seala1 01.09.05, 21:25 mozliwe zaparcia przy DC?hm...o tym nie slyszalam.wie ktos cos na ten temat? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jestek Re: zaparcia????????? 01.09.05, 21:36 Tak, możliwe, u mnie się tak działo, ale dodawałam sobie po jednej łyżeczce otrębów owsianych do zupek i było dobrze. Odpowiedz Link
lgirl Re: zaparcia????????? 01.09.05, 21:55 ano ano mozliwe, 8 na 10 kobiet badanych mialo w dC zaparcia,.,. ja bylam tez w tej "8" :( ja osobiscie wspomagam sie regulaxem alaxem, albo innymi tabletkami ziolowymi. Nie mozna tez zapominac o blonniku 89 z dC, tez pomaga, zeby zaparc niebylo. Co do otrebusów - mozna rzeczywiscie dodac ale w 2gim tygodniu, wczesniej nie bardzo - bo sa one liczone jako weglowodany :( ale - generalnie jesli masz miec zaparcia - to lepiej dodaj te otreby owsiane do posilkow i tak masz porcje kalorii o niebo mniejsza niz normalnie - wiec tak na zdrowy rozsadek - nic sie nie stanie :)) Pozdrawiam Odpowiedz Link
seala1 Re: zaparcia????????? 01.09.05, 22:34 lgirl, czytalas moze moj post w ktorym opisuje swoja diete?co o tym sadzisz? Odpowiedz Link