Dodaj do ulubionych

5.03.2011 START.

05.03.11, 16:14
Witam wszystkich.
Dzisiaj jestem pierwszy dzień na diecie, póki co jakoś daje radę. Mam do zrzucenia ok 20 kg ale jak uda sie 25 to bedzie jeszcze lepiej.Zakupiłam kurację na 3 tyg składającą się z zupek owsianki i napojów mam nadzieję, że wytrwam.
Chętnie poznam osoby które tak ja dopiero zaczynaja i takie którym sie już udało i swoim sukcesem chcą zachęcić mnie do przetrwania tych 3 tyg.
Obserwuj wątek
    • 3m.nowak Re: 5.03.2011 START. 06.03.11, 00:41
      Witam serdecznie,
      ja również zaczynam od poniedziałku, czyli 08.03 bo do dziś jestem na antybiotyku - grypa czy coś. Plan 15 kg. Na diecie Cambridge byłam już kilka razy i potwierdzam, że jest REWELACYJNA! Poprzednio byłam na diecie w listopadzie i schudłam bardzo ładnie. Od tamtego czasu trochę sobie pozwoliłam z jedzeniem, ale to i tak nieźle po Cambridge, wydaje mi się, że nie tyję tak jak normalnie bym tyła :)
      Także od poniedziałku zdaję relacje :))) Czy ktoś jeszcze dołącza?!
      • monikanikodem Re: 5.03.2011 START. 10.03.12, 14:36
        Cześć ja także chciałabym BARDZO zacząć dietę Niestety nie wiem jak kupić produkty Tak naprawdę to nie wiem nic! Ile tego kupić,gdzie itp Proszę pomóż mi bo ważę 102kg i mam dosyć swojej otyłości Proszę o odpowiedz i życzą powodzenia Pozdrawiam
        • labuba Re: 5.03.2011 START. 21.03.12, 22:32
          ja kupiłam dietkę z kilogramy.pl. zamówienie przez telefon. Cieszę się, że do nas dołączasz. Ja mam równie dużo do stracenia. Trzymam kciuki!
    • wiola83maj Re: 5.03.2011 START. 07.03.11, 09:54
      Dwa dni za mną, szczerze to nie było tak źle jak sie spodziewałam. Wczoraj mimo kuszenia z każdej strony niedzielnymi pysznościami dzielnie wytrwałam i zajadałam sie swoja zupką.
      Coś tu mało jest osób, które są chętne do dyskusji na temat diety, więc jeżeli ktoś byłby chętny na stały kontakt to proszę o maila na gazetowy i w taki sposób będziemy się jakos wspierać.
      Pozdrawiam i życzę wytrwałości.
    • kiuik01 Re: 5.03.2011 START. 07.03.11, 13:11
      Hej
      Ja właśnie zakupiłam zupy,napoje i owsianki na 2 tygodnie i zastanawiam sie kiedy zaczac....szukam wsparcia :)
    • tolerancja1987 Re: 5.03.2011 START. 08.03.11, 22:42
      Czesc ja zaczynamod jutra 2 ture , 1 tura - 9kg ale teraz bylam chora ponad 2 tyg pilam duzo soków itd i mam + 2kg czyli plus minus - 7kg od jutra zaczynam kolejna kuracje:)a mam co zrzucac wiec takich powtorek bedzie az do konca czerwca:) pozdrawiam
      • wiola83maj Re: 5.03.2011 START. 09.03.11, 10:03
        Ja jestem dzisiaj 5 dzień na ścisłej pierwszy raz. Jeszcze sie nie ważyłam ale wydaje mi się, że idzie ku dobremu.Od dwóch dni praktycznie nie czuje głodu i muszę się zmuszać żeby zjeść wszystkie trzy posiłki wczoraj jeden sobie odpuściłam ale dzisiaj powinnam to nadrobić :-)życze Wam Kobitki wytrwałości i coraz mniej na wadze, ja swoje efekty odnotuje w sobote po tyg zmagań.
    • monikanikodem Re: 5.03.2011 START. 10.03.12, 14:31
      Cześć , ja chciałabym zacząć Może podpowiedziałabyś mi jak zacząć Gdzie kupiłaś produkt , ile tego trzeba kupić itp.... Proszę pomóż mi bo jestem blada w tym temacie a mam tak serdecznie swojej otyłości , nadnienię ze ważę 102kg Pomocy Pozdrawiam i życzę powodzenia
      • 0.majeczka Re: 5.03.2011 START. 21.03.12, 17:36
        Witaj
        Dietę możesz zamówić u konsultanta nie wiem skąd jesteś ale na pewno w internecie znajdziesz jakieś namiary na osobę w swojej okolicy. Czas kuracji zależy od tego ile chcesz schudnąć możesz wziąć dietę na 2 lub 3 tygodnie, przeważnie bierze się 3 posiłki cambridge co daje 63 szt. na 3 tygodnie diety.
    • kluseczka8 Re: 5.03.2011 START. 26.03.12, 17:00
      Witam serdecznie.
      Dziś mój pierwszy dzień i już widze że łatwo nie będzie ale zrobie wszystko żeby przetrwać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka