Dodaj do ulubionych

Kto z kąd się wywodzi?

18.01.10, 14:40
Drodzy internauci zbliżają się kolejne wybory do Rady i Prezydenta m.
Ruda Śląska, poniżej podane są komitety, które wystartowały w
wyborach 2006r. Proszę wszystkich którzy wiedzą kto z jakiego
ugrupowania dostał pracę ( chodzi o znaczące stanowiska w spółkach,
bądź zakładach gminnych.
Komitet Wyborczy Liga Polskich Rodzin
Komitet Wyborczy Prawo i Sprawiedliwość
Komitet Wyborczy Platforma Obywatelska RP
Koalicyjny Komitet Wyborczy SLD+SDPL+PD+UP Lewica i Demokraci
Komitet Wyborczy Wyborców Społeczny Komitet Obrony Mieszkańców Gmina
Ruda Śląska
Komitet Wyborczy Polska Partia Pracy
Komitet Wyborczy Wyborców Wspólnie Dla Rudy Śląskie
Komitet Wyborczy Wyborców Porozumienie Nasze Miasto Ruda Śląska
Komitet Wyborczy Ruch Autonomii Śląska

Platforma Obywatelska obsadziła prawie 100% stanowisk i tak -
Wiadomości Rudzkie RN P.Warzecha P.Muc RN Pec, P.Satała RN PWiK. P.
Szwarcer RN PWiK, P.Duda prezes(Stania PO, P.Nowociński, P.Mateja,
P.Śladek RN MPGM, P.Zdebelak dyrektor MOPiIS

SLD - P. Rózga RN Wiadomości Rudzkich, dyrektor MOPS, P. Krótki RN
PEC, P.Starczewski, P.Bubała MKRPA
Wspólnie dla R. Śl. - P.Grzybek dyrektor MOSiR
Proszę o uzupełnienie dalszych stanowisk z podziałem na komitety
wyborcze, nie wspomnę tu o zasługach radnych, których rodziny pracują
w gminie patrz P. Gładysz, Mucha, Pytlok, zachęcam do uzupełnienia
brakujących etatów.
Obserwuj wątek
    • jozefosmenda Re: Kto z kąd się wywodzi? 18.01.10, 22:45
      Brawo!
      • pipi43 Re: Kto skąd się wywodzi? 18.01.10, 23:52
        jozefosmenda napisał:

> Brawo!

Też chciałam bić brawo, ale ręce mi opadły...

SKĄD a nie Z KĄD!!!!!!!
      • sedzia.2 Re: Kto z kąd się wywodzi? 19.01.10, 10:47
        jozefosmenda napisał:

> Brawo!
        Panie Radny dlaczego Pan się nie przyłączy do tej wyliczanki, może boi się Pan by samemu nie znaleźć się na tej liście
      • 1sprawiedliwy1 Re: Kto z kąd się wywodzi? 19.01.10, 10:52
        jozefosmenda napisał:

> Brawo!
        P.Józefie bije Pan brawo, a jestem przekonany iż mógłby Pan uzupełnić
        tę listę o ciekawe nazwiska.
        P.O.- dyrektor Izby Wytrzeźwień P.Kozik; różne stanowiska MOK, PEC,
        MOSiR, P.Chódziak'ówny, prezes GPW p. Kania
        • johan-4 Re: Kto z kąd się wywodzi? 19.01.10, 19:21
          A obecny prezes pec Raczyński to pikuś?!
          • osi-ris Re: Kto z kąd się wywodzi? 19.01.10, 22:24
            johan-4 napisał:

> A obecny prezes pec Raczyński to pikuś?!

Pan Pikuś
            • johan-4 Re: Kto z kąd się wywodzi? 20.01.10, 20:15
              Na pytanie "kto skąd się wywodzi", najwięcej do powiedzenia mieliby
              obecni radni/ z wyjątkami/, ale jak tu powiedzieć prawdę skoro ona
              mogłaby uderzyć w ich samych.
              Przykładowo Józef Osmenda wyksztusił jedynie "brawo" bo....kolega z
              RN RSM Norbert zwany Rózgą co chwila zgarnia intratne stanowiska.
              Swoją drogą, Józek nie pytaj internautów co należy w Rudzie Śląskiej
              zrobić lub zmienić bo Ty dobrze wiesz tylko jak zwykle "wolisz
              słuchać głosu ludu" a z trubuny RM zawołać cyt. bracie andrzeju!?
              • jozefosmenda Zawołania-wyrażania.... 20.01.10, 21:29
                Skąd ty Johan masz takie informacje?
                O takim zawołaniu nic nie wiem.
                Natomiast jest faktem, że wyraziłem się słowami: "Norbercie a mój były sąsiedzie"!
                • 1student2 Re: Zawołania-wyrażania.... 21.01.10, 10:45
                  jozefosmenda napisał:

> Skąd ty Johan masz takie informacje?
                  > O takim zawołaniu nic nie wiem.
                  > Natomiast jest faktem, że wyraziłem się słowami: "Norbercie a mój
                  były sąsiedzi
                  > e"!
                  P.Józefie proszę się nie dać prosić i podzielić się swoimi
                  informacjami?
                  SLD - P.Pawłowska w UM
                  PO - prezes PWiK P. Duda, P pielęgniarka radna Kansy kierownik
                  przychodni w Halembie. dyrektor Muzeum P. Szczech
                  Tak ogólnie wydaje mi się iż w R.Śl. dalej rządzi układ SLD jak go
                  kiedyś nazwano (Stania, Litke, Domżalski), bo PO-Stania mają
                  wszystko, SLD-Litke również mają sporo, tylko Wspólnie(ugrupowanie P.
                  Stani)i"rowerek"jak go tu zwiecie jest bez niczego i tylko do op....a
                  przez wszystkich.
                  • amuerak Re: Zawołania-wyrażania.... 21.01.10, 20:15
                    > SLD - P.Pawłowska w UM
                    - dlatego że zdradziła swoich kamratów z lewicy
                    > PO - prezes PWiK P. Duda, P pielęgniarka radna Kansy kierownik
                    > przychodni w Halembie.
                    -startowała z listy i miłośnikami PO (zmieniła szakiet) a kierownikiem jest
                    jakiś lekarz z Katowic nota bene pcha się do prywatyzacji czyli podatki pójdą
                    do? - Katowic bo tam jest zameldowany.
                    > dyrektor Muzeum P. Szczech
                    > Tak ogólnie wydaje mi się iż w R.Śl. dalej rządzi układ SLD
                    - żle Ci sie wydaje
                    • bogdakansy Re: Zawołania-wyrażania.... 22.01.10, 06:56
                      W związku z informacjami jakie ukazały się na mój temat na tym forum oświadczam
                      iż nie jestem kierownikiem przychodni na Halembie.Jestem pielęgniarką
                      koordynującą od bez mała 30 lat.Nie zostałam nią dzięki radzie , bo radną jestem
                      od 1998roku.To że zostałam radną to tylko dzięki mojej pracy na rzecz i dla
                      dobra mieszkańców a nie dzięki jakiejkowiek partii, czego dowodem jest to że
                      startowałam do wyborów z różnych opcji i zawsze przechodziłam z nawet bardzo
                      dużym poparciem.Dowodzi to, że ludzie zagłosowali na mnie jako B Kansy a nie na
                      partię.
                      Oświadczam również iż niczego sobie nie załatwiłam dzięki radzie, moje dzieci
                      mają takie wykształcenie, że nie muszą szukać pracy przez znajomości.
                      NIE MAM UDZIALOW w przychodni, jest to placówka publiczna.
                      Wszystko co zrobiłam dla tej placówki, a dużo zrobiłam przez te lata to tylko
                      dla dobra pacjentów i mieszkańców mojego miasta.
                      Proszę nie szargać mojego nazwiska , bo jest to nieuczciwe i krzywdzące.
                      • g-48 Re: Zawołania-wyrażania.... 22.01.10, 11:50
                        To prosze przejsc do klubu lewusow i juz zapanuje spokoj na forum.
                        Podziwiam odwage .
                        • 1sprawiedliwy1 Re: Zawołania-wyrażania.... 22.01.10, 14:01
                          g-48 napisał:

> To prosze przejsc do klubu lewusow i juz zapanuje spokoj na forum.
                          > Podziwiam odwage .
                          Ciebie już tu na tym forum wszyscy mają dość, jeżeli nie możesz wnieść
                          coś konkretnego to się zamknij ( nie dziwię się P. Józefowi, że ciebie
                          tak wyśmiewa- ma rację)
                          • g-48 Re: Jodyna sprawiedliwa! 22.01.10, 16:43
                            Ciebie już tu na tym forum wszyscy mają dość, jeżeli nie możesz
                            wnieść
                            > coś konkretnego to się zamknij ( nie dziwię się P. Józefowi, że
                            ciebie
                            > tak wyśmiewa- ma rację)
                            Ze macie mnie dosc to wiem bo to jest lewackie forum a ja sie
                            wtracam.
                            A konkretnie co mam wniesc obelgi i matactwa na ludzi z poza waszego
                            krengu i to wtedy bede cacy?!

• g-48 Re:1/100 sprawiedliwy 22.01.10, 20:22
                            , P pielęgniarka radna Kansy kierownik
                            przychodni w Halembie.
                            Albo masz wiadomosci albo masz tylko babskie plotki?!
                        • linomag Re: Zawołania-wyrażania.... 22.01.10, 15:33
                          Pani Bogumiła K. nie ma jeszcze udziałów w przychodni w Halembie,
                          jeszcze .... tak wygląda jej prawda... po trupach do celu...ciekawe czy
                          jest jej dobrze z tym...
                          • bogdakansy Re: Zawołania-wyrażania.... 22.01.10, 16:47
                            Linomag jak już to Bogusława a nie Bogumiła.Myślę że gdybyś przepracował w
                            jednej firmie 39 lat i to na kierowniczym stanowisku i dobrze wykonywał swoją
                            pracę to inaczej byś myślał, ale Ty nie wiem dlaczego uczepiłeś się mnie.Wyluzuj
                            i weź się też za pracę a nie wylewaj swojej frustracji na tym forum ukrywając
                            się jak tchórz pod nickiem.
                            Zyczę Ci więcej wiary w ludzi i pozytywnego myślenia.
                      • insectia Re: Zawołania-wyrażania.... 22.01.10, 15:05
                        bogdakansy napisała:

> Jestem pielęgniarką
                        > koordynującą od bez mała 30 lat.Nie zostałam nią dzięki radzie , bo radną
                        jestem od 1998roku.

na emeryturze od prawie już 4 lat!!!!

> dla dobra pacjentów i mieszkańców mojego miasta.

zajmuję intratne stanowisko dobrze opłacane z podwyżkami w tejże poradni - gdzie
                        w międzyczasie zlikwidowano oddział Dermatologii SPZOZ w Rudzie Śląskiej na
                        bezrobotne poszło kilkoro dojrzałych wiekowo pielęgniarek -w Rudzie Śl -nie
                        pracują bo NIE MA DLA NICH MIEJSC PRACY, ciekawe jak pani pomoże mieszkańcom,
                        pracownikom przeznaczonego do likwidacji oddziału Pulmonologii w Orzegowie?
                        Odstąpi pani swoje miejsce w pracy? Obecnie pobiera pani dietę, wypłatę i
                        emeryturę?
                        > Proszę nie szargać mojego nazwiska , bo jest to nieuczciwe i krzywdzące.

Na jakim etapie jest rekultywacja rozkopanego terenu gdzie ma stanąć OTI?
                        Zdrowie mieszkańców to nie tylko pani poradnia gdzie ustawowo miasto ma
                        obowiązek dbać o zdrowie mieszkańców. A jak tam zaniedbane tereny leśne, parking
                        borówka, korytnik, cała dolina kłodnicy gdzie kiedyś był plac zabaw. Dalej
                        wymieniać?
                        W ogóle wie pani o co pytam?
                        Co się zmieniło od 1998 roku (poza nazwą listy wyborczej)w Halembie/Bielszowicach?

• bogdakansy Re: Zawołania-wyrażania.... 22.01.10, 22:23
                          Insectia,przykro mi ale się mylisz co do bezrobotnych pielęgniarek.Ostatnio
                          wystąpiłam do PUP-u o pielęgniarkę i niestety nie ma pielęgniarek
                          bezrobotnych.Jeśli chodzi Ci o moją emeryturę to kobiety idą od 60 roku życia-
                          jeszcze kilka lat mi brakuje.Jeśli chodzi o moje dochody, to faktycznie jestem
                          kobietą niezależną finansowo do tego zadbaną i z klasą . Podpowiem Ci- wyborcy
                          nie głosują na nieudaczników.Postaraj się ,niedługo wybory bedziesz miała pole
                          do popisu.Co do zaniedbanej Halemby- no cóż cudotwórcą nie jestem i nie jestem
                          jedyną radną tej dzielnicy.
                          • barretta Re: Zawołania-wyrażania.... 22.01.10, 23:31
                            bogdakansy napisała:

>Jeśli chodzi Ci o moją emeryturę to kobiety idą od 60 roku życia-
                            > jeszcze kilka lat mi brakuje.

Oj, oj ale wyborców zadbana kobieta z klasą nie powinna oszukiwać.

oświadczenie
                            majątkowe
                            poz. VII

no chyba że w tej radzie znowu są problemy z dokumentami?
                            • w336 Bogusława Kansy – naga prawda 23.01.10, 09:01
                              Najlepiej zobaczyć
                              posłuchać
                              i samemu wyciągać wnioski
                              www.sferatv.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=68&Itemid=63&nr=3
                              • w336 Re: Bogusława Kansy – naga prawda 23.01.10, 09:18
                                Proponuję zobaczyć całość
                                Zwłaszcza końcówka gdzie radna mówi o kasie
                                i prezentuje klasę
                                Warto porównać, co się mówiło
                                a co się teraz pisze
                                • w336 Re: Bogusława Kansy – naga prawda 23.01.10, 14:36
                                  odcinek 13
                              • w336 Odcinek 13 Bogusława Kansy – naga prawda 23.01.10, 14:38
                                na wskazanym linku prosze wybrac odc.13
                              • hepik1 Re: Bogusława Kansy – naga prawda 24.01.10, 16:24
                                w336 napisała:

> Najlepiej zobaczyć
                                > posłuchać
                                > i samemu wyciągać wnioski

Dotrwałem do połowy...matko to jakas tragedia...miła starsza pani ale
                                jako radna klops zupełny(niech bedzie,że klopsik wśród innych
                                klopsików) ;)
                                • g-48 Re: Bogusława Kansy – naga prawda 24.01.10, 21:54

Dotrwałem do połowy...matko to jakas tragedia...miła starsza pani
                                  ale
                                  > jako radna klops zupełny(niech bedzie,że klopsik wśród innych
                                  > klopsików) ;)

A co chciales od tej kobiety?Moze lubisz tylko kadzenie?Prosto i
                                  konkretnie!
                                  Tej Pani nie znam ale klarowne wypowiedzi moze nie dla ciebie bo
                                  jestes tylko cenzorem w GW!
                            • bogdakansy Re: Zawołania-wyrażania.... 23.01.10, 09:13
                              Oczywiście, mogłabym siedzieć na ;pomostówce; i powiększyć grono frustratów. Na
                              szczęście Natura obdarzyła mnie dobrym zdrowiem fizycznym jak i psychicznym i
                              nie leży to w mojej naturze siedzenie w domu i użalanie się nad sobą.Zyczę Wam
                              pozytywnego myślenia i więcej życzliwości, bo dobro wraca dobrem.Zegnam ,bo nie
                              mogę polemizować z anonimami.Jesteście w lepszej sytuacji niż ja.Ja się nie
                              kryję pod nickiem.Miłego dnia
                              • 1student2 Re: Zawołania-wyrażania.... 24.01.10, 11:58
                                bogdakansy napisała:

> Oczywiście, mogłabym siedzieć na ;pomostówce; i powiększyć grono
                                frustratów............
                                I to wyszłoby na dobre wszystkim mieszkańcom, a przede wszystkim
                                finansom gminnym, trochę wstydu P. Bogusławo te brednie co P. pisze
                                czytają również tacy co wiedzą dużo, a byłoby P. przykro jeżeli całą
                                prawdę by tu napisali - mieszkanie w Czarnym Lesie.
                                • w336 Cała prawda ............... 24.01.10, 16:28
                                  A fe
                                  Tak zacna osoba,
                                  kobieta z klasą,
                                  radna
                                  a tu takie epitety pod jej adresem.
                                  O i nawet straszenie całą prawdą.
                                  Tajemnicze mieszkanie na Czarnym Lesie.

Wieje grozą.

A po prawdzie to osoba publiczna
                                  i cała wiedza na jej temat powinna być
                                  publicznie znana.
                          • insectia Re: Zawołania-wyrażania.... 27.01.10, 14:07
                            bogdakansy napisała:
                            > jeszcze kilka lat mi brakuje.

nie kilka a rok

> - no cóż cudotwórcą nie jestem

ale skutecznością też pani nie grzeszy a wiedza o mieście sądząc po
                            wypowiedzi jest na poziomie miernym i pielęgniarka szefuje komisji
                            finansów pani nie potrafiła przytoczyć żadnej kwoty w wywiadzie
                            jakiś artykuł z 69 roku - a kogo to obchodzi? Proponuję upojny
                            spacer doliną kłodnicy w zadumaniu gumofilcach oraz dobrymi
                            refleksjami.
                            > nie jestem jedyną radną tej dzielnicy.
                            - ale nie ostatnią
                            ciekawe ile stał mąż w kolejce po mieszkanie w TBS?
                  • wyborca-1 Re: Zawołania-wyrażania.... 22.01.10, 10:49
                    1student2 napisała:
                    > Tak ogólnie wydaje mi się iż w R.Śl. dalej rządzi układ SLD jak go
                    > kiedyś nazwano (Stania, Litke, Domżalski), bo PO-Stania mają
                    > wszystko, SLD-Litke również mają sporo, tylko Wspólnie(ugrupowanie
                    P.
                    > Stani)i"rowerek"jak go tu zwiecie jest bez niczego i tylko do
                    op....a > przez wszystkich.
                    Ciekawe skąd P. to zacytowała, to SLD Stania, Litke....... powstało w
                    gazetce kolportowanej przez ówczesny AWS i +P.Dąbrowskiego po
                    odwołaniu p.Sroki z prezydenta, a powołaniu P.Stani najpierw na
                    przew. RM, a później na nasze nieszczęście na prezydenta.
                    • internetowy123 Re: Zawołania-wyrażania.... 22.01.10, 23:05
                      pani radna, co z tymi udziałami w przychodni? będzie je pani miała? bo
                      o tym ani słowa, a co do uczciwości - to chyba pani przesadziła
    • insectia pachnie mi 21.01.10, 08:18

podoba mi się ten cytat:
      Prezydent ceni wszystkie wyróżnienia i nagrody, a szczególnie to przyznane mu
      przez Regionalną Izbę Gospodarczą w Katowicach – Złoty Laur Umiejętności
      i Kompetencji.

oraz
      "Pełnił funkcję dyrektora w Regionalnej Izbie Gospodarczej "
      więcej tutaj
      żródło
      pochodzenia

taki bezinteresowne wyróżnienie ? w porównaniu z zestawieniem najbardziej
      odpychających miast?!
      • internetowy123 Re: pachnie mi 21.01.10, 19:28
        były prezydent Olsztyna przed odwołaniem też dostał tą nagrodę
    • w336 Tak to leciało. 23.01.10, 09:21
      Również 25 radnych będzie miała rudzka Rada Miejska. Porozumienie
      dla Rudy Śląskiej będą reprezentować: Zbigniew Domżalski, Tadeusz
      Grozmani, Bogusława Kansy, Józef Osmenda, Marek Pejas, Krzysztof
      Rodzoch, Adam Rozewicz, Marian Sławik. Z ramienia Platformy
      Obywatelskiej do Rady weszli: Cecylia Gładysz, Joanna Kołada,
      Wojciech Koźlik, Danuta Pietraszewska, Andrzej Stania (jeśli w II
      rundzie zostanie prezydentem jego miejsce w Radzie zajmie Adam
      Wieczorek) i Jan Wyżgoł. Tyle samo przedstawicieli będzie miało SLD-
      UP. Są to: Bogdan Bubała, Andrzej Garus, Teodor Howaniec, Izabela
      Pawłowska, Henryk Piórkowski, Andrzej Pytlok. Najmniejszym klubem
      będzie stowarzyszenie ,Prawo Rodzina Obywatel". Zasiądą w nim:
      Antoni Bubała, Jarosław Kania, Jan Konieczny, Jan Mucha i Jakub
      Wyciślik.

• g-48 Re: Tak to leciało. 23.01.10, 10:09
        Porozumienie
        > dla Rudy Śląskiej będą reprezentować: Zbigniew Domżalski, Tadeusz
        > Grozmani, Bogusława Kansy, Józef Osmenda, Marek Pejas, Krzysztof
        > Rodzoch, Adam Rozewicz, Marian Sławik.
        A co Jozek se nowy szaket kupil ze nie po drodze mu z LEWUSAMI?
      • zoro333 Re: Tak to leciało. 25.01.10, 12:17
        w336 ciągle mylisz czasy. skład, który podałeś to Rada z 2002 roku.
        Są na niej już osoby nieżyjące!
        • w336 Re: Tak to leciało. 25.01.10, 22:13
          Napisałem
          Tak to leciało
          nie pisałem
          Tak to leci
    • rudzianie2010 Re: Kto z kąd się wywodzi? 24.01.10, 17:46
      a radny Dryja ? ciekawa posyać
      • w336 Re: Kto z kąd się wywodzi? 24.01.10, 17:56
        Bliższe informacje: Władysław Dryja, tel. 600 962 720.
        www.esil.pl/orlik-otwarty-w-sobote-pierwszy-turniej,wiadomosci,e,17249.html
      • 1sprawiedliwy1 Re: Kto z kąd się wywodzi? 25.01.10, 14:39
        rudzianie2010 napisała:

> a radny Dryja ? ciekawa posyać
        Bardzo zacna i ciekawa postać, obserwóję go na sesji, jak wyjdzie na
        mównicę to niczym P.Pytlok nie wie o czym mówi, plecie bez sensu,
        niewyraźnie, nie na temat ( prywatnie również jest taki sam)lepiej dla
        niego i całej rady gdyby siedział cicho.
        • g-48 Re: Kto z kąd się wywodzi? 25.01.10, 16:16

Moze w koncu ktos zaskoczy?Wszystkie kierunki rozwoju ida w kierunku
          ulicy Bzow.Ot lokalny kacyk.
          Nawet wlosy mu deba stanely-co prawda na glowie ich nie widac.
          No Jozek jak by glupota mogla zakwitnac to bylbys caly w bzach.
          • g-48 Re: Kto z kąd się wywodzi? 25.01.10, 16:18
            Jeszcze jedno wszystko/szpital ,basen w Rudzie Slaskiej na Super
            poziomie europejskim ,no tak Rumunia tez jest europejska
            • osi-ris Re: Kto z kąd się wywodzi? 25.01.10, 21:02
              g-48 napisał:

