agus122 03.03.08, 12:19 zupa jarzynowa jako tako...mam nadzieje ze sie przyzwyczaje, koktajl truskawkowy pycha........ czuje sie dobrze i nie chodze głodna to jest fajne właśnie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agus122 Re: dziś zaczęłam..................... 03.03.08, 12:38 acha waga 67,5, upragniona.....59.. Odpowiedz Link
ankakkk Re: dziś zaczęłam..................... 08.03.08, 15:49 ja zaczynam dzisiaj napoj cappucino--->masakra(strasznie mnie zdolowalo bo ledwo to zajdlam popijajac woda caly czas) za jakis czas zjem obiad -->zupa jarzynowa.Najgorsze sa te grudki tez je macie?zaczne miksowac mam nadzieje ze bedzie lepsze .... Odpowiedz Link
slim.fast Re: dziś zaczęłam..................... 08.03.08, 19:06 trzeba dobrze zmiksować, aby nie było grudek, lub rozbić je taką trzepaczką do robienia sosów ;) Odpowiedz Link
martucha1 Re: dziś zaczęłam..................... 14.03.08, 20:34 Zaczynałam z taką samą wagą. Dietę skończyłam w połowie stycznia. Aktualnie ważę 55 kg (po ścisłej ważyłam 59). Powodzenia :))) Odpowiedz Link
sarisz Re: dziś zaczęłam..................... 14.03.08, 20:58 cze, ja jestem w 11 dniu. super Ci sie udało - a z tego co piszesz te 4 kilosiki zżuciłaś po scisłej, tak? powiedz czy stosowałaś 1000 kcal, mieszaną czy inna dietkę , ciekawa jestem bo sama muszę coś wymyslec za 10 dni.pozdr Odpowiedz Link
martucha1 Re: dziś zaczęłam..................... 21.03.08, 11:32 Stosowałam następującą dietę: na śniadanie zupka DC, na obiad gotowane mięso i warzywa, na kolację Wasa z serkiem light. Jak mnie brało na podgryzanie jadłam Flipsy kukurydziane. Zawsze mam w biuku w pracy zupkę jeśli bardzo zgłodnieję. Powodzenia, PS: dobr przepis na obiad/kolację: dusisz szpinak z kefirem 0% i czosnkiem. Obierasz duże główki pieczarek. Faszerujesz szpinakiem i do piekarnika. Jesli lubisz to mozesz posypać startym z serem żółtym light przed zapiekaniem. Pyszne i bardzo sycące :) Odpowiedz Link