Dodaj do ulubionych

Kobietki, gdzie jestescie bo cos nas tu mało!!!!!!

25.08.06, 21:50
Wchodzę na forum 2-3 razy dziennie i nie mam co czytać. Gdzie Wy się
podziewacie, co u Was słychać? Pozdrawiam. Agnieszka.
Obserwuj wątek
    • martop10 Re: Kobietki, gdzie jestescie bo cos nas tu mało! 25.08.06, 21:53
      Jestesmy jestesmy, wiesz ciezkie walki wszystki prowadzimy ale nie
      opuszczamy forum:)
    • agnisia2006 Re: Kobietki, gdzie jestescie bo cos nas tu mało! 26.08.06, 16:57
      O matko !!!!! Jaka pogoda okropna na Mazurach. I jeszcze nikogo dzisiaj nie
      było na forum. Dziewczyny!!! Co u Was się dzieje, jak tam dietka????? Agnieszka.
    • annaa1973 Re: Kobietki, gdzie jestescie bo cos nas tu mało! 26.08.06, 18:01
      Cześć!
      No bo wakacje (urlopy) przecież są i tylko wariaty (czyli my)się odchudzają.
      Zobaczysz we wrześniu...
      Trzymaj się Agnisiu i do usłyszenia *zobaczenia?
      • martop10 Re: Kobietki, gdzie jestescie bo cos nas tu mało! 27.08.06, 00:14
        No no rzeczywiscie odtatnio odchudzaczki jakos zniknely z forum, a szkoda bo
        wsparcie ogromne!!!! U mnie 13 dzien sie wlasnie zaczal,najchetniej o tej porze
        schrupalabym batona:) A wlasnie rocilam z urodzinek kolezanki, gdzie mialam
        oooooooooooogromne cwiczenie silnej woli,ale udalo sie!!!!!
        • agnisia2006 Re: Martop10!!!! 27.08.06, 10:13
          Swietnie Martop!!!! Sama widzisz, że to nie takie trudne powstrzymać się od
          jedzenia. Mało nas mało!!! Nie składam to na wakacje, bo na początku sierpnia
          jak tu zaczęłam pisywać było nas więcej i przyjemniej wymienic swoje
          doswiadczenia. Zostala nas garstka.Szkoda. Przypadkiem czy my tylko nie
          zostałysmy " te puszyste"? O matko!!!!!! Pozdrawiam dzisiaj ze słonecznej
          stolicy Mazur!!!!!! Agnieszka.
          • martop10 Re: Martop10!!!! 27.08.06, 11:52
            Witam z rownie slonecznej "duchowej stolicy polski":) Tez mi sie wydaje, ze
            bylo nas zdecydowanie wiecej, bylo troszke latwiej, jak sie pogadalo z innymi,
            ale coz trzeba sobie radzic, dzis bylam w lesie, wprawdzie grzybkow nie
            przynioslam ale zrobilam kilka kilometrow spacerkiem a to tez wazne
            pozdrowionka bardzo serdeczne
            • sorbetta Re: Martop10!!!! 27.08.06, 12:08
              No faktycznie zrobiło się troszeczkę pusto. Przyznaję, że sama też cortaz
              rzadziej piszę. Mam dzisiaj 11 dzień ścisłej i już nie chudnę tak szybko jak w
              pierwszych 3 dniach, ale to zrozumiałe i nie poddaję się. Co prawda miałam
              wczoraj taki dzień, że już otworzyłam lodówkę i miałam ochotę rucić się na
              żarcie, ale się udało. Troszkę zgrzeszyłam (2 ptasie mleczka i kawałeczek
              chleba), ale dzisiaj już jest dobrze. Myslicie, że takie grzeszki mogą
              spowalniać chudnięcie?
              • martop10 Re: Martop10!!!! 27.08.06, 19:01
                Ja teraz mam kryzysik i dlatego siadlam do kompa, moze mnie ktos pogoni, bo
                skoro wytrzymalam tyle, to powinnam wytrzymac jeszcze te kilka dni:) pojawcie
                sie kobietki!!!!!!!!!!1
                • agnisia2006 Re: Martop10!!!! 27.08.06, 20:55
                  Dziewczyny!!!! Wierzę w Was!!!! Nie róbcie mi tego, że macie jakies kryzysy!!!!
                  Ja dzisiaj ostatni dzien mieszanej i od jutra 1000kal i ja to mam kryzys, że
                  rostanę się na miesiąc z DC. Będzie mi bardzo jej brakowało, as nie bo będę tu
                  zaglądać. Ja łakomczuch słodyczy, fryteczek , pizzy itd. olbrzyyyyymmmmmmiiiiii
                  grubas wytrzymałam, to i w Was wierzę. Trzymam kciuki i zameldować mi się tu
                  jutro!!!!! Będzie dobrze, glowa do góry, a kilogramy w dół!!! Całuski. Aga.
