Dodaj do ulubionych

chwalę się....

18.03.06, 17:30
Przedstawiam Wam swoje wyniki, z których jestem bardzo zadowolona.
Dieta ścisła od 6.02 teraz jeszcze końcówka mieszanej.
Wzrost 162
waga wyjsciowa 77,5 kg teraz 67,5 kg
talia 89 teraz 78
biodra 108 teraz 100
udo 65 teraz 59
lydka 42 teraz 39.
Chciałabym dojsc do wagi 62-63 kg
Pozdrawiam Ania

Obserwuj wątek
    • agula0274 Re: chwalę się.... 18.03.06, 17:35
      Wow, SUPER gratuluję, a przede mną jeszcze dłuuuuuuuga droga. Jestem w trzecim
      dniu, i jeszcze mnóstwo przde mną. Naprawdę, cieszę się, że udało ci się
      odnieść taki sukces, bo to swiadczy, że też dam radę. Pozdrowionka. U mnie dziś
      uroczysta kolacja a ja na DC. HIHIHI niezły ubaw był przy gotowaniu jak wszyscy
      musieli smakować i doprawiać. Pozdrawiam
      • silie Re: chwalę się.... 19.03.06, 13:40
        No gratulacje!
        Czyli 10 kg w niecałe półtora miesiąca?? Niezły wynik!
        Co ja piszę, to jest rewelacyjny wynik! Wciąż powątpiewam, czy mnie się to
        uda...W pierwszym tygodniu spało 1,5 kg.
        Dobrze, że wogóle sie rusza...
        A też dążę do ok 60 kg.
        Ależ Ci zazroszczę:)))

Pisz proszę jak najczęściej o swoich wynikach! Wszystkie spadki w dół
        niesamowicie nas motywują:) Pozdrawiam serdecznie i raz jeszcze gratuluję!
        s.
        • lilla25 Re: chwalę się.... 19.03.06, 19:58
          CZesc dziewczyny,ja od 1-go marca schudlam okolo 6kg,pisze okolo poniewaz nie
          mam elektronicznej wagi. byloby moze i wiecej ale 2 razy mialam napad
          jedzeniowy,(bylam chora)ktory trwal prawie 2 dni:(pozdrawiam
          • maagdaa_82 Re: chwalę się.... 19.03.06, 20:23
            Cześć
            Cieszę się, że Wam dobrze idzie :o) Ciężka sprawa z tą dietką, he he, tyle
            pokus, szczególnie, że pogoda nas nie rozpieszcza...no ale wolę do lata się
            odchudzić niż w lato :o)Szczerze Wam powiem, że reklamy jedzenia mnie denerwują
            okrutnie...
            Ja pierwszą DC robiłam jakoś w październiku (słaba pamięć hi hi). Wtedy
            startowałam od 82 kilo na czczo, a wieczorem waga wskazywała czasem 85 kg. Mam
            170 cm wzrostu...Musze przyznać, że wtedy waga w pierwszym tygodniu ścisłej
            spadła szybciutko o 6 kilo, w drugim tygodniu stanęła i potem na mieszanej
            ciutkę jeszcze spadła (chociaż najpierw nabrałam 3 kilo wody i się
            przeraziłam). Wtedy zrobiłam 14 dni ścisła i 14 dni mieszana - wynik końcowy 75
            kilo. Potem starałam się trzymać 1000 kal aż do świąt...to mnie zgubiło i od
            tamtej pory jadłam "normalnie"- czyli wszystko co zakazane i w dużych
            ilościach, he he. Na szczęście nie przytyłam, choć wieczorami po sporym
            jedzonku ważyłam i 77 kilo...
            Od 08. marca zaczęłam drugą DC. Tym razem 20 dni ścisła i 11 mieszna (nie mam
            kasy na dłużej, niestety). W pierwszym tygodniu woda odpływała i znowu utrata
            była fajna - w tej chwili (12 dzień) ważę na czczo 71 kilo, a wieczorem 72
            kilo, przede mną 8 dni i mam nadzieję zobaczyć "6" z przodu i potem nie
            popełnić błedów na mieszanej - zjadłam poprzednio fasole i jabłka (a teraz już
            wiem, że to dopiero po 1000 kal sobie można wprowadzić, by nie hamowało
            chudnięcia...).
            Cieszy mnie wynik w udach - z 58 cm teraz jest 52 cm (poprzednio się nie
            mierzyłam). Na tym mi zależało :o)
            Trzymajcie się laseczki i pamiętajcie - UDA NAM SIĘ!!!!! Trzeba walczyć o swoje
            zdrowie (bo to jak dla mnie ważniejsze od figury).
            Pozdrawiam i piszcie jak Wam idzie
            Magda

P.S. Jest takie ciśnienie niskie, że wypiłam dwa razy puszkę coli light...mam
            nadzieję, że to nie zniweczy mojego odchudzania...ale ja po kawie źle się czuję
            i musiałam jakoś sobie dopomóc...Co o tym sądzicie???
            • agula0274 Re: chwalę się.... 20.03.06, 07:05
              Oj zawadziłaś o przykry wątek. Słodycze w reklamach, nawet w sklepie tak nie
              kuszą jak w telewizji. Jak to dobrze, że jest pilot.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka