prom_do_szwecji 06.05.08, 19:00 hej, ktoś może zaczyna dziś DC? Ja jestem dzis po raz pierwszy w życiu. Przeżyłam koktajl truskawkowy i zupe pomidorową. Ale cos czuje, ze wsparcie by mi się przydało Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misia_2000 Re: poczatek 06.05.08, 19:45 Hej;) to znowu Ty hehe;) słuchaj sie sie np nie katuje zupami;) dc ma duzo inncy produktów jeszcze;) batoniki chyba ze 5 rodzaji , bardzo bardzo bardzo dobre i sycace sa pasty makaronowe w sosoie grzybowym ja to znjadam o 12 na obiad i do 17 nie czuje glodu sa po 8,50 ale naprawde rewelka! sa tez kartoniki do picia velvety czekoladowe tez sa brdzo dobre!!!jak mleczko smakuja, jest tez kotlet jarski ale jak dla mnie ohyda ja go nie lubie! ale sproboj se ten makaron w soosie grzybowym;) naprawde jest pyszny!i bardzo sycacy.Ja po 1 nie lubie tych zup a po drugie nie mam za bardzow pracy gdzie ich rozpuszczac dlatego pije se velvety i jem tą paste wtedy ta dieta jest kolo 20 zł drozsza tygodniowo a sie nie mecze i jem ze smakiem;) Odpowiedz Link
prom_do_szwecji Re: poczatek 06.05.08, 20:00 nigdy tego nie stosowałam i nie wiem, co jak smakuje. Mam też makaron i batony. Smak mi nie przeszkadza, raczej bardziej głód mi doskwiera Odpowiedz Link
misia_2000 Re: poczatek 06.05.08, 20:42 kup sobie ta paste makaronowa no mówie ci jest pyszna i smakuja jak prawdziwy makaronw sosie wymienilam ci wyzej co jest dobre sproboj sobie;) Odpowiedz Link
mam_ochote_na_cos_dobrego Re: poczatek 06.05.08, 22:11 dzień 1: - koktajl waniliowy (bleeee) - zupa grzybowa (bleeee) - baton (mniaaaam) - 2 l wody a teraz powiedzcie jak wytrzymać reszte dni? czuje, że wymiękam.. mam_ochote_na_cos_dobrego :) Odpowiedz Link
prom_do_szwecji Re: poczatek 06.05.08, 22:13 nie wiem jak, bo tez pierwszy dzień ale mi w miarę smakuje, bo jestem wszystkożerna tylko koktajl truskawkowy był nizebyt dobry. Zupki są oki. Jarzynowa dla mnie lepsza niż pomidorowa Odpowiedz Link
mam_ochote_na_cos_dobrego Re: poczatek 06.05.08, 22:15 może ja wybredna jestem, ale ledwo mi to przez gardło przechodzi... nigdy nie lubiłam zmuszać się do jedzenia czegoś co mi nie smakuje.. no ale.. MUS jest MUS, chce schudnąć to JEM ;) jest ciężko, ale może to tylko urok 1 dnia ;) głodu nie czuję, ale coś mi ten smak nie podchodzi Odpowiedz Link
prom_do_szwecji Re: poczatek 06.05.08, 22:18 ja jakos tak mam, ze nie zwracam zbytniej uwagi na smak. Znaczy jak coś jest mega dobre, to zauważe. Przez ostatnie cztery lata żywiłam sie w stołówce pracowniczej i od tamtej poy jem co popadnie Odpowiedz Link
mam_ochote_na_cos_dobrego Re: poczatek 06.05.08, 22:20 podziwiam Cię.. ja jem te świństwa i tlumacze sobie, że tak trzeba.. kwestia tylko jak długo wytrzymam :) życzę powodzenia Odpowiedz Link
prom_do_szwecji Re: poczatek 06.05.08, 22:29 też sie boje, ze nie dam rady. Ale sie mój chłop ze mnie śmieje, ze odpadne po dwóch dniach to mam ochote mu zrobić na złość Odpowiedz Link
mam_ochote_na_cos_dobrego Re: poczatek 06.05.08, 22:45 ahhh ale te chłopy potrafią być motywujący :) mam w domu dokładnie to samo, wykręca mnie na wszystkie strony, ale dam radę i pokażę, że mam silną wolę :) nie wiem tylko jak jutro ugotuje mu obiad i nie skuszę się na jakieś dobre mięsko :) Odpowiedz Link
prom_do_szwecji Re: poczatek 06.05.08, 23:13 ja mam łatwiej, bo u mnie w domu to facet gotuje :) Odpowiedz Link
mam_ochote_na_cos_dobrego Re: poczatek 07.05.08, 09:57 pozazdrościć :) choć u mnie też się ta zdarza tylko pewnie miło mu jak przyjeżdza z pracy i ma obiad na stole.. dlatego dziś gotuje ja :) Odpowiedz Link
prom_do_szwecji Re: poczatek 07.05.08, 10:29 ja pracuje w dzien, mój facet wieczorami, obiad je przed praca kiedy ja jeszcze poza domem Odpowiedz Link
prom_do_szwecji Re: poczatek 07.05.08, 20:47 i po drugim dniu. rano napój cappucino (w miare dobre), w południe zupa z kurczakiem (okropność) na wieczór batonik - pyszny. Głowa bolała mnie cały dzień, po batoniku przeszło. Słodkiego widocznie mi było trzeba Odpowiedz Link
prom_do_szwecji Re: poczatek 09.05.08, 22:32 ja mam dziś czwarty dzień. I kryzys. Po raz pierwszy od kiedy jestem na diecie, tak obłednie chce mi sie jeść. mam nadzieję, ze jutro kryzys minie Odpowiedz Link
apkjj Re: poczatek 10.05.08, 13:19 ja dziś zaczęłam 10 dzień. na wadze - 4 kg. .Mam ochotę już skończyć bo nudne żarcie i nie smaczne. no może do 14 dni wytrwam. Odpowiedz Link
prom_do_szwecji Re: poczatek 12.05.08, 13:34 mi dziś mija pierwszy tydzień. Schudłam cztery kilo, w talii ubyło mi tak 4-5 cm, w biodrach też cztery. Martwie sie tylko, bo okazało sie, ze za tydzień jadę w delegację i będe tam musiała iść na proszony obiad i na dwa dni przerwę ścisłą diete. Niestety Odpowiedz Link