ksiaze_10 10.03.10, 22:30 Coraz ciekawiej w naszym mieście... no i przy wódce okazało się, że niektórzy z naszego miasta znalezli nowe miejsce uciech w Zawierciu.. ;) Jak przypuszczacie, kto jest włascicielem tego przybydku? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jozefosmenda Re: Panderoza w Zawierciu 10.03.10, 23:41 >>>ksiaze_10 napisał: >... no i przy wódce okazało się,........kto jest właścicielem tego przybytku? ;))<<< Nie szpanuj tylko napisz.Sam jestem bardzo ciekawy! Odpowiedz Link Zgłoś
zawiedziony_olo Re: Panderoza w Zawierciu 10.03.10, 23:56 Ja słyszałem, że na posiadłościach samozwańczego "mecenasa" S. dzieją się różne ciekawe sekscesy...ups przepraszam, rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
zawiedziony_olo Re: Panderoza w Zawierciu 10.03.10, 23:58 podobno zabawia się tam elyta z rudzkiego PeO.!? Odpowiedz Link Zgłoś
ksiaze_10 Re: Panderoza w Zawierciu 11.03.10, 00:18 Widzę Olo, że świetnie znasz temat... strzał w 10! buzibuzi: nazwisk tutaj wymieniać nie można bo nas Hepik wykasuje. W całości albo po troszku. Musisz szukac. Odpowiedz Link Zgłoś
zoro333 Re: Panderoza w Zawierciu 11.03.10, 20:19 Może Szym... były założyciel obrony mieszkańców? Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_elo Re: Panderoza w Zawierciu 12.03.10, 16:00 no i zasięgnąłem języka tu i ówdzie i ten koleś rzeczywiście ma tam dom, oprócz tego kilka innych nieruchomosci, i jak tak się człowiek podowiadywał jeszcze, to kilka osób zaczęło się zastanawiać skad kolesia na to stać, jak się patrzy gdzie i jak (nie)pracował. jak to mozliwe??!?!?!? a facet często przesiaduje w pokoju pewnej spólki miejskiej, robiac dla niej pewne rzeczy na zlecenie. Odpowiedz Link Zgłoś
ksiaze_10 Re: Panderoza w Zawierciu 14.03.10, 08:56 Oby szef tej spółki przejrzał na oczy bo facet czego się tknie to spieprzy... specjalista od szkód górniczych a same straty przyniósł dla kopalni bielszowice (wyleciał) i mpgmu (też wyleciał)... Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_elo Re: Panderoza w Zawierciu 14.03.10, 17:17 no i spojrzałem sobie w pewne dokumenty i się okazuje ze ten specjalista od szkód górniczych jest teraz w radzie nadzorczej mpgmu??? jak to mozliwe? czy PO nie ma juz innych specjalistów i łąwka rezerwowych jest taka krótka, że takiego nieudacznika trzeba tam trzymać? czy to kolejna nagroda "za zasługi"?? Odpowiedz Link Zgłoś
azazel_44 Re: Panderoza w Zawierciu 14.03.10, 22:43 ja też pogrzebałem, ale na stronkach urzędu... Który to ten cwaniaczek o niskich notowaniach merytorycznych??? www.rudaslaska.bip.info.pl/dokument.php?iddok=6152&idmp=14&r=o Który to??? Leszek Nowociński Michał Wojcieszek Beata Wojtaniec Artur Krawczyk Piotr Mateja Jerzy Sladek Odpowiedz Link Zgłoś
azazel_44 Re: Panderoza w Zawierciu 16.03.10, 01:01 no to koleś ma niezły polot, żeby aż w Zawierciu organizować kolegom uciechy;p ale władza nie może rzucać się w oczy, no nie?? Odpowiedz Link Zgłoś
brynio5 Re: Panderoza w Zawierciu 14.03.10, 17:46 Ze kopalni Bielszowice padocie spacjalista? Ano to poszperomy ino trocha w moji pamiynci i moich kolegow z kerymi łod czasu do czasu sie na piwie trefia. Odpowiedz Link Zgłoś
azazel_44 Re: Panderoza w Zawierciu 18.03.10, 22:01 poszperej brynio, a nóż coś jeszcze ciekawszego nam przyniesiesz:) bo z tego co tu czytam, to niezły partacz z tego chopa Odpowiedz Link Zgłoś
azazel_44 Re: Panderoza w Zawierciu 11.03.10, 12:13 No patrzcie jak chłopaki się bawią! normalnie "bania u Cygana" a może u slodkiego??? Odpowiedz Link Zgłoś