Dodaj do ulubionych

WR zeszły na psy

10.04.11, 19:26
I nie chodzi mi tu o pochwalne artykuły pod adresem nowej wladzy, ale o ogół. Z kim bym nie rozmawiał, mam na myśli zwykłych mieszkańców, sąsiadów, znajomych - wszyscy są jednego zdania. Gazeta zeszłą na psy. Nie ma tam już kompletnie nic. Jej poziom nigdy nie był jakoś szczególnie wysoki, ale to co serwują nam teraz, to kpina. Treści wcale, okrojone o połowe, szata graficzna ala Fakt i te wypociny Filara najeżdżającego na poprzednią władzę. Ludzie już nie chcą kupować WR, bardzo krytykują.
Obserwuj wątek
    • volwer Re: WR zeszły na psy 10.04.11, 20:10
      i co z tego,to pismo utrzymuje się i tak ze wsparcia od najjasniejszej a nie ze sprzedaży.wszyscy płacimy solidarnie za ten chłam.ile dzieci można by za tę kase nakarmić wyleczyc?
      • jankolodziej Re: WR zeszły na psy 10.04.11, 20:22
        WR mają ogromny potencjał! Celowo redaktor naczelny wciska na ich łamy chłam, by ludzie tego nie kupowali. Wtedy cały nakład będzie dostarczany do UM w myśl oszczędnościowych priorytetów Pani Prezydent. A w Urzędzie wystarczy wbić w kilku pomieszczeniach gwoździe - taka stara, śląska tradycja - na których te gazety będą zawieszane. Mam oczywiście na myśli haźle, czyli toalety. Tym sposobem tygodnik społeczno - kulturalny stanie się użyteczny choć dla części społeczeństwa i zaniesie serwowaną przez siebie kulturę pod strzechy (co prawda klimatyzowane, ale zawsze).
        • marko.44 Re: WR zeszły na psy 10.04.11, 23:02
          No chyba coś się wam daty porypały. Wiadomości zawsze były do bani i zawsze chwaliły i promowały pan A.S. byłego prezia. Teraz to po prostu prawdę piszą a nie najeżdżają na poprzednią władzę. Zastanówcie się najpierw a potem piszcie.

ps. Nakład WR się zwiększył.
          • volwer Re: WR zeszły na psy 10.04.11, 23:18
            marko.44 napisał:

> No chyba coś się wam daty porypały. Wiadomości zawsze były do bani i zawsze chw
            > aliły i promowały pan A.S. byłego prezia. Teraz to po prostu prawdę piszą a ni
            > e najeżdżają na poprzednią władzę. Zastanówcie się najpierw a potem piszcie.
            >
            > ps. Nakład WR się zwiększył.

cos ci sie chyba pomieszało od sukcesu ODnowy w wyborach.
            • marko.44 Re: WR zeszły na psy 10.04.11, 23:52
              No to żeś sie wysilił.
              Ale to nie mnie sie pomieszało.
              Odnowa odnową nic mi do niej a WR to inna sprawa i jest i było tak jak napisałem.
              Przypomnij sobie zdjęcia na których w 60 % musiał być prezio, albo wytłuszczony druk z jego nazwiskiem. No i spadająca sprzedaż tej tuby propagandowej.
            • ktos33dwa Re: WR zeszły na psy 10.04.11, 23:54
              faktycznie nudne te WR, a ni tam nie ma ojca miasta, jak go nazywano czyli AS, nie dużo brakowało by go nazywali śladem pewnego tyrana z Rumuni np. słońcem hałd ( tamten był słońcem karpat). Ani śladem Trybuny sru nowe docieplenie, sru nowy festyn jak za Gerka, nieważne że pokolenia spłacaja
          • forme2010 Re: WR zeszły na psy 11.04.11, 08:58
            Prawdę piszą???
            Nieee to kpina jakaś....
            Ostatni numer WR to pokazuje.
            Dziecko na rękach Najjaśniejszej Pani...i hasło jak to trzeba od małego się władzy umilać.
            No i pierwsza strona...jak to inne media kłamią i tylko WR takie prawdomówne...żenada
            Rzeczywiście WR nigdy nie były dobrą gazetą, ale dało się czytać. teraz się nie da.
            Niestety.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka