Dodaj do ulubionych

wróciłem !!!!!!!!!

24.05.11, 21:21
Trochę czasu zajęła mi pewna misja poza granicami naszej kochanej Rudy, ale nareszcie wróciłem, a stęskniłem się za wami niesamowicie. Nie ważne czy za tymi którzy mnie lubią czy za tymi którzy najchętniej by mnie opluli. Niedługo artnovi o pani Irenie Dziedzic z naszego podwórka. Hi hi hi hi Cierpliwości, cierpliwości. Już wkrótce.
Obserwuj wątek
    • waple Re: wróciłem !!!!!!!!! 24.05.11, 22:05
      Dobrze,że jesteś,bo tu wieje nudą.
    • najlepszy.boleklolek Re: wróciłem !!!!!!!!! 25.05.11, 07:03
      Co majaczysz ? Jedź znów na misje tam Cię potrzebują
      • volwer Re: wróciłem !!!!!!!!! 25.05.11, 09:55
        bolek jedz do bielska-tam twoje miejsce.
    • robertdebruss Re: wróciłem !!!!!!!!! 25.05.11, 10:08
      Boluś a może cię odwiedza z misją, gwarantuja że szybko sie nawrocisz.
      • najlepszy.boleklolek Re: wróciłem !!!!!!!!! 25.05.11, 10:59
        To mówisz, że taka krucjata mała. Jesteś Krzyżakiem ? mam rozumieć ?
    • kupujewbiedronce Re: wróciłem !!!!!!!!! 25.05.11, 13:06
      Odwiedź mnie, cwaniaku!
      • skalar2011 Re.Witam serdecznie robercie 25.05.11, 19:17
        Nareszcie forum się ożywi ,zawsze mnie bawią twoje cięte riposty a nie powiem wiało już nudą, a wypocin bolka-lolka który uważa sie za najlepszego już mnie mdliły.
        Czekamy z niecierpliwością na nowości o najjasniejszej z naszego podwórka.pozdro.
      • robertdebruss Re: wróciłem !!!!!!!!! 25.05.11, 20:56
        to gdzie ci pasuje ? Pod Biedronką ? Może być ?. Dawaj namiary.
    • hynio59 Re: wróciłem !!!!!!!!! 25.05.11, 20:00
      Czy już się bać? Bo jakoś nie chce mi się bać! Spadaj za granicę z powrotem.
    • fast-kajfasz Re: wróciłem !!!!!!!!! 25.05.11, 20:07
      robertdebruss napisał:

> Trochę czasu zajęła mi pewna misja poza granicami naszej kochanej Rudy, ale nar
      > eszcie wróciłem, a stęskniłem się za wami niesamowicie.

Mówiłem, weź GPS bo się zgubisz. Tak to z sierotami bywa.
      • robertdebruss Re: wróciłem !!!!!!!!! 25.05.11, 20:52
        Kajfaj fusie nie wymądrzaj się bo pewnie nawet zegarka nie potrafisz ustawić. A misyjki to nie tylko kościelne wycieczki są jeszcze inne o których raczej szaraczkom się nawet nie śniło. Więc dobrze będzie jak wyhamujesz.
        • skalar2011 Re: wróciłem !!!!!!!!! 25.05.11, 21:34
          fast kajfasze i lolki-bolki piszą tu takie pierdoły o jakich się fizjologom nie śnilo dobrze że wróciłeś,nareszcie będzie jakaś wiarygodna dyskusja.pozdro.
    • robertdebruss Re: wróciłem !!!!!!!!! 25.05.11, 21:38
      Fajnie, fajnie, POZDROWIENIA dla moich wiernych przyjaciół na tym forum. Niech moc będzie z Wami a reszcie no cóż trzymajta sie buraczki bo jazda nadchodzi.
      • 1802ef Re: wróciłem !!!!!!!!! 25.05.11, 22:07
        skalarku chyba ci o filozofów chodziło,bo fizjolog nie ma marzyć czy śnić tylko stwierdzić czy z
        tobą i u ciebie wszystko jest w porządku.
        • skalar2011 Re: wróciłem !!!!!!!!! 29.05.11, 11:48
          Dokladnie chodzi mi o fizjologów bo w przypadku fastkajfaszów , bolkówlolków i bredni które tu wypisują przychodzi mi na myśl porównanie z Ferdynandem Kiepskim serialowym bohaterem są tacy do niego podobni.W takich trudnych przypadkach potrzebny jest tylko fizjolog. pozdro.
      • g-48 Re:E Robercik! 29.05.11, 12:10
        Fajnie, fajnie, POZDROWIENIA dla moich wiernych przyjaciół na tym forum. Niech
        > moc będzie z Wami a reszcie no cóż trzymajta sie buraczki bo jazda nadchodzi.
        Nie piepsz tyle farmazonow ino nmsie bier za robota.Wielkanoc minela a k(r)o(l=r)estwo dalej siedzia na stolkach

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka