fru-kt 28.10.10, 12:48 ano w taki oto sposób: katowice.gazeta.pl/katowice/1,35019,8581783,SMS_wyborczy___Zaglosuj_na_Stanie__to_Ci_nie_stanie_.html hahahahaa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
insectia Re: jak promuje sie PiS i Pan Wieszołek? 28.10.10, 13:41 Zobaczcie sobie profil Wieszołka - w tym tempie przyrostu oddanych głosów do wyborów braknie mu mieszkańców którzy mogą na niego zagłosować... www.portalsamorzadowy.pl/wybory2010/osoba/407.html a najlepszym wskaźnikiem jest kto go lubi - w momencie pisania miał 227 a na wygrane wybory było oddane 1121 i miał Wieszołek Jarosław (37,6%) tj godz. powstania postu. i ciągle mu rośnie średnio co 3-5 sekund Odpowiedz Link Zgłoś
kapioh1 Re: jak promuje sie PiS i Pan Wieszołek? 28.10.10, 16:49 Dla mnie żenujące. Znając jednak poczucie humoru rodem z niektórych kopalnianych imprez, myślę, że Stwórcę Wieszołka mogło to rozbawić. Do łez. Odpowiedz Link Zgłoś
hynio59 Re: jak promuje sie PiS i Pan Wieszołek? 28.10.10, 21:15 A co w tym złego? Przecież to prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
gejsza10 Re: jak promuje sie PiS i Pan Wieszołek? 29.10.10, 09:13 hynio59 napisał: > A co w tym złego? Przecież to prawda. Co w tym zlego? Taka kultura polityczna jak w calym Pi-sie. To swiadczy o poziomie pana Wieszolka. On nawet sobie nie moze stanąc kolo Stani.... Odpowiedz Link Zgłoś
kapioh1 Re: jak promuje sie PiS i Pan Wieszołek? 29.10.10, 09:59 gejsza10 napisała: "Co w tym zlego? Taka kultura polityczna jak w calym Pi-sie. To swiadczy o poziomie pana Wieszolka. On nawet sobie nie moze stanąc kolo Stani...." No, no. To fakt. Wieszołek nie powinien nawet próbować "stawać" koło Stani. Na razie jest w porządku. W tym czerstwym dowcipie nie padło ani jedno słowo "ku...", tak chętnie nadużywane w pewnym smrodlawym gabinecie. Nie widziałem tez cygarety w ustach Wieszołka, podczas oficjalnej rozmowy. Odpowiedz Link Zgłoś
zoro333 gejsza 29.10.10, 10:04 Nie chciałem komentować, bo tak jak kapioh uważam, że takie żarty są prymitywne. Ale ty ze swoim stwierdzeniem nowalijki znowu sprowokowałaś. Koło Stanii faktycznie nieliczni mogą stanąć ale ze zupełnych innych powodów. Dalej nie muszę pisać? Wy nowalijki nie macie argumentów tylko hasełka staniowskie Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: 14.11.14, 12:01 zoro333 napisał: > > Nie chciałem komentować, bo tak jak kapioh uważam, że takie żarty są prymitywne Mam nadzieję,że o cztery lata starszemu Wieszołkowi poziom poczucia humoru odobinę wzrósł? web.archive.org/web/20101030013427/http://katowice.gazeta.pl/katowice/1,35019,8581783,SMS_wyborczy___Zaglosuj_na_Stanie__to_Ci_nie_stanie_.html Odpowiedz Link Zgłoś
nick_na_raz Re: 14.11.14, 12:26 Ale hepik, jedno trzeba przyznać - odpowiedź Stani na ten sms to odpowiedź człowieka z klasą (vide - artykuł). W tej kampanii moglibyśmy się spodziewać sprawy w trybie wyborczym w odpiowiedzi, czyż nie?;) Odpowiedz Link Zgłoś