Dodaj do ulubionych

Debata po ...wuju

19.11.10, 11:20
Jak się już Sfera zabiera do robienia poważnej debaty, to o mój Boże. Przecież od nich aż razi niski poziom. I zabiera się taki Grzywaczewski, bez prezencji, bez dykcji, elokwencji, nie wymawiający nawet "r" (gdzież taka osoba do pracy w telewizji? to tylko możliwe w takiej srakiej telewizji lokalnej). zadaje pytania, kandydaci odpowiadają, mają na to określony czas, nikt im nie przerywa, nie dopytuje, mogą se gadac co chcą. i zaś kolejka od nowa. żenująca sprawa. sfera ma tego pecha, że dzień wcześniej odbyła się inna debata stania-dziedzic i mamy porównanie. tam prowadzącym był młody dziennikarz, od którego od razu bił profesjonalizm. przerywał wypowiedzi nie na temat, kazał konkretyzować, upominał, debata żyła. brawo za prowadzenia, grzywaczewski - won z tv, spadaj na boisko.
Obserwuj wątek
    • wyborca2010rs Re: Debata po ...wuju 19.11.10, 16:49
      Racja racja
      www.ipshade.org/index.php?q=uggc%3A%2F%2Fsbehz.tnmrgn.cy%2Fsbehz%2Fj%2C261%2C118383462%2C118389766%2CEr_Qrongl_jlobepmr.ugzy
      • wyborca2010rs Re: Debata po ...wuju 19.11.10, 16:58
        Poprawka
        forum.gazeta.pl/forum/w,261,118383462,118389766,Re_Debaty_wyborcze.html
    • nat-natka Re: Debata po ...wuju 19.11.10, 17:43
      Odnośnie debaty Stania - Dziedzic!!! Prowadzący był młody, przerywał wypowiedzi nie na temat itp ale... siedział zmanierowany, zero ożywienia, gestykulacji, cedził słowa przez zęby. Brakowało mi tylko w jego zachowaniu huśtania się na krześle. A stefa?? Nie wymagajmy. Tam nie ma dobrego prowadzącego.
      • briftriger Re: Debata po ...wuju 19.11.10, 22:29
        Masz rację Natko w Stefie nie ma prowadzącego w Stefie może drzemać tylko diabeł
    • marynik Re: Debata po ...wuju 19.11.10, 19:42
      mareczek3339 napisał:

> Jak się już Sfera zabiera do robienia poważnej debaty, to o mój Boże.

A tu potwierdzenie tych słów

www.sferatv.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=1041&Itemid=85
      zachęcam do obejrzenia dzisiejsze debaty prezydenskiej "bezpieczeńśtwo i finanse". Jak sam sfera napisała, że to debata kandydatów na prezydenta. I co się okazało? P. Grzywaczewski napierw poprowadził debatę z obecnym prezydentam, a poźniej koleją , do której zgłosili sie P. dziedzić i P. Potyrała. Dlaczego?
      Panie Grzywaczewski - wyjaśnienei, że to pana wina- nas nie satysfakcjonuje. Ja uważam, że zrobił Pan to CELOWO, nie pozwalając sna spotkanie "oko w oko" prezydenta ze swoimi kontrkandydatami. Do dupy z telewizja i dziennikarzami, któzy nie potrafią być bezstronni w tak ważnych chwilach.
      • marynik Re: Debata po ...wuju 19.11.10, 19:43
        Przepraszam za szybkie psianie no i nerwy, dlatego prostuję nazwisko
        P. Dziedzic
    • sabbr Re: Debata po ...wuju 19.11.10, 22:21
      TV Stania. Nowa nazwa.
      I proponuję bojkot podczas wieczoru wyborczego w niedzielę.
      Nie wiem jak ma wyglądać ten "wieczór", ale jeżeli z publicznością, to transparent z odpowiednim komentarzem, np TV SFERA=TV STANIA

I jeszcze jedno: debata to rozmowa więcej niż jednej osoby. Debata kandydatów jeszcze to podkreśla. Tymczasem TV Sfera wymyśliła debaty jednoosobowe. Pół biedy, kiedy zgłaszał się tylko jeden kandydat - wtedy po prostu trzeba było robić program z tym który przyszedł. Ale ten dzisiejszy numer...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka