Dodaj do ulubionych

Bliżej zwrotu VAT

IP: 8.3.* / *.proxy.aol.com 21.07.05, 16:44
ja mieszkam w angli i tutaj jest podatek 17.5%.komuchy naklamali ciemnemu
narodowi ze musza byc podatki 22%,bo tak unia nakazala.to sa bajki wysnute
przez komuchow!!rozliczyc kazdego komucha z wszystkich afer i korupcji.za te
pieniadze zbudujemy nowa polske!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Raf Re: Bliżej zwrotu VAT IP: *.dip0.t-ipconnect.de 21.07.05, 17:26
      Nie znasz sie/jestes ciemny, to czemu piszesz i wprowadzasz innych w blad??? W
      UK masz te 17,5% i jest to jedna stawka. U nas na materialy budowlane byla
      PREFERENCYJNA stawka 7%, przy 22% podstawowej. No i musieli wyrownac do
      podstawowej, wymog Unii. A ze podstawowa jest taka wysoka, no coz, dalej
      glosujmy na oszolomow.
      • Gość: krzysiek londyn Re: Bliżej zwrotu VAT IP: *.l4.c2.dsl.pol.co.uk 21.07.05, 19:24
        Głupiś raf,w Anglii mam stawkę VAT 5% np za prąd,dalej nie chce mi sie szukac
        ale i 0% nie jest trudno znaleźć.
        • Gość: remontujacy Re: Bliżej zwrotu VAT IP: *.osk.enformatic.pl 22.07.05, 08:25
          A czy Kwasniewski nie zawetuje ustawy bo pojawialy sie juz takie opinie
      • Gość: nima Re: do Rafa idioty i debila!! IP: 8.3.* / *.proxy.aol.com 21.07.05, 22:05
        Widze ze jestes tepy jak olowek,jak bys jezdzil wiecej na zachod a nie na
        wschod to bys takich bzdor nie pisal!!!Ale widze ze komuchy potrafia tylko
        ublizac!!Nieznasz sie na niczym ,ja handluje w calej Europie i wiem jakie sa
        podatki,tepaku!!!Komuchy narzucili z wlassnej woli taki wysoki podatek,bo maja
        dziure w budzecie!!To wszystko dzieki aferom ,mafi sowieckim lizy dupkom!!W
        Polsce nie bedzie dobrze dopuki komuny nie zdechna!!Zacznij sie leczyc,bo o
        rozum zapozno!!Dzieki takim jak ty Polska tak zle stoi,bo tylko myslycie jak
        ukrasc a nie myslice o dobro panstwa!!!
    • Gość: menda Re: Bliżej zwrotu VAT IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 21.07.05, 19:25
      a gdzie ty chcesz budowac? w angli? siedz sobie tam i nie przeszkadzaj
    • x-y-z Re: Bliżej zwrotu VAT 21.07.05, 19:44
      Gość portalu: tama napisał(a):
      > ja mieszkam w angli i tutaj jest podatek 17.5%.komuchy naklamali ciemnemu
      > narodowi ze musza byc podatki 22%,bo tak unia nakazala.to sa bajki wysnute
      > przez komuchow!!rozliczyc kazdego komucha z wszystkich afer i korupcji.za te
      > pieniadze zbudujemy nowa polske!!

Bo my zawsze musimy być "najlepsi", żeby przypodobać się wielkiemu bratu.
    • Gość: Alpinista Re: Bliżej zwrotu VAT IP: *.idea.pl 21.07.05, 20:11
      Niby taka światowa a nie wiesz ze takie ustawy (22% na budownictwo)wypracował
      na prawicowy rzad BUZKA a nie komuchy
      • Gość: MM Re: WSZYSTKO JEDNO LEWACTWO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 22:01
        NAJPIERW ZABRALI - CO KOSZTUJE, TRZEBA ZAPŁACIĆ ZA TĘ OPERACJĘ/ TERAZ BEDĄ
        ODDAWAĆ TEŻ ZA TO TRZEBA ZAPŁACIĆ URZĘDASOM, A NASZ CZAS TO ZA DARMO JEST?
        WSZYSTKO KOSZTUJE - TACY MĄDRALE NAMI RZĄDZĄ- DALEJ ICH WYBIERAJCIE- SLD , PIS,
        DEMOKRATY I INNI MĄDRZY ZA NASZE PIENIĄDZE - ZWYKŁE ZŁODZIEJSTWO I OSZUSTWO
        WYBORCZE. NACHAPAĆ BO 4 LATA TO KRÓTKI CZAS. TEMU ZABRAĆ TEMU NIBY TROCHĘ
        ODDAĆ, A ŁAPKI LEPKIE SĄ!!!
    • herrdocent co szkodzilo budownictwo spoleczne wprowadzic 22.07.05, 09:33
      Byloby po problemie. A tak naklamali ze beda zwroty co wyszlo widac. Pare zloty
      wiecej na kielbaske wyborcza jednak bedzie przynajmniej jej do ust nie
      bierzmy ...........

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka