madziq10 15.04.08, 19:52 Witajcie, Po wielu nieudanych próbach zaczyna jutro DC. Czy ktoś do mnie dołączy czy będę dietować sama? Magda Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paulina46 Re: START: 16.04.2008 16.04.08, 08:48 Ja dzisiaj zaczęłam.Własnie jestem po grzybowej zupce.Mam do zrzutu około 10 kg,ale czy dam rade??Nie wiem...Pozdrawiam. Odpowiedz Link
madziq10 Re: START: 16.04.2008 16.04.08, 16:11 Hej, No to zaczeło się dietowanie! :) Dzień mija powolutku, narazie nie czuję głodu. Może spowodowane to jest tym, że piję dużo wody jak również i herbat. Mam nadzieję, że tym razem mi się uda! Czuję się badzo zmotywowana. Szkoda, że jak narazie jesteśmy we dwie ... Ale mam badzieję, że grupa się powiększy. :-) Pozdrawiam i życzę miłego popołudnia, Magda Odpowiedz Link
monix1972 Re: START: 16.04.2008 16.04.08, 18:50 Cześć,na to forum zaglądam prawie codziennie.Rok temu przechodziłam dietę przez 21 dni i schudłam pięknie-ok.9kg.Niestety wróciłam do dawnego jedzenia i kiloski wróciły,wprawdzie nie więcej niż przed cambridge(co jest pocieszające).Zaczęłam od wczoraj i jakoś się trzymam choć nie jest łatwo.Dzielę sobie torebki na pół i jakoś idzie,Przeraża mnie,że jeszcze tyle dni przede mną...Trzymajcie się dziewczyny! Odpowiedz Link
madziq10 Re: START: 16.04.2008 17.04.08, 15:27 Hej Dziewczyny, U mnie jak narazie wszystko przebiega w jak najlepszym porządku. Głód zapijam wodą i herbatami. Oby tak dalej .... :) A jak u Was? Magda Odpowiedz Link
monix1972 Re: START: 16.04.2008 17.04.08, 19:02 hej,u mnie podobnie,też zapijam wodą i herbatkami,choć dziś bardzo boli mnie głowa,ale ogólnie nie jest źle,powiedziałabym nawet,że lepiej niż za pierwszym razem.Trochę przeraża mnie,że jeszcze tyle dni przede mną. Nie mogę się doczekać przyszłego tygodnia,kiedy będzie można wprowadzić batony. Czy łykacie dodatkowo jakieś witaminki? Pozdrawiam -Monika Odpowiedz Link
delsey witam 17.04.08, 21:21 ja dziś zaczełam i mija w końcu 1y dzień ,jako ze zakupiałam kurację na całe 3 tyg to jak to się mówi :zeram sie ale nie dam się" musi się udac, jak cały dzień przeszedł spokojnie tak wieczór to udręka, ciagle chodze i mysle o jedzeniu ale mam nadzieje ze to forum jeszcze bardziej mi pomoże, moja waga wyjsciowa 68 kg przy 168 cm, chciała bym dość do 60 ,trzymam kciuki za was i za siebie pozdrawiam postaram sie pisac na bieżąco, i na to licze tez od WAŚ KOCHANE KOLEZANKI W DOLI I NIEDOLI :)) POZDRAWIAM Odpowiedz Link
monix1972 Re: witam 18.04.08, 18:42 Dziś mój czwarty dzień i muszę przyznać ,że jest ciężko.Wciąż jestem głodna.Zapijam głód wodą,herbatą,kawą. Niech ten dzień już się skończy!!!!!!!!!!! Odzywajcie się,co u Was Odpowiedz Link
delsey 2 dzien 18.04.08, 20:14 qrcze nie wiem jak bedie dalej ale u mnie dzis super, na siłe zjadłam kolacje, jedzenie jest wstrętne ale na wdechu i z zamkniętymi oczami pije, moze to dlatego ze do 16 jestem w pracy i nie mam czasu myslec o jedzeniu a potem w domu mam synka 1,5 roku który do 21 tez nie daje mi spokoju.moze to jest sposób na przetrwanie, zajecia od rana do nocy bo nie ukrywaz ze gdybym siedziała w domu chyba bym coś uczkneła z jedzenia aż sie boję co bedzie jutro ,czy to tylko dizs tak super a potem mega doł czy może j z tych co lekko to jskoś przejda, narazie sie nie bede wazyla,mam zamiar to zrobic po tyg. Odpowiedz Link
monix1972 Re: 2 dzien 18.04.08, 20:52 Pododnie jak Ty pracuję i tam jakoś się trzymam,ale wieczory i popołudnia też są najgorsze.Za mną już 4 dzień i jakoś się trzymam,czego i Tobie życzę Odpowiedz Link
delsey Re: 2 dzien 18.04.08, 21:08 dzięki i wzajemnie, dokładnie wieczory są najgorsze,ale napisze coś co mnie pomaga ale nie polecam :)) ja palę, jak jestem głodna to faja i juz jestem zapchana,wiem ze na dłuższą mete to nie jest zdorwe ale oby tylko te pierwsze dni jakoś przetrwać. Odpowiedz Link
anadaris dziewczyny mam dla Was dobrą radę.. 19.04.08, 21:58 Nie czekajcie na drugi etap..z batonami!Nie kupujcie batonów- powodują głód!Zawierają suszone owoce i węglowodany.Ketoza jest mniejsza(albo sporadycznie wogóle się przerywa) i często bywa,że jest w różny sposób odczuwalny mniejszy,czy większy głód!Tylko woda,woda i woda..a z zup najlepszy jest żurek,bo ma najmniej maltodekstryny i troszkę naturalnego zakwasu(pomaga..)-to najbardziej zblizony smak wDC do naturalnego.Batony tylko w wyjatkowych sytuacjach,a najlepiej na mieszanej.Pozdrawiam. Trzymajcie się.. Odpowiedz Link
sarisz Re: dziewczyny mam dla Was dobrą radę.. 19.04.08, 22:23 a czy do żurku mogę dodawać majeranek? Odpowiedz Link
saabaru1 Re: dziewczyny mam dla Was dobrą radę.. 20.04.08, 08:03 Mozna dodawac majeranek, powiem wiecej nawet trzeba:) ziola takie jak majeranek wplywaja pozytywnie na perystaltyke jelit. Odpowiedz Link