• Gość: Wosiu Re: PKT.pl IP: *.dynamic.chello.pl 17.01.13, 11:15
      Raz kupiłem, ale więcej tego nie powtórzę - zero kontaktu, tylko wezwania do zapłaty i groźby windykacji. Zamówienie podobno 2 miesiące po terminie zrealizowali, ale nawet nie przysłali raportu. Jak ich spławić - nie wiem, ale na pewno nic od nich nie kupujcie.
      • Gość: Monia Re: PKT.pl - platności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.13, 20:28
        Trzeba bardzo uważać na warunki płatności , jakie proponują tego typu firmy - jeśli już zgadzasz się Gościu na reklamę - to najpierw niech ją uruchomią zgodnie z twoimi oczekiwaniami, niech pochodzi miesiąc - dwa - a potem dopiero można mówić o zapłacie.

Dla takich molochów nie wpłaca się ani centa - póki nie zrobią tego w 100% co zamawiamy.

Kogo życie nie nauczyło, niech moczy dalej pieniądze - mnie nauczyło, mnie nauczyło, aby nie ulegać żadnym pokusom na wątpliwa reklamę - bo nie warto tracić potem nerwów i czasu na odkręcanie spraw i rozmów z osobami nie mającymi zielonego pojęcia w twojej konkretnej sprawie .
        W tego typu firmach jest stała rotacja handlowców a może pseudo-handlowców, że głowa boli.
        Indolencja goni indolencję.
        Na tym to polega.

Zresztą nie odkrywam Ameryki - wystarczy poczytaćto forum dyskusyjne - sprawa tak śmierdząca , że od czytania tych nabitych klientów w butelkę mdło się robi.

• Gość: Karolina Re: PKT.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.13, 21:37
      Pkt to bardzo nieuczciwa firma , nie wywiązuje sie z umów a potem nasila komornika , mieli mi zrobic reklamę w internecie , przez cały okres twania umowy były z mojej strony tylko reklamacje , wszystko było złe , nazwa firmy , nr tel , lokalizacja , dosłownie wszystko , na koniec kazali mi za to zapłacić , wysłałam pisma a oni zapewniali mnie ze wszystko będzie załatwione ok , po czym przysłali komornika. Ostrzegam !!!! Nie zawierajcie z nimi żadnych umów.
      • Gość: Zenon78 Re: PKT.pl IP: 79.141.172.* 14.02.13, 09:49
        No ja spróbowałem firmy Biznes Centrum z Poznania, która posiada wizytówki na stronie Zobacz stronę i powiem że jestem zadowolony mam więcej telefonów i więcej ludzi próbuje zamówić moje usługi budowlane w Koszalinie.
        • Gość: realista Re: PKT.pl IP: *.warszawa.vectranet.pl 30.03.13, 15:35
          Żadne PKT, żadne Panoramy, to biznes na schyłku, tylko Google i ewentualne pozycjonowanie albo dla leniwych adwordsy.
    • greggggg Re: PKT.pl 21.02.13, 08:16
      Witam
      W moim przypadku wszystkie dokumenty źle wystawione. Pomylone adresy, nipy, nazwiska. Przez 2 miesiące nie odpowiadali na maile. Teraz mnie napastują od miesiąca. Oczywiście dział WINDYKACJA. "Rozmowa została nagrana, windykacja, sąd, w świetle obowiązującego prawa ..."
      Cały czas ta sama melodia.
      Nie zapłacę i innym tez to radzę.
      Ale nie ograniczcie się do narzekania. Przyłączcie się do procesu w Katowicach. Nie musisz tam jeździć wystarczy że napiszesz na adres:
      assc@assc.eu

