bytom333 07.06.10, 21:23 Dni Rudy Śląskiej będą "całym pyskiem" kryzys im nie zaszkodzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marynik Re: Dobra wiadomość 07.06.10, 21:32 Oj będą, będą! I tu znów można zadac pytanie o gospodarnośc i gospodarowanie budżete maista stojącego na "skraju bankructwa". Poszukiwanie oszczędności widac nie dotyczą wydziałów urzędu, w tym wydziału kulturu. No, cóż włodarzom miastapezyświeca hasło "chleba i igrzysk" i zamkniemy usta ludowi. Myslę , że jednak to się nie sprawdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Dobra wiadomość 07.06.10, 21:35 www.sferatv.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=68&Itemid=63&nr=1 Te umba umba znow nada rumiencow ciezko cierpiacym forumowiczow. Odpowiedz Link Zgłoś
2kazan Re: Dobra wiadomość 08.06.10, 09:05 Jakie podejście ma Prezydent Miasta A.S. do kultury widać na przykładzie zespołu Rudzianie. Zamknięto im salę do zajęć tłumacząc brakiem pieniędzy na ogrzewanie i prąd. Z instruktorami nie podpisano umów. Na drzwiach przysłowiowa kartka "zamknięte". I z jednej strony zawiesza się zespół bo brakuje paru złotych, a z drugiej, każe się tym dzieciom wystąpić na Dniach Rudy Śląskiej. Naprawdę wstyd przed tymi dziećmi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sting-3 Re: Dobra wiadomość 07.06.10, 21:36 Muszą się odbyć kolego,za wszelką cenę,a najważniejszym punktem programu będzie wystąpienie szefa,najważniejsze dla niego oczywiście i dla jego przydupasów Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda.15 Re: Dobra wiadomość 07.06.10, 21:38 czyli znowu promilowy zawrót głowy lub inaczej pomroczność jasna naszego Prezia na oczach mieszkańców. Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Dobra wiadomość 07.06.10, 21:48 czyli znowu promilowy zawrót głowy lub inaczej pomroczność jasna > naszego Prezia na oczach mieszkańców. A co polewasz mu ze masz takie dobre wiadomosci czy moze to tylko klachy? Odpowiedz Link Zgłoś
sting-3 Re: Dobra wiadomość 07.06.10, 22:10 A ten g-48 skąd się urwał,że zadaje takie pytania?On sobie sam polewa panie g,wszyscy o tym wiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Dobra wiadomość 07.06.10, 23:43 A ten g-48 skąd się urwał,że zadaje takie pytania? Jestem tylko dociekliwy aby przy klachach ktos nie wpuscil mnie w maliny. On sobie sam polewa panie > g,wszyscy o tym wiedzą. A co mam sie z kelnerem dzielic? Odpowiedz Link Zgłoś
jozefosmenda Re: Dobra wiadomość 07.06.10, 22:10 Specjalnie dla Gregora w tym roku zagrają: www.youtube.com/watch?v=6N00hlL0RR4&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Kotku 07.06.10, 23:41 Specjalnie dla Gregora w tym roku zagrają: Jak bedziesz dalej tyle palil to bedzie zle z twoimi miechami. Odpowiedz Link Zgłoś
sting-3 Re: Dobra wiadomość 08.06.10, 00:31 Ćwicz josef, może mu sam zagrasz,i jeszcze na keybordzie i na harmonijce ustnej,do weekendu trochę czasu ci jeszcze zostało Odpowiedz Link Zgłoś
tojoto Re: Dobra wiadomość 08.06.10, 08:42 A po całej balandze przyjdą okradzione przez prezia sprzątaczki i posprzątają te brudy...hura!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jozefosmenda Re: Dobra wiadomość 08.06.10, 14:15 >>>sting-3 napisał: > Ćwicz josef, może mu sam zagrasz,i jeszcze na keybordzie i na harmonijce ustnej,do weekendu trochę czasu ci jeszcze zostało<<< Jeszcze może być gitara i klawiyr! Na grzebieniu tez umiem to balanga będzie jak się patrzy. Tylko Gregor straci bo daleko.... jest! Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Dobra wiadomość 08.06.10, 14:36 Na grzebieniu tez umiem to balanga będzie jak się patrzy. Tylko Gregor straci b > o daleko.... jest! Bogu dzieki ze mnie jeszcze stac kasprow zobaczyc w cyrku. Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze_eda Re: Dobra wiadomość 08.06.10, 15:46 > Bogu dzieki ze mnie jeszcze stac kasprow zobaczyc w cyrku. jak się Niemcom powodzi łazienki w cyrku mają żeby sie w lusterku zoboczyć Odpowiedz Link Zgłoś