                  • martop10 Re: Martop10!!!! 27.08.06, 22:06
                    OJ wreszcie ktos mnie wyzwal:):):) agnisia2006 zadne fryteczki, chudy
                    joogurcik, piers z kurczaczka goowana na parze, ewentualnie chrupki chlebek, a
                    jak za duzo wrzucisz to pedz od razu na aerobik albo basen wyliczajac kalorie,
                    ktore spalilas(www.dieta.pl tam tez mozna wyliczyc sobie spalone kalorie oprocz
                    tych zjedzonych) ja jutro 14 dzionek scislej!!!!!
                • anonima.anonimus Re: Martop10!!!! 27.08.06, 23:05
                  kryzysik z pewnością pokonasz i wytrzymasz; ja na ścisłej ani głodu, ani
                  ogromnych pokus nie miałam (poza tym że śniło mi się, że się objadam i budziłam
                  się jak po najgorszym koszmarze) niestety dziś mam ostatni dzień ścisłej i boję
                  się mieszanej i 1000 kal; nic nie jeść jest bardzo łatwo, ale ograniczać się w
                  jedzeniu cholernie trudno, dlatego będę na forum często zaglądać, aby się
                  umacniać; pozdrawiam
                  • agnisia2006 Melduję się !!!! 28.08.06, 07:27
                    Dzisiaj pobudka o 6 rano!!!! Pierwszy dzien do pracy - rada!!!! No i zacznie
                    się!!! Znowu nerwy , a wtedy lecę do sklepiku szkolnego i pochłaniam batoniki,
                    cukiereczki itd. Ale w tym roku nie zajrzę tam ani razu , chyba że po wodę
                    mineralną , hahah. Dzisiaj stanęłam rano na wage a tam od wczoraj 0,5 kg w dół,
                    ale to przez ten rowerek, którym jeździłam po lesie. Pozdrawiam. Agnieszka.
                    • martop10 Re: Melduję się !!!! 28.08.06, 09:35
                      HEj Aga! U mnie dokladnie ten sam problem, sklep w poblizu szkolki, a ta pyszne
                      drozdzowki, ale i tez mocne postanowienie nie ulegania nalogom, do pracki
                      dopiero w czwartek, ale w sumie to sie ciesze, bo moze nie bedzie czasu na
                      myslenie:)
                      • agnisia2006 Re: matrop10!!!! 28.08.06, 22:52
                        Ach te sklepiki pełne słodyczy!!!! Najgorsze będzie to jak mi dzieci podniosą
                        cisnienie, a wtedy mam najgorsze ssanie i na stesik batonik oblany
                        czekoladką.... Co?????? Ale przecież my we 2 mamy charakterki????? Nie poddamy
                        się. Całuski. Agnieszka.
                        • agnisia2006 Re: Melduję się!!! 29.08.06, 06:57
                          Ja juz przy porannej kawce!!! Za okienkiem wychodzi słoneczko, a na mojej wadze
                          0,2 kg mniej niz wczoraj. Nawet teraz tak małe ilosci cieszą , bo wiem że mój
                          organizm czerpie zzzaaaapppaaasssyyyy, pokłady zapasów.....Pozdrawiam . Życze
                          miłego dnia- do wieczorka!!!! Agnieszka.
    • aga_aga39 Re: Kobietki, gdzie jestescie bo cos nas tu mało! 29.08.06, 17:35
      Dziękuę Wam ,że piszeciw, strasznie mi ciężko po mojej wpadce ale sie
      mobilizuje. Nie wiem tylko czy to bedzie 9 dzień po przerwie czy 1 po 8 dniach.
      Za oknem pada i coraz zimniej , zrobie sobie herbaty bez kalorii. Agnieszka M
      • agnisia2006 Re: aga-aga 29.08.06, 20:54
        Wpadka okrutna, ale cóż teraz jestes mądrzejsza i wiesz że postąpiłas źle.
        Trzymaj się kochana i pomysl,że nie jestes z tym problemem sama.W kupie
        raźniej. Pozdrawiam .Aga
        • aga_aga39 Re: aga-aga 29.08.06, 22:46
          Trzymaj kciuki za mnie jutro, będe po dyzurze a gdy spać sie chce to duch
          słabnie. przygotowałam sobie na przebudzenie litr wody i połowe napoju. Niech
          duch zwycięża materie. Dzięki za otuchę Agnieszka
          • agnisia2006 Re: aga-aga 30.08.06, 08:17
            Pewnie,że trzymam kciuki. Poradzisz sobie na pewno!!!! Ja nie wierzyłam ,że
            mogę schudnąć bo stosowałam różne diety, po których tylko dokladałam kilogramy.
            Schudłam 5 przytyłam 7 i tak dobiłam do 92. Moja waga to 58-60 po urodzeniu
            dzieci. Jestem też niedowiarkiem, a tu dzisiaj staję na wagę i widzę upragnioną
            7 z przodu( 79,70). Wszystko idzie w dobrym kierunku. Sama widzisz:"wiara czyni
            cuda".Miłego dnia życzę. Do wieczorka. Pa. Agnieszka.
            ps. I wiesz na pewno zobaczę tą "6" z przodu!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka