Dodaj do ulubionych

Witam się

22.10.14, 10:59
Wczoraj rozpoczęłam 2 tyg. ścisłej.Czy ktoś tu zagląda?Byłoby razniej.Wczorajszy dzień ok,samopoczucie w normie,dziś jestem po owsiance którą bardzo lubię.Będę sobie tak pisać moze ktoś się odezwie :):):).
Obserwuj wątek
    • zegarek128 Re: Witam się 22.10.14, 19:55
      2-gi dzionek minął.Nie powiem było gorzej niż wczoraj szczególnie po południu ssało mnie dość mocno.Mam nadzieję że za 2 dni zapomnę co to głód,ketoza mnie uleczy :).
      • zegarek128 dzień 4-ty 24.10.14, 10:05
        Boję się tego dnia bo ostatnio właśnie 4-ty był przełomowy.Póki co jest super jestem po owsiance i mam fajny nastrój.Ale tu cisza...:(
        • zegarek128 Re: dzień 5-ty 25.10.14, 22:09
          Zleciał kolejny dzionek. Jeść już mi się nie chce po porannej owsiance zupkę zjadłam z rozsądku a wieczorkiem kartonik truskawkowy mmmm....pycha.Teraz będzie już łatwiej najgorsze dni mam za sobą.:):):)
          • okruszek100 Re: dzień 5-ty 27.10.14, 00:35
            o, wreszcie ktoś się pojawił:)Jak miło, faktycznie- jakaś tu pustka powstała.Tak się zbieram i zbieram, nie chciało mi sie samej, a tu proszę:)Jak miło.....
            Startuję od jutra( który to juz raz?....)
            Nie wiem jak przebrnę przez tych kilka pierwszych dni....
            • 3m.nowak Re: dzień 5-ty 27.10.14, 10:49
              Witam wszystkich,
              informuję, że z dniem dzisiejszym dołączam :) Plan? 3 tygodnie ścisłej :) Życzę sobie wytrwałości!
              • dietacambridge2013 dzień 1 28.10.14, 08:55
                Witam i ja się melduje :) ścisla do 17 listopada :)
                • zegarek128 Re: Dzień 8 28.10.14, 10:08
                  No nareszcie,ktoś tu zagląda a ja miałam już nie wchodzić na to forum a tu jesteście i to nagle 3 sztuki.HURA.Piszcie dziewczyny będzie nam razniej.
                  • dietacambridge2013 Re: Dzień 8 28.10.14, 11:32
                    Ale mi jest laski nie dobrze masakra :(

Czas mnie goni , muszę zgubić do końca listopada 10 kg.

Dzisiaj mój 1 dzień :p nie mogę uwierzyć że znowu jestem na tej diecie :)

Okruszku jesteś może gdzieś ??
                    • zegarek128 Re: Dzień 8 28.10.14, 12:27
                      Współczuję i trzymam kciuki te pierwsze dni masakra chociaż u mnie 4 i 6 jak na razie był najgorszy.A dziś to już wmuszam posiłki,właśnie powinnam zjeść 2 a nie chce mi się.Wiem że marne to dla Ciebie pocieszenie.Może herbatka czerwona ze słodzikiem?mi bardzo pomaga w takich chwilach.
    • 3m.nowak Re: Witam się 29.10.14, 12:01
      O matko, chciałam kupić dietę na planowane od 1 listopada 3 tygodnie ścisłej. Mam jakieś resztki produktów z poprzedniego razu, więc przez ten tydzień robię sobie takie wprowadzenie (w pracy produkt cambridge, w domu jakiś posiłek własny) i o mały włos nie spadłam z krzesła! Od początku tego roku, produkty podrożały o 2 zł na sztuce! To jakaś masakra!

No ale nic, od początku miesiąca muszę mieć dietę...
      jak Wam idzie?
    • zegarek128 Re: Witam się 29.10.14, 13:55
      Cześć nie słyszałam o tym slimtoxie,ale poczytałam i już zamówiłam.Ciekawe czy coś to da.Ja też mam niewiele do zrzucenia bo 4 kg.na dzień dzisiejszy ..Przez 8 dni zleciało 3.8 kg więc zostało jeszcze 4.Cel 55kg.i będzie git.Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka