logo64 25.08.06, 18:08 może to i kryzys wieku... do rzeczy, motocykl,nowa kobieta czy wygodne auto i ... w polskę... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
logo64 Re: coś nowego... 25.08.06, 19:01 typowe widzenie świata jak nie zemną to spadać....hihih Odpowiedz Link
mantra1 Re: coś nowego... 25.08.06, 19:05 Eeetam, nie zrazaj sie. Poczytasz forum, to zobaczysz, ze wcale tak nie jest, jak na pierwszy rzut posta mogloby sie wydawac Witaj i nawijaj, co Ci na watrobie lezy ) Odpowiedz Link
logo64 Re: coś nowego... 25.08.06, 19:25 mnie nic nie leży...słowo.Wrogów niemam(zrezygnowali bo się nie obrażam...) zapytałem bo wielu moich kumpli albo się rozwodzą albo kupują motor ,ewentualnie autko.Wszyscy w okolicy mojego wieku,interesuje mnie to czy,już mam odkładać na motocykl czy szukać kobiety...pozdrówka Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: coś nowego... 25.08.06, 19:15 Przed wyjazdem przeczytaj "Zen i sztuka obsługi motocykla". Odpowiedz Link
logo64 Re: coś nowego... 25.08.06, 19:29 ZEn mam w sobie ,spoko.Motora wiem jak zaparkować.Niewiem tylko dokąd jechać... Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: coś nowego... 25.08.06, 19:33 Przed siebie, tak jak RuthAnn z Przystanku Alaska Odpowiedz Link
nokata Re: coś nowego... 25.08.06, 19:38 Po motorze skrzypi kregoslup. Zawsze kobitka lepsza. A co do jazdy... heh przed siebie, amigo, przed siebie. "Easy raider", albo "izy rajder". Co wolisz. a co do wrogow... zazwyczaj to oni mieli klopoty ze zdefiniowaniem, ze sa czimikolwiek wrogami. Skoro jednak tak bardzo starali sie by byc wrogami, widocznie to im bylo baaardzo potrzebne do egzystencji. bo do zycia z cala pewnoscia nie. Ale to juz problem ich kolejnych psychoanalitykow. Witaj w piekle. albo w bajorku. Albo cos kolo tego. nie przejmuj sie zbytnio zgryzliwymi postami. te typy tak maja Odpowiedz Link
logo64 Re: coś nowego... 25.08.06, 19:58 nie da się ...ma innego szofera...no comments Odpowiedz Link
nokata Re: coś nowego... 25.08.06, 20:25 Moze nie wnikajac w wiek: kobieta i auto. i pelny bak heh no i oczywiscie six-pack albo sex-pack Odpowiedz Link
logo64 Re: coś nowego... 25.08.06, 20:44 w wiek można niewnikać,docierają się ze sobą różne formy życia. six pack...nie dzięki,ciepła nie wydziela... Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: coś nowego... 25.08.06, 20:51 logo64 napisał: > ..nie dzięki,ciepła nie wydziela... Pewnie nie o takim cieple myslisz, ale dziś w moich domowych kaloryferach popłynęła ciepła woda Wprawdzie tylko w jednym pionie, ale termiczna atmosfera zdecydowanie poprawiła się. Odpowiedz Link
logo64 Re: coś nowego... 25.08.06, 20:00 jedyne co może mnie załamać to ...piwa brak...chociaż nawet to coraz mniej Odpowiedz Link
framberg Re: coś nowego... 25.08.06, 20:51 Taaaak. Ja pozmieniałem to co wymieniasz, pojechałem przed siebie w dal - samochodem, nie mam motocykla. Czasami oglądam filmiki z superszybkiej jazdy motorem. Kusi mnie ale chyba nie spróbuję. Reszta wyszła fajnie. Odpowiedz Link
framberg Re: coś nowego... 25.08.06, 21:02 Umberto Ecco (zdaje się on) stwierdził kiedyś w wywiadzie: że jest już w wieku kiedy powinien uciec ze strptizerką Coś w tym jest Odpowiedz Link
mantra1 Re: coś nowego... 25.08.06, 21:14 framberg napisał: > Umberto Ecco (zdaje się on) stwierdził kiedyś w wywiadzie: że jest już w wieku > kiedy powinien uciec ze strptizerką **** w jakim wieku? (ta striptiserka) ? ) Odpowiedz Link
framberg Re: coś nowego... 27.08.06, 20:36 mantra1 napisała: > framberg napisał: > w jakim wieku? (ta striptiserka) ? ) Obserwując kolegów - oni 40 - 55 (dobrze "zachowani"), one - 28 - 17. Kolejność wieku obu płci taka jak napisałem Podobno jest wzór na wiek dobrze dobierających się par: połowa wieku mężczyzny plus 7. Czyli równolatki 14 letnie. Później coraz większa różnica wieku przy dobieraniu. Trochę się z tego śmiałem ale z tą, z którą mi wyszło dobraliśmy się zgodnie z wzorem Odpowiedz Link
josarna Re: coś nowego... 25.08.06, 21:15 A może nowi znajomi na forum? Albo nowa pasja? A może jesteś gdzieś blisko Małopolski i wpadniesz do mnie? Odpowiedz Link
logo64 Re: coś nowego... 26.08.06, 00:41 ta jasne już wsiadam na....spokojnie,żyj nie daj sięzwieść i nie zwódź.... Odpowiedz Link
ewelina10 Re: coś nowego... 26.08.06, 11:11 Coś w tym jest romantycznego. Ach Ci wspaniali mężczyźni i ich szalone maszyny Odpowiedz Link
josarna Re: coś nowego... 26.08.06, 15:06 No, no! Tylko bez takich! Nigdy nikogo nie zwodzę! Teraz jest u mnie 20 osób, w tym tylko dwoje pierwszy raz. Reszta wraca, bo im się podoba. Tu najlepiej wypoczywają, choć nie ma luksusów. Czyli nie chwalę się, tylko powtarzam opinie. Odpowiedz Link
logo64 Re: coś nowego... 26.08.06, 16:13 mam...dzięki.Niewykluczone ,że skorzystam...pozdrówka Odpowiedz Link
skrzydlate Re: coś nowego... 28.08.06, 21:50 zycze ladnej pogody i pachnacyh stogow siana Odpowiedz Link