ewalogolekcje 25.04.09, 12:54 Poszukuję logopedów do pracy w prywatnym przedszkolu i centrum terapii. Dodatkowe kwalifikacje zawodowe mile widziane. CV proszę przesyłać na ewa.bielecka@logolekcje.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewelina2409 Re: Dam pracę na stanowisku Logopeda 25.04.09, 18:13 a o jakie miasto chodzi? Odpowiedz Link
ewalogolekcje Re: Dam pracę na stanowisku Logopeda 25.04.09, 18:22 Przepraszam nie dopisałam. W Warszawie i okolice Warszawy-praca w przedszkolach i w centrum terapii(placówka główna). Cała Polska-centra terapii,placówki sieciowe będą powstawały w miastach wojewódzkich. pozdrawiam Odpowiedz Link
czekolada_5 praca dla logopedy 25.04.09, 20:04 Mam pytanie, czy w najbliższym czasie powstaną takie placówki sieciowe również w innych województwach? Także poszukuję pracy jako logopeda, ale poza Warszawą. Odpowiedz Link
ewalogolekcje Re: praca dla logopedy 25.04.09, 20:13 Witam Do września planujemy otwarcie głównej siedziby w Warszawie. Zbieramy informacje o kadrze chętnej do współpracy z nami w innych miastach. Profesjonalna kadra to wazny argument do podjęcia decyzji gdzie powstanie kolejna placówka. Dlatego próbujemy tworzyć bazę adresową. Ostateczna decyzja gdzie powstaną pierwsze placówki sieciowe wiąże się z dotacjami oraz możliwością nawiązania współpracy z konkretnymi gminami. Odpowiedz Link
poszukana Re: praca dla logopedy 25.04.09, 21:13 W jaki sposób można zgłosić swoją chęć współpracy? Jestem zainteresowana. Odpowiedz Link