• Gość: aaa Re: PKT.pl IP: *.netblue.pl 21.02.13, 13:14
        Na stronie pkt.pl jest certyfikat "Rzetelna Firma" . Kliknijcie w ten certyfikat, a tam jest opcja wystawienia referencji.
        To możesz zrobić zamiast kwękać.
        Ja tak zrobiłem.
        Samo płakanie nic nie daje. Weź wszystkie dokumenty w garść i idź na komendę policji - zgłoś próbę wyłudzenia czy nękania. To nic nie kosztuje.
        • Gość: karolina Re: PKT.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.13, 13:19
          Rzeczywiście jest opcja wystawiania referencji tylko niestety negatywnej jakoś nie chcą zatwierdzić i wystawić. Mało tego nie ma żadnej wystawionej , wydaje mi sie że powód jest prosty wszyscy wystawiaja negatywne i żadna nie przechodzi . To jest po prostu śmieszne !!
          • Gość: gość Re: PKT.pl IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.02.13, 13:31
            Dokładnie dlatego zapraszam was na FB tam jest mozliwosc dodania negatywnych opini

www.facebook.com/pages/Oszukani-przez-Pktpl/360626733954149?fref=ts
      • Gość: ala Re: PKT.pl IP: *.netblue.pl 21.02.13, 15:16
        Wejdźcie na stronę "rzetelnej firmy" i wybierzcie "konsument" lub "przedsiębiorca". Odezwą się. Wyślijcie im dokumenty dotyczące sprawy.
        PKT ma na stronie znak "Rzetelna firma". Jeżeli będzie jeszcze go miała nadal to ja wątpię w rzetelności rzetelnej firmy.
        • Gość: Marcin Re: PKT.pl IP: *.warszawa.vectranet.pl 21.02.13, 20:26
          Rzetelna Firma to moim zdaniem taki sam badziew jak PKT. Kruk Krukowi oka nie wykole. Rzetelna firma podobnie wciska swoje badziewne usługi. Pozdrawiam
    • Gość: :/ Re: PKT.pl IP: *.centertel.pl 06.06.13, 17:41
      Albo masz ograniczone pole widzenia, albo nadal pracujesz dla tych niegodziwców.
      Zajrzyj sobie na facebooka "Oszukani przez Pkt.pl".
      Wiele doniesień do prokuratury od osób prywatnych, setki poszkodowanych
      to dowód krzywdy przede wszystkim zwykłych, niewinnych ludzi.
      I nie bądź zdziwiony jak broniąc oszustów z pkt.pl ktoś zechce napluć ci twarz.
      • Gość: Andree Re: PKT.pl IP: *.adsl.inetia.pl 06.06.13, 19:34
        do Ludek87
        Nieudolna konkurencja? Ci co piszą, nie zadawaliby sobie trudu, gdyby nie spotkała ich taka przykrość, jak kontakt z waszą firmą. Wprowadzacie ludzi w błąd prowadząc oszukańcze rozmowy, wyłudzacie pieniądze za niewykonaną usługę i jeszcze takie teksty? znów kłamać w 'żywe oczy'. To bezczelność, to wasza metoda.
    • 82misiek Re: PKT.pl 10.06.13, 13:54
      Współpracuję z pkt już od jakiegoś czasu i bardzo sobie chwalę współpracę z nimi. Jak do tej pory jeszcze mnie nie zawiedli. Może jakby wiedzieli co kupują to by nie było takich problemów. Sama reklama nie wystarczy, trzeba też umieć później zadbać o klienta.
    • Gość: Ewa Re: PKT.pl - Wasze opinie w Mapach Google o PKT.p IP: *.astral.lodz.pl 10.06.13, 22:05
      Z przykrością stwierdzam, że może została Ci ambicja, ale mózg już Ci wyprali . Nie opowiadaj takich rzeczy ludziom, których wpakowaliście w dość drogie bagno .
    • Gość: mery Re: PKT.pl IP: *.30.0.67.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.08.13, 20:12
      Witam,
      Chcielibyśmy zająć się tematem w TVN24. Osoby chętne do wypowiedzi się w materiale, prosze o kontakt a.panas@tvn.pl
      dziękuje!
      • Gość: anonim Re: PKT.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.13, 17:10
        taki materiał mógłby ostrzec wielu nieświadomych mikro przedsiębiorców, jest potrzebny. Dobrze, że ktoś wreszcie się tym zainteresował. Trzymam kciuki
    • Gość: abc Re: POMOCY!!! IP: *.ip.jarsat.pl 14.09.13, 18:01
      Proszę poszukać w google "sprzeciw wobec nakazu zapłaty" i wysłać wg wzoru takie pismo do sądu, który wystawił nakaz.
    • ew.am Re: POMOCY!!! 14.09.13, 18:32
      Spokojnie, proszę się nie denerwować, jeśli jest tak, jak Pan napisał, to nie ma powodu do obaw! Jest to, niestety, typowa stategia firmy pkt (proszę poczytać inne posty na tym forum). Chodzi o zastraszenie człowieka, nawet jeśli oddadzą sprawę do sądu (elektonicznego, w Lublinie) należy zachować zimną krew, wystosować sprzeciw (tylko trzeba pamiętać aby nie przegapić terminu -bodajże 14 dni), żeby orzeczenie sądu nie uprawomocniło się. Firma pkt, nie posiadając żadnych dowodów, odstąpi od roszczeń i sprawa sama się rozwiąże! Tak to wynika z doświadzeń bardzo wielu użytkowników tego forum. Tylko nie tracić głowy, nie dać się zastraszyć! Jeśli będą jakieś wątpliwości (np.dotyczące sądowego sprzeciwu), proszę pisać na forum, pomożemy.
    • Gość: Monisia Re: POMOCY!!! - TVP Info IP: 77.88.191.* 19.09.13, 12:38
      Jeśli " zostałeś nabity w butelkę", proponuję opisać swój przypadek i przesłać, a najlepiej zadzwonić i uzyskać bezpośredni kontakt do osoby zajmującej sie takimi przypadkami do Programu np. Tvp Info z prośba o nagłośnienie sprawy na ogólnopolskiej antenie, poprzez zaproszenie do studia osób pokrzywdzonych, a takich na Gglach wpisując "oszukani przez pk....." jest bez liku.

• Gość: rosew Re: PKT.pl oszuści, naciągacze IP: *.astral.lodz.pl 17.10.13, 22:58
      Miałam identyczną sytuację. Reklamowałam do obrzydzenia (oczywiście bez efektów) odsyłałam faktury, których nie księgowałam, nie płaciłam. Sprawa trafiła do sądu. Za kilka dni zapadnie wyrok. Na rozprawach nie stawiają się przedstawiciele PKT . Oni tylko straszą i liczą, na naszą uległość . Nie bójcie się tych oszustów.
      • izak69 Re: PKT.pl oszuści, naciągacze 18.10.13, 08:55
        Witam! proszę o kontakt jak poszło w sądzie. Trzymam kciuki!
        • Gość: rosew Re: PKT.pl oszuści, naciągacze IP: *.astral.lodz.pl 18.10.13, 21:25
          Proszę o kontakt na maila- rosew@wp.pl
          • izak69 Re: PKT.pl oszuści, naciągacze 19.10.13, 09:01
            ok:)
    • natalia0235 Spełnij marzenia chłopców 21.10.13, 09:15

Witam serdecznie.
      Szukam osoby która chciała by spełnić marzenia trzech wspaniałych chłopców z rodziny wielodzietnej gdzie jest 6 dzieci. Rodzina nie prosi o pieniążki prosi o znalezienie sponsora który by opłacił uczestnictwo chłopców w klubie sportowym oraz zakupił im niezbędne do tego rzeczy, chłopcy marzą o tym klubie.
      Więcej informacji o rodzinie i klubie w mailu natalia0235@onet.pl

DROGIE MAMY MOŻE ZNACIE OSOBY KTÓRE BY POMOGŁY CHŁOPCOM.
    • ew.am Re: PKT.pl 30.11.13, 12:39
      Dzisiaj, po sześciu latach funkcjonowania na forum wątku o firmie PKT.pl widać jak pożyteczna jest ta dyskusja. Jakże chciałabym wiedzieć to wszystko o czym się tu dowiedziałam zawierając umowę z tą firmą! Niestety, mądry Polak po szkodzie... Gdybym tak wiedziała wcześnie jakie "działa" zostaną "wytoczone" przeciwko mnie... ,ale moja sprawa była w sądzie rozpatrywana jako jedna z pierwszych (od razu zdałam relację na forum po jej zakończeniu)Ale i tak mam satysfakcję, że nie dałam się zastraszyć groźbami windykacji i złożeniem pozwu do sądu - sprawa została umorzona. Nawet teraz odczuwam pewną wdzięczność w stosunku do pazerności firmy, że niespodziewanie postanowili mnie naciągnąć na ekstra- pieniądze, gdyż pewnie dalej kontynuowałabym z nimi współpracę, płacąc corocznie za wpis na ich stronach ok 500 zł (nie sprawdzałam bowiem, w jakim stopniu wpis ten ma wpływ na polepszenie dostępności informacji o mojej firmie) Ciekawa jestem, czy udało im się zastraszyć wielu klientów, może ktoś ma takie dane?
    • Gość: MArcin Re: Pozew zbiorowy przeciwko pkt IP: 88.156.242.* 24.10.14, 18:59
      Zasadzić trza kopa reklamiarzowi....
    • michalpala.bb Re: PKT.pl 03.11.14, 13:03
      Ja niestety kupiłem;/ ponad czterysta złotych poszło w błoto. Zero odzewu z tej ich wizytówki. Mam jeszcze nadzieję, że może jakoś wpływa na pozycjonowanie docelowej stronki.

www.biznesblog.net.pl < do zobaczenia :)
    • Gość: beata Re: PKT.pl oszuści, naciągacze IP: *.client.duna.pl 13.11.14, 19:41
      Kontakt z dok@pkt to chyba kpina jakas emaile i listy za potwierdzeniem odbioru to juz nie jeden byl wyslany a telefonow nawet nie zlicze za kazdym razem slyszalam odpowiedz wyslemy poczta wiec litosci prosze mi tu oczu nie mydlic od trzech lat sie ciagam z ta banda oszusztow
    • meblewroc.pl Re: PKT.pl 23.12.14, 07:41
      pkt mówimy stanowcze nIE
    • Gość: Armagedon Re: PKT.pl IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.01.16, 00:32
      Załoga w Obozach Koncentracyjnych też tylko wykonywała swoją prace. Do samego końca swego plugawego życia tak uważają, nawet emerytury za to biorą.
      Tylko że majątek osiągnięty na skutek przestępstwa powinien podlegać konfiskacie.
      Osoby wiedzące o fakcie popełnienia przestępstwa, w nim uczestniczące też temu podlegają.
      Jak są tacy ... w te święci to niech zniszczą narzędzi i przedmioty służące jemu popełnianiu.
      Wtedy mogą ewentualnie uniknąć kary.
    • r.emik Re: PKT.pl 06.07.16, 16:15
      Nie mam takich problemów. Jak czegoś nie potrzebuję to tego nie zamawiam i nie wyżywam się na ludziach, którzy mają taką (i tak niewdzięczną) pracę. Nie spotkałem się jeszcze z przypadkiem, żeby słowa: "nie dziękuję", "nie jestem zainteresowany", "traci pani czas" nie były skuteczne. A pani jeździ pewnie takim samochodem jaki jej dadzą. Gdybyś był na jej miejscu zapewne nie jeździłbyś prywatnym, żeby tylko unikać obklejonej corsy.
      --------
      darmowy program do wystawiania faktur vat
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka