josarna 27.02.07, 21:47 Moja wina: zapomniałam powiadomić na forum o wczorajszym spektaklu, ale postaram się dopilnować na TV Polonia. Może jednak ktoś widział? Obawiam się komentować (chyba że prywatnie), ale zdjęcia i widoki były cudne. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alfredka1 Re: Teatr TV 27.02.07, 21:58 Buuuu, ja zaprogramowałam, szumiało, nagrywało i ..... okazuje się, że zamiast pr.1 nacisnęłam 11/łapa mi się już trzęsie ((/ Też będę pilnowała, może gdzieś powtórzą. Odpowiedz Link
mammaja Re: Teatr TV 27.02.07, 22:19 Niestety tez przegapilam, a bardzo ciekawa jestem tego spektaklu, conajmniej z trzech powodow. Dalączam do oczekujacych, chociaz nie mama Polonii, ale brat moze mi nagrac. Odpowiedz Link
josarna Re: Teatr TV 28.02.07, 22:01 Nagrałam, ale na zwykłej taśmie. Spektakl nie był wcale taki zły jak się spodziewałam. Zdjęcia piękne. Nie była to też tak całkiem laurka o.Góry. Rzeczywiście zawaliłam sprawę, bo miałam tyle osób do powiadomienia, że o Forum przypomniałam sobie zbyt późno. Przepraszam. Cóż ja mogę powiedzieć? Uderza fakt, że w żadnym filmie o tej postaci nie widać wsi, sąsiadów - poza wiejskimi głupkami. A sam bohater? Może taki "drobny" fakt. Na kilka dni przed śmiercią najbliższego sąsiada o. Góra przyjechał na Jamną, spacerował obok jego domu i nie wstąpił do umierającego, któremu Duszpasterstwo to i owo zawdzięcza (choćby ogród). Cóż, nie było tam telewizji, tylko zapach śmierci... Odpowiedz Link
alfredka1 Re: Teatr TV 01.03.07, 10:29 Widoków żal, ale ich nieobejrzenie w filmie zrekompensują Twoje zdjęcia, troche wyobrazni i wszystko jak zywe. Czekamy na nową serię, może gdzieś zauważysz wilcze łyko, zawilce lub sasankę... pozdrawiamy Odpowiedz Link