misia_as 09.05.05, 10:19 Zastanawiam sie ile zupek i napojow (na ile tyg) powinnam kupic na poczatek? CZy od razu kupilyscie na 3 tygodnie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tosiulka Re: Poczatek 09.05.05, 10:37 na ścisłej diecie jestem już 11 dzień na początek kupiłam napoje i zupki na pierwszy tydzień, wszystkie smaki, by móc wybrać co mi smakuje a czego mój organizm nie toleruje. Konsultantka przy pierwszym zakupie poinformowała mnie, że w razie czego może mi wymienić produkty, ktore mi nie zasmakowaly, na moim zdaniem smaczniejsze. Wymienić ale nie odkupić. Nie wiadomo jak będziesz tę dietę tolerowała. Odpowiedz Link
oliwkaaaa Re: Poczatek 09.05.05, 12:06 misia_as :) ja takze zakupiłam sobie zupki tylko na pierwszy tydzien, tak jest chyba najlepiej, poniewaz smaki niektorych zup sa nie do przełkniecia. nalezy w pierwszym tygodniu wyprobowac wszystkie, a pozniej juz zajadac te, ktore najbardziej smakują... pozdrawiam i powodzenia.... Odpowiedz Link
ewa250 Re: Poczatek 09.05.05, 12:38 ja zakupilam na cala diete (scisla i mieszana). Z jednej strony mialam motywacje do dalszego katowania sie ;))), z drugiej zalowalam ze po co tyle kasy od razu wydalam. Wiem jednak ze nie wytrwalabym i przy pierwszym kryzysie bym odpadla, gdyby nie to ze zal mi bylo wydanych pieniedzy. A ze moja scisla po tygodniu zmienila sie w mieszana calosc przedluzyla sie, ja sie tak nie katuje i pieknie chudne :))) Pozdrawiam Ewa Odpowiedz Link
jestek Re: Poczatek 09.05.05, 13:17 Misia, popieram dziewczyny. Na początek spróbuj, co najbardziej tolerujesz, ja w kolejnych partiach pewne smaki zupełnie wykluczyłam, niektórych wzięłam mniej, innych więcej - w zależności od upodobań. Nawet jeśli możesz sobie swobodnie wymieniać smaki u konsultantki, to może się okazać, że z jakiś względów Twój organizm nie toleruje tej diety - później miałabyś kłopot. pierwszy tydzień pokaże Ci najważniejsze rzeczy. I powodzenia życzę :-) Odpowiedz Link
misia_as Re: Poczatek 09.05.05, 14:50 Dzieki WAm bardzo za odpowiedzi, kiedys bylam na tej diecie (5 lat temu). Niestety mialam kiepska konsultantke a praktycznie jej brak, tak wiec nie wyszlam prawidlowo z diety czego skutkiem byl efekt jojo. Moze znacie jakas fajna konsultantke DC z WArszawy? Odpowiedz Link