> Jeszcze jedno wszystko/szpital ,basen w Rudzie Slaskiej na Super
              > poziomie europejskim ,no tak Rumunia tez jest europejska

Ale tą Rumunią nie rządzi kolega z klasy - może to i dobrze?!
              • g-48 Re:Adolfek! 25.01.10, 22:04

Ale tą Rumunią nie rządzi kolega z klasy - może to i dobrze?!

Ale tym sukcesem chwali sie tfuj UJEK.
                A kolega to nie wiem kogo masz na mysli?

• jozefosmenda Kto się wywodz z .....? 26.01.10, 23:55
            Widzę Gregor, że ci wpadłem w oko!
            A to cieszy.Co jak co ale skoro ty w Niemcach nie tam oglądosz to już jest mój sukces.
            Pozdrawiam cię zatem serdecznie i życzę dreszczy przy kolejnym oglądaniu!
            • g-48 [...] 27.01.10, 00:07
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
              • jozefosmenda Re: Kto się wywodz z .....? 27.01.10, 22:31
                Widzę Gregor, że jednak boisz się dreszczy?
                Ale na pukel to możesz mi skoczyć!
                Ja ,karzełek polityczny wytrzymam ten skok i jeszcze cię doniosę do właściwego dla ciebie miejsca.
                Oczywiście mam cmentarz na myśli jakbyś nie kojarzył!
                • g-48 Re:Joziu a ja czekam dalej i znowu...... 28.01.10, 10:05
                  ...na przeprosiny za tego lewusa z Leimen.Zarzuciles mi klamstwo/jak
                  zwykle/ choc poslalem ci linka na potwierdzenie prawdy.
                  Linke-Leimen
                  Name Vorname Straße Ort
                  Buchholz Joachim Pestalozzistraße 19 69181 Leimen-St. Ilgen

• g-48 Re: Kto się wywodz z .....? 28.01.10, 15:01
              No jak widze to hepik tez jest karzelkiem ktory chce podskoczyc zeby
              go spod pulpitu widac bylo.
    • 1student2 Re: Kto z kąd się wywodzi? 25.01.10, 11:12
      Hola, hola taki ładny początek tego newsa, mogło być ciekawie, dałoby
      dużo informacji przed zbliżającymi się wyborami, ale wydaje mi się,że
      ktoś z magistratu celowo rozmywa główny wątek bo tak bezpieczniej,
      proszę o powrót do głównego tematu.
    • rudzianie2010 Re: Kto z kąd się wywodzi? 25.01.10, 12:42
      zorro336 czyli Barbaro K. nie jest pani czasem w pracy- pani
      wynagrodzenie podobno jest wysokie? a może w zakresie czynności ma pani
      serwowanie po stronach internetowych i opluwanie innych?
      • pipi43 Re: Kto z kąd się wywodzi? 25.01.10, 17:17
        rudzianie2010 napisała:

> serwowanie po stronach internetowych

Padłam!
        • stp2010 Re: Kto z kąd się wywodzi? 26.01.10, 11:08
          Początek tego wątku był całkiem ciekawy,może ktoś coś napisze o
          zatrudnieniu osoby z RIO i innych firm kontrolnych w RN naszej spółki
          • 2sprawiedliwy2 Re: Kto z kąd się wywodzi? 26.01.10, 11:12
            stp2010 napisał:

> Początek tego wątku był całkiem ciekawy,może ktoś coś napisze o
            > zatrudnieniu osoby z RIO i innych firm kontrolnych w RN naszej spółki
            Chyba dlatego nasz szefo nie boi się kontroli ani powtórki
            Świetochłowic
      • zoro333 Re: Kto z kąd się wywodzi? 26.01.10, 12:22
        Zdecyduj się, albo zoro333 albo w336?
    • johan-4 Re: Kto z kąd się wywodzi? 08.02.10, 21:02
      Sędzio.2 no i rozmyli temat, tak to jest na tym forum, żaden mądry
      temat nie będzie rzeczowo omawiany, dyskutowany. Będą prywatne
      podchody typu g-48 kontra Józek i koniec a także wejdą w temat
      rozmydlacze-lizacze z "kijem" w mop..sie, ale nic nadchodzi nowe, co
      jo godom, co jo godom......
      • g-48 Re:Johan 08.02.10, 21:32

Sędzio.2 no i rozmyli temat, tak to jest na tym forum, żaden mądry
        > temat nie będzie rzeczowo omawiany, dyskutowany.
        O jakich madrych tematach mowisz?Tylko jeden temat owladnal te
        forum:Jak ciezko jest zyc w Rudzie Slaskiej pod butem Stani.
        Ci ktorzy sie z tym nie zgadzaja sa okrzykiwani jako podlizywacze
        prezydenta.Jest to glupie i naiwne i tylko na poziomie brukowej
        inteligencji.
        Argumenty z linkami sa ignorowane lub wycinane.
        A Jozek ma u mnie konto bojowe otwarte tylko jak przedstawia sie
        jako "obronca uciskanego narodu Rudy Slaskiej" lub jak zachwala
        gospodarke za PRL.A z swoimi intrygami co do mojej osoby to jest on
        tylko smieszny i cymbalowaty.
        Swietnie oddaje problemy radnych/problemy ich jazni/ program SFERY o
        planach i problemach Rudy Slaskiej:
        Gdzie tez na wstepie pokazuja bezradnego Jozka liczacego ptaszki na
        drzewie.
        • pipi43 Re:gregor 08.02.10, 22:42
          g-48 napisał:

>
          Jozek ma u mnie konto bojowe otwarte tylko jak przedstawia sie
          > jako "obronca uciskanego narodu Rudy Slaskiej" lub jak zachwala
          > gospodarke za PRL.A z swoimi intrygami co do mojej osoby to jest
          on
          > tylko smieszny i cymbalowaty.
          > Swietnie oddaje problemy radnych/problemy ich jazni/ program SFERY
          o
          > planach i problemach Rudy Slaskiej:
          > www.sferatv.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=68&Itemid=63&nr=3
          > Gdzie tez na wstepie pokazuja bezradnego Jozka liczacego ptaszki
          na
          > drzewie.

Weźcie załóżcie sobie prywatne forum
          gregorkontrajozek/jozekkontragregor i tam się boksujcie.
          • g-48 Re:Droga Pipi 08.02.10, 23:28

Weźcie załóżcie sobie prywatne forum
            > gregorkontrajozek/jozekkontragregor i tam się boksujcie.
            Nic trudnego ale po co?Jak to forum bedzie sie nazywalo oficjalnie
            "Tylko dla obszczekiwaczy Andrzeja Stani" to sie tu wiecej nie
            pokaze.
            • pipi43 Re:Droga Pipi 09.02.10, 10:05
              g-48 napisał:

>
              > Weźcie załóżcie sobie prywatne forum
              > > gregorkontrajozek/jozekkontragregor i tam się boksujcie.
              > Nic trudnego ale po co?

Po to, żebyście te swoje kargulowo-pawlakowe boje prowadzili w
              bardziej intymnych warunkach.
              Przecież i tak robicie w swych postach tyle osobistych wycieczek
              (szkoła, praca na kopalni,sprawy rodzinne, kto komu gdzie wchodził
              i bez czego), że tylko wy wiecie o co chodzi. Chociaż chyba nie
              zawsze...
              I to przerzucanie się antyżydowsko-antykomunistyczno-antykościelnymi
              wywodami... Hepik w ciągłym pogotowiu...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka