chlastuchlastukaramba 21.06.11, 13:24 Kara będzie wyściełana flagą europejską, kierunek jazdy jest do wyboru, mogę być jej osobistym szoferem. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robertdebruss Re: Pani Prezydent szykuję taczkę(karę) 21.06.11, 22:24 Jedna taczka to może być za mało. Może taki mały składzik kolejowy z taczek byłby na miejscu, bo pewnie jeszcze znalazło by się trochę więcej pasażerów. Zwłaszcza tych, którzy już pokazali że korytka najważniejsze dla siebie i pociotów. Przejazd można uświetnić udekorowaniem trasy przejazdu. Jesteśmy w stanie zrobić na to składkę, deklaruje pierwszą stówę i wózek ogrodowy bardzo wygodny. Odpowiedz Link Zgłoś
skalar2011 Re: Pani Prezydent szykuję taczkę(karę) 23.06.11, 10:24 deklaruję pomoc w wywożeniu poza nasze kochane miasto ,,tej ekipy ,,zwołam też znajomych co tej władzy już mają dość. Odpowiedz Link Zgłoś
zoro333 Re: Pani Prezydent szykuję taczkę(karę) 23.06.11, 10:42 To kiedy to robicie? Chciałbym to zobaczyć. A może jak zwykle to tylko wasze fantazje… Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Pani Prezydent szykuję taczkę(karę) 23.06.11, 11:14 To kiedy to robicie? Chciałbym to zobaczyć. > A może jak zwykle to tylko wasze fantazje… Dla ciebie tez taczka z gnojem sie znajdzie za bilet nie musisz placic. Odpowiedz Link Zgłoś
robertdebruss Re: Pani Prezydent szykuję taczkę(karę) 23.06.11, 12:48 Zorro !!!! zanim to się zacznie podstaw swojego konia FIURY pod okno, tylko uważaj jak będziesz wyskakiwać przez okno na jego grzbiet nie zgnieć sobie zawartości wora, bo z bólu zapomnisz w którym kierunku podążać za twoją ukochaną uzurpatorką. Szkoda by było abyś nadal potem pałętał się po ulicach tego miasta. Tak dla wzbogacenia twojego umysłu dodam, że zacznie się wtedy, kiedy będziesz się tego jak najmniej spodziewał. Jeszcze trochę, już niedługo,wkrótce. Kiedy przyjdzie pora wykopać ze dwora, ale się nie dowiesz z powodu bólu wora. Z O R R O a konia ty napoił ?????????? dbaj o niego dbaj przyda ci się. Ihhhhhaaa Odpowiedz Link Zgłoś
rower444 Re: Pani Prezydent szykuję taczkę(karę) 23.06.11, 13:54 zorok a kiedy w twojej historii powiedziałeś starszej damie , że się z czymś nie zgadzasz ??? pewnie nigdy bo byś w gacie od razu narobił. A Stania to musiał cię dobrze trafić między pośladki jak tak w kółko wypisujesz to hasełko. Odpowiedz Link Zgłoś
zoro333 Re: Pani Prezydent szykuję taczkę(karę) 26.06.11, 09:00 W przeciwieństwie do ciebie rower444 to wielokrotnie miałem inne zdanie niż pani prezydent a wcześniej Dyrektor MOPS i mówiłem jej to wprost. Gdybyś nie był zaślepiony i chciałoby ci się poszukać na Internecie lub zapytał innych to byś znalazł naście takich przykładów. Także na tym forum miałem czelność ostro skrytykować. Widzisz ja tu nie pochwaliłem nowej władzy, tylko niepodobna mi się pisanina „opozycji” która nie potrafi wyciągnąć konkretnych zarzutów i posługuje się tylko pomówieniami i obelgami. Jeżeli to dla ciebie i innych jest wazeliniarstwo to mogę się tylko pośmiać. Szkoda mi forum, które od kilku miesięcy przypomina świat frustratów, którym się wydaje, że jak kogoś nazwą szkieletem czy innymi wyzwiskami to naprawiają miasto. A ze Stania masz rację, z jedne strony uśmiech i obietnice a jednocześnie naście świńskich zagrywek, z wykorzystaniem całej swojej pozycji i ekipy. Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Pani Prezydent szykuję taczkę(karę) 26.06.11, 10:13 Szkoda mi forum, które od kilku mi > esięcy przypomina świat frustratów, którym się wydaje, że jak kogoś nazwą szkie > letem czy innymi wyzwiskami to naprawiają miasto. Teraz juz idzie ale przed wyborami tych dwoch frustratow(obsikiwaczy Stani) zoroka i kapioha z marynikom to strzymac juz nie szlo. Zoroczku wez sie czosnku trocha bo z pamiecia jest u ciebie kiepsko. Pamietosz ty przynajmniej kiedy przyjdzie pynsyjo czy ci tysz to musi listonosz przypomniec klupac ci do drzwi? Odpowiedz Link Zgłoś
rower444 Re: Pani Prezydent szykuję taczkę(karę) 26.06.11, 10:40 do szanownego mistrza zoro333 posłuchaj odpowiem ci grzecznie i kulturalnie ......... faktem jest że w tych naszych wypowiedziach jest mnóstwo niegrzeczności ale nie bierze się to z powietrza , wielu ludzi tego doświadczyło a ja im się wcale nie dziwię że tak potem ostro smarują , wiesz co donosicielstwo jest wyjątkowo obrzydliwym sposobem robienia kariery a pewna grupka osób to robiła i nadal zresztą robi nawet się już z tym nie kryjąc. Skoro jedni się tym brzydzą i nie donoszą bo im sumienie na to nie pozwala a drudzy wręcz z tego dobrze żyją i obnoszą się z wielką pychą i wyższością , mają za to większe premie, nagrody, specjalne dodatki, mówimy o ludziach którzy niejednokrotnie razem robili te same studia. Czy to jest normalne że jeden jest gnieciony bo ma swoje zdanie a drugi przekarmiany bo kiwa główką na każde życzenie ?? Do tego jeszcze dochodzi traktowanie ludzi w pracy. Widzisz mam pytanie : Czy zwróciłbyś się do żony mówiąc "jesteś tępa, głupia, wyrzucę cię z domu itp itp..." ??? Odpowiedz na to. To całe zamieszanie nie bierze się z kiepskiego luftu nad Śląskiem ale jest poparte niestety przykrymi faktami. Sam byłem nieraz świadkiem jak tak ludzi traktowano. Może tyle na początek , bo tego jest naprawdę więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
zoro333 Re: Pani Prezydent szykuję taczkę(karę) 26.06.11, 10:53 OK., można zrozumieć osobę pokrzywdzoną. Tylko ja wcale nie jestem pewny, że ci co obrzucają błotem są naprawdę pokrzywdzeni! Dla mnie /tak uważam/ pewne osoby z otoczenia byłego /nie wszyscy/ powinny odejść, bo się nie nadawali do swoich funkcji /załatwionych pokątnie/. Czy mają dzisiaj prawo bluzgania? A co do donosicieli lub klakierów, przeczytaj: forum.gazeta.pl/forum/w,261,119546689,119546689,Powazne_zyczenia_dla_Pani_Grazyny.html Odpowiedz Link Zgłoś
skalar2011 Re: Pani Prezydent szykuję taczkę(karę) 26.06.11, 18:56 Zoro więc odpowiedz nam na forum że takie rządy mściwie nam panującej ci odpowiadają, odpowiada ci usadawianie na posadkach znajomkow i zasłużonych w kampanii wyborczej,odpowiadają ci pseudooszczędności tej ekipy,poniewieranie uczciwymi ludzmi ,tylko dlatego że ona ich nie lubi, albo dlatego że nie są donosicielami,nie klaszczą na każde zawołanie i nie przytakują oczywistym bzdurom.Witać twoje szczere życzenia wobec tej pani się nie spełnily i coś w tym jest. Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Pani Prezydent szykuję taczkę(karę) 26.06.11, 20:44 Czy mają dzisiaj prawo bluzgania? > A co do donosicieli lub klakierów, przeczytaj: Ty jako czlowiek wrednego charakteru z pewnoscia bedziesz sie mogl przysiasc na tej taczce przy twojej najjasniejszej bo reszcie nalezy sie tylko kopniak zeby tylko batki nie pekly i swoj smrod wzieli ze soba. Odpowiedz Link Zgłoś
rudzkaoperamydlana Re: Pani Prezydent szykuję taczkę(karę) 27.06.11, 07:38 Dla przypomnienia forum.gazeta.pl/forum/w,261,119636608,119636608,Wyniki_wyborow_a_Forum.html podobno ostro krytykujesz a gdzie te szable dalej w szafie. Odpowiedz Link Zgłoś
rudzianie2010 Re: Pani Prezydent szykuję taczkę(karę) 23.06.11, 13:12 oj,czy jak wolisz skalar coś tam ........a może na dywanik? Odpowiedz Link Zgłoś
skalar2011 Re: Pani Prezydent szykuję taczkę(karę) 23.06.11, 14:18 Jako mieszkaniec tego miasta nie chcę takiej wladzy co kosztem jego mieszkańców napycha sobie kabzy,oszczędza na wszystkich tylko nie na sobie,naszym kosztem usadawia na intratnych posadach znajomkow i zaslużonych.A dywanikiem mnie straszyć nikt nie musi,na szczęście pracuję sam na siebie i nic w moim życiu nie wymaga wazeliny i pokłonów przed władzą,taką jaka teraz jest pożal się Boże! Odpowiedz Link Zgłoś
waple Re: Pani Prezydent szykuję taczkę(karę) 25.06.11, 19:04 Dobrze ,że taczka jest w przygotowaniu a kto na niej pojedzie to się zobaczy, myślę,że już nie tak odległa data.Władza ta nasza musi zrozumieć,że nam powinna służyć a nie odwrotnie, bo to my ją wybraliśmy aby tak było.Kojarzy mi się to z władzami naszego kraju, obiecanki , cacanki a jak się temu człowiek przyjrzy, to wygląda jak sabotaż.Obiecanki przedwyborcze a robi się wręcz odwrotnie i to są fakty.Nie będę przytaczał przykładów bo już są nudne, tyle już tego jest,że głowa boli. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
zajec_pagadi Re: Pani Prezydent szykuję taczkę(karę) 26.06.11, 19:23 Zorok był czas krytyki poprzednika i nie zostawiliście na nim suchej nitki. Epitety, wyzwiska, przekleństwa leciały ostrym strumieniem jak woda z węża strażackiego. Lubisz przypominać wątki to mogę ci ich przytoczyć kilkadziesiąt. Podobno materiałów do prokuratury i innych służb było tyle, że chłop dostałby przynajmniej kilkaset lat. I co takiego się stało? A posługując sie słownictwem kapioha wyszły z tego pierdy, smerdy, sraty i pierdaty. Wracając ciągle wstecz zaczynacie być po prostu śmieszni. Odpowiedz Link Zgłoś
nick_na_raz Re: Pani Prezydent szykuję taczkę(karę) 26.06.11, 20:32 na bogów, zoro, a czym to wszystko tu jest, jak nie konkretami?? masowe zwolnienia z pracy, kontynuacja oti, zamknięcie zdebla, zamknięcie mopis-u, przeflancowanie znajomków i "zasłużonych" w wyborach na odpowiednie stołki, powołanie drugiego wicedyrektora w mops, choć do tej pory wystarczał jeden, zabieranie jednym, żeby hojną ręką dać drugim, zmiany w radzie miasta, za którymi trudno nadążyć, zabawa w boga przy rozdzielaniu miejskich dotacji, monstrualne 18 000 nagroda roczna (pewnie nie jedna), ograniczony dostęp do miejskich zasobów służby zdrowia dla niepokornych itd,itd. mało? spoko, ciąg dalszy zapewne nastąpi. Odpowiedz Link Zgłoś
zoro333 zajec_pagadi 27.06.11, 10:04 Zajec był czas krytyki /jak sam piszesz/, ale pokaż mi wyzwiska, epitety w moich postach. Tak jak czekam na potwierdzenie twoich info od wiewióra na temat mojej pracy. . Poczekam, znajdziesz, porozmawiamy. I nie podniecaj się tak, wiesz mi nie watro. Odpowiedz Link Zgłoś
misia_bella2 Re: zajec_pagadi 27.06.11, 15:45 Wiesz , a może jednak wierz mi ?? Ortografio, Ty zniszczyłaś mi karierę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
skalar2011 Re: zoro 27.06.11, 20:26 Czyli co twoim zdaniem? ta władza wspaniale rządzi, rozbudowuje nasze miasto a ludziom żyje się coraz lepiej? Ta władza odnowiła wszystko, czy jeszcze trzeba im dać czasu by ci wreszcie te klapki z oczu spadły. Minęło już dobrych parę miesięcy a wszędzie widzimy ,,prawidłowości,, jakie tworzy ta władza ustawione konkursy na stanowiska dla koleżanek,albo wciskanie ich na siłę bez konkursów, wydawanie pieniędzy których rzekomo brakuje na swoje widzimisię,lekceważenie mieszkańców . Jakoś na Stani łatwo się wam psy wieszało a teraz ta ekipa tylko odcina kupony z jego dokonań, niczego jeszcze nie udało im sie zrobić dla miasta, narazie robią dla siebie i swojej kabzy ty tego nie widzisz czy też nie chcesz widzieć.Twoja szabla już chyba na złomowcu.pa Odpowiedz Link Zgłoś
zbychu-fajny Re: zoro 27.06.11, 22:55 skalar, z jakich dokonań?! I nie opowiadaj, ze ta ekipa potrafi tworzyć. Nie potrafi. To, co wydaje ci się nowymi uwarunkowaniami, jest tylko kontynuacją, ustawione konkursy, koledzy i koleżanki na stanowiskach itp to rzeczywistość, która w tym mieście ma dużo więcej niż kilka miesięcy. I szkoda tylko, że wcześniej nie widziałeś jak to ludziom żyje się coraz lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
skalar2011 Re: zbychu 29.06.11, 20:27 ,czy zauważyłeś znaki zapytanie ?Czy ty przeczytałeś uważnie mojego posta? pytałem zoroka który tak chwalił Odnowę o ich dokonania i co nawet nie odpowiedział.Nie umowię się z nim na piwo bo lubię piwo tylko w dobrym towarzystwie,przyjaciół i znajomych.Zorok teraz cichcem wycofuje się z kręgu odnowy ,czyżby już wiedział że jej koniec bliski? Pisałem o dokonaniach poprzedniego prezydenta i one są widoczne Odpowiedz Link Zgłoś
zoro333 Re: zoro 28.06.11, 13:54 skalar a gdzie ja pisze o nowej wladzy w taki sposob? dzieki bela. pozdrawiam z samej siedziby g48. Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: zoro 28.06.11, 22:02 dzieki bela. > pozdrawiam z samej siedziby g48. No to cie komuszku nawet na samolot do Korei Pln bylo stac? Odpowiedz Link Zgłoś
zoro333 kabelku g48 29.06.11, 09:51 tyle razy obiecywales dorwac mnie w ciemnym miejscu, ze w koncu sie zglaszam i czekam na konkretne propozycje. nie boj sie, nie przyjechali ze mna twoi koledzy ze solidarnosci bo wtedy bym ich nie utrzymal. ale we dwoch mozemy ... pogadac. uwielbiam rozmowy w bylymi SBekami. Okazuje sie potem,ze kazdy byl w podziemiu ... Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: kabelku g48 29.06.11, 09:56 uwielbiam rozmowy w bylymi SBekami. No wlasnie to idz na zebranie SLD a bedziesz w wlasnym gronie.Moze sie tez przywlecze Por SB Wladyslaw Sliwinski? Lub Sierzant SB Bialas moze cie koledzy namowia abys zrobil to co zrobil Komendant MO w Rudzie Slaskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
zoro333 Re: kabelku g48 29.06.11, 14:41 nie rznij glupa kabelku. ja chetnie porozmawialbym z takim wspolpracownikiem SB JAK TY: zawze mnie ciekawilo: co moze spowodowac, ze facet sie sprzedaje ubekom. co nim kieruje? jetem tak blisko a ty straszyles na forum a teraz opowiadasz pierdoly. To jak chcesz mnie dopasc, tylko powoiedz na jakiej ulicy i o ktorej. nie byles wczoraj o 19 na piwie bo jeden taki wygladal na kapusia z Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re:SBecki piesku 333 29.06.11, 20:47 Dziwne ze jestes tak swietnie poiformowany a nie wiesz gdzie mozna mnie znalezc a wiec sznupe do tretuaru i starym twoim sposobem. Mozesz mi podac tez gdzie jestes a ja ci powiem jak mnie mozesz znalezc. Odpowiedz Link Zgłoś
miglanc_pl Re: Pani Prezydent szykuję taczkę(karę) 28.06.11, 08:03 Już w innym wątku napisałem "A tak pół roku temu Odnowa żeś nom wciskoł, że bydzie tako cacy, a tera Ci ta Odnowa się już tak obrzidła ????." Odpowiedz Link Zgłoś
zajec_pagadi Re: Pani Prezydent szykuję taczkę(karę) 28.06.11, 21:33 Zorok jestem niespotykanie spokojny zając. Z wewiórem rozmawiam bardzo często, ale również z jeżykiem, krecikiem, sarenką i twoim wspaniałym rumakiem. Jeżeli natomiast masz na myśli tego wewióra z Paryża to on teraz ostro awansował i z byle kim nie gada. Częściej występuje po kabaretach w :Nowej Piekarni" i przy paraden platz. Odpowiedz Link Zgłoś
zoro333 Re: Pani Prezydent szykuję taczkę(karę) 29.06.11, 09:59 witam zajec. twoje rozmowy wyraznie cie pozytywnie nastrajaja. ale nadal wisza twoje insynuacje dot. obrazania ASa i pracy w wodnym swiecie czy innej spolce. moze w dowcipny spsosb sprostujesz? pozdro od rumaka Odpowiedz Link Zgłoś
zajec_pagadi Re: Pani Prezydent szykuję taczkę(karę) 30.06.11, 13:07 Zorok! Kilkanaście razy upominałeś innych że powinni czytać ze zrozumieniem więc i tobie to zalecam. Nigdzie nie pisałem, że ty używałeś wyzwisk i epitetów, tylko, że wyzwiska, epitety i przekleństwa leciały ostrym strumieniem. Ale jak jesteś taki dobry to wskaż wątek w którym ja posługiwałem się pomówieniami i obelgami. Zmuszasz mni do żmudnej roboty poszukiwawczej, a ja tak jak kapioh lubię parać sie nieróbstwem. Pozdrowienia dla rumaka( nie mylić ze Zbyńkiem ). Odpowiedz Link Zgłoś