.01.09, 13:05
        smile) Karol to był mądry facet wink

Agnitum